Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπερα κορασιδες!!!τι κανετε??εγω σουπερμαρκετ μαγειρεμα δουλειες χαμος!και 5 παω για δουλεια!tweema ελεγα να μη μπω ακομα στην διαδικασια για τεστ ωορρηξιας για να μην αγχωθω αλλα τριγυρναει συνεχεια στο μυαλο μου να παρω!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσια. Ούτε εμένα με.έχουν αγχωσει τα τεστ ίσα ίσα ξέρω κ ποτέ θα χω περίοδο αφού ο κύκλος μογ είναι από 29-32 μέρες. Τη μέρα που θα δείξει θετικό σε 2 μέρες είναι ή ωορρηξία μου κ ακριβώς σε 14 είναι ή περίοδος. Γλιτωνω κ τεστ εγκυμοσύνης γιατι νομίζω κάποιες φορές ότι έχω καθυστέρηση ενώ δεν έχω. 

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ συμφωνώ με τη νικη85..ξερεις ποτε εχεις ωορρηξία και ξέρεις και ποτε θα αδιαθετησεις.

Στέλλα καλυτερα της hometest που είναι κ οικονομικά..

Κορίτσια με ξαναπηρε ο υπνος..και είδα οτι αδιαθετησα και μάλιστα πιο μπροστα..την άτιμη με επισκέφτηκε και στον ύπνο μου..ξουξουξου

Δημοσίευση

ΥΠΟΦΕΡΩΩΩΩ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥΟΥΟΥ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥΟΥΟΥ (ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΗΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ). ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Μαμακουλιτσα είπε:

ΥΠΟΦΕΡΩΩΩΩ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥΟΥΟΥ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥΟΥΟΥ (ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΗΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ). ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Χαχαχα βρε μαμακουλιτσα με έκανες και γελασα..ρε την άτιμη μέλι έχουμε..

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η love30 είπε:

Κοριτσια τι κανετε και σε'μενα ηρθε η βλαμενη σημερα!!!!

Αμάν βρε κορίτσια τι έγινε;;με τη σειρα σας πήρε.. 

Αχ βρε love πίστευα οτι δεν θα σου ερθει.

Δεν πειράζει βρε κορίτσια...τον άλλο μήνα μακαρι να έχετε όλες μαζί ευχάριστα.. 

Δημοσίευση

Γαμωτο αυτό το άγχος θα με φάει!! Αμάν πια και είμαι μόλις 23 .. Έτσι και δεν πετύχει και η σπερματεγχυση το θέμα μωρό το ξεγραφω και τα συμπτώματα κάθε μήνα και τις γονιμες μέρες τπτ δεν ξανά ασχολούμαι με τπτ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης μια χαρα ειναι τ μωρο απο τ πέσιμο. Την επόμενη δ ειχε ουτε σημαδάκι. Μωρε δ επεσε απο πάνω. Γλιστρησε προς τ κατω, επεσα μαλακα με τον κωλο κ μετα επεσε προε τ μπροστα. Χτύπησε τ κουτελο της.  Κορίτσια αρρωστησαμε κ μεις. Ολο τ απογευμα ήταν ανήσυχη. Τελικά είχε πυρετο 38.5. Της έδωσα ντεπον εφαγε κοιμηθηκε αλλα μολις την βαζ κούνια ξυπνάει. Βλεπω ολο τ βραδυ να τ βγάζουμε αγκαλια. 
    • Καλησπέρα.. αναμένω και εγώ την εξέταση γτ είχα στην δεύτερη εγκυμοσύνη και έκανα κάποιες μετρήσεις που φυσικά βλέπω κατά εκεί οδευω.  Στο θέμα μας τώρα πολύ εύκολα στην Ελλάδα σας συνιστούν ινσουλίνη όχι δεν είναι κακια αλλά προσπαθούμε λιγάκι παραπάνω.οοως η άσκηση! Περπάτημα ή γιόγκα για εγκύους είναι πολύ καλή επιλογή. Όπως επίσης το τι τρώμε το βράδυ. Δοκίμασε χόρτα 😋 θα με θυμηθείς. Επίσης ο ενδοκρινολόγος είναι αρμόδιος να σου πει για ινσουλίνη κτλ όχι ο γυναικολόγος. Ο γυναικολόγος είναι υπεύθυνος για τις μετρήσεις του μωρού σας 
    • Καλησπέρα κορίτσια ! Είμαι στην 27 εβδομάδα κύησης  Εδώ κι 10 μέρες έχω διαγνωστεί με διαβήτη  Κάνω διατροφή όλες οι τιμές. Μέσα στα όρια εκτός από τη νηστείας  Στις 10 μέρες  3  φορές έχει βγει εκτός ορίων 96  97 98  Όχι συνεχόμενα  Ο γυναικολόγος μου είπε πως δεν είναι το καλύτερο να ξεκινήσουμε ινσουλίνη γτωθα έχουμε θέματα  Έχετε εμπειρία πάνω στη χορήγηση  ινσουλίνης ? Κι γενικά ποτέ προτείνει ο ενδοκρινολόγος να ξεκινήσουμε ινσουλίνη ? Θα πάω σε λίγες μέρες στο γιατρό Σας ευχαριστώ 
    • Η κοπελα πηγε συστημενη σε εναν πολυ καλο γιατρο (υποτιθεται) στο Αλεξανδρας προκειμενου να αποφυγει αναιτια καισαρικη. Τελικα οταν εφτανε στις 40βδομαδες της ειπε οτι θα πρεπει πλεον να μπει για προκληση αλλα της ειπε οτι θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να καταφερει να γεννησει φυσιολογικα γιατι ειναι μικροκαμωμενη με στενη λεκανη και το μωρο μεγαλο 🥴🫠 κι οτι αυτος της συστηνει να μπει εξαρχης για καισαρικη προγραμματισμενα. Ε τι να κανει η κοπελα , πρωτο της παιδι, ανενημερωτη, τον ακουσε . Το μωρο τελικα 2780… Δηλαδη οκ δεν το λες και ελεφαντακι… Δυστυχως το νοσοκομειο ηταν υποστελεχωμενο, μαια εβρισκε με το κυαλι, σε αθλια κατασταση τα δωματια και με σοβαρες ελλειψεις εξοπλισμου, τα μονοκλινα κλεισμενα της ειπαν και στα αλλα δωματια πληθος ρομα που καποιοι δυστυχως δεν τηρουσαν τους κανονισμους οσον αφορα και τους συνοδους και την υγιεινη, πολλες φασαριες, φωνες κλπ.  Σου τα λεω σε πολυ γενικες γραμμες.
    • Τον αντρα σου δεν μπορουσες να τον εχεις ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...