Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Μαμακουλιτσα είπε:

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;;;;Εχθες βρεθηκαμε με την Tweema περασαμε πολυ ωραια!!!Ειναι εξαιρετικος ανθρωπος και χαιρομαι πολυ που την γνωρισα!!!!Ενιωσα σαν να την γνωριζω χρονια ειναι πολυ τυχερος ο αντρας της που την εχει!!!Χαιρομαι πολυ!!!Ελπιζω να βρεθουμε οσες μπορουμε την επομενη φορα.

Καλησπέρα μαμακουλιτσα μου!!!

  • Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσια σας ευχαριστω οοοολες και πραγματικα το αξιζουμε ολες μας να γινουμε μανουλες και θα γινουμε εφοσον το θελουμε πολη και το πιστεψουμε!!!!! Αντε καλη αρχη στο τελος του καπνισματος χαχαχα?

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα!!!να σας ρωτησω!συνηδητοποιησα απο μετρησεις των κυκλων μου απο παλιοτερα οτι γενικα εχω 31-32 ημερων..τωρα αδιαθετησα σημερα 3 του μηνα..αν γινουν επαφες π.χ μερα παρα μερα απο την 14η μερα του κυκλου ως την 24 ειναι καλα?δεν θα πεσω μεσα στην ωορρηξια?

Δημοσίευση

Ευχαριστω niki μου!!!κι εσυ με το καλο! Περιμενω να μαθω νεα σου!!απο ολες δλδ!δλδ στην ουσια να ξεκινησουμε εντατικα απο 14 του μηνος ηθελα να πω γιατι 7 μου τελειωνει ως και τις 24 τ μηνα...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Στελλα1986 είπε:

Καλα αυτο με το ικεα ειναι δεδομενο..!μου λεει ο αντρας μου οτι βρεις το τσιμπας!!δν μπορει το χερι σου!!αχαχα!

Αυτό μου το έχει πει κι εμένα 

Δημοσίευση

Στελλιτσα εννοείται πως πεφτεις μέσα!!!

μπορείς να τα διαπιστώσεις βέβαια κ με τεστ ωορρηξιας..τα χρησιμοποιώ και παρατηρώ αρκετά πράγματα...ο καημενος ο αντρουλης μου τι έχει τραβήξει αυτον τον μήνα... τον έχω ξεζουμισει..χαχαχα

 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης μια χαρα ειναι τ μωρο απο τ πέσιμο. Την επόμενη δ ειχε ουτε σημαδάκι. Μωρε δ επεσε απο πάνω. Γλιστρησε προς τ κατω, επεσα μαλακα με τον κωλο κ μετα επεσε προε τ μπροστα. Χτύπησε τ κουτελο της.  Κορίτσια αρρωστησαμε κ μεις. Ολο τ απογευμα ήταν ανήσυχη. Τελικά είχε πυρετο 38.5. Της έδωσα ντεπον εφαγε κοιμηθηκε αλλα μολις την βαζ κούνια ξυπνάει. Βλεπω ολο τ βραδυ να τ βγάζουμε αγκαλια. 
    • Καλησπέρα.. αναμένω και εγώ την εξέταση γτ είχα στην δεύτερη εγκυμοσύνη και έκανα κάποιες μετρήσεις που φυσικά βλέπω κατά εκεί οδευω.  Στο θέμα μας τώρα πολύ εύκολα στην Ελλάδα σας συνιστούν ινσουλίνη όχι δεν είναι κακια αλλά προσπαθούμε λιγάκι παραπάνω.οοως η άσκηση! Περπάτημα ή γιόγκα για εγκύους είναι πολύ καλή επιλογή. Όπως επίσης το τι τρώμε το βράδυ. Δοκίμασε χόρτα 😋 θα με θυμηθείς. Επίσης ο ενδοκρινολόγος είναι αρμόδιος να σου πει για ινσουλίνη κτλ όχι ο γυναικολόγος. Ο γυναικολόγος είναι υπεύθυνος για τις μετρήσεις του μωρού σας 
    • Καλησπέρα κορίτσια ! Είμαι στην 27 εβδομάδα κύησης  Εδώ κι 10 μέρες έχω διαγνωστεί με διαβήτη  Κάνω διατροφή όλες οι τιμές. Μέσα στα όρια εκτός από τη νηστείας  Στις 10 μέρες  3  φορές έχει βγει εκτός ορίων 96  97 98  Όχι συνεχόμενα  Ο γυναικολόγος μου είπε πως δεν είναι το καλύτερο να ξεκινήσουμε ινσουλίνη γτωθα έχουμε θέματα  Έχετε εμπειρία πάνω στη χορήγηση  ινσουλίνης ? Κι γενικά ποτέ προτείνει ο ενδοκρινολόγος να ξεκινήσουμε ινσουλίνη ? Θα πάω σε λίγες μέρες στο γιατρό Σας ευχαριστώ 
    • Η κοπελα πηγε συστημενη σε εναν πολυ καλο γιατρο (υποτιθεται) στο Αλεξανδρας προκειμενου να αποφυγει αναιτια καισαρικη. Τελικα οταν εφτανε στις 40βδομαδες της ειπε οτι θα πρεπει πλεον να μπει για προκληση αλλα της ειπε οτι θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να καταφερει να γεννησει φυσιολογικα γιατι ειναι μικροκαμωμενη με στενη λεκανη και το μωρο μεγαλο 🥴🫠 κι οτι αυτος της συστηνει να μπει εξαρχης για καισαρικη προγραμματισμενα. Ε τι να κανει η κοπελα , πρωτο της παιδι, ανενημερωτη, τον ακουσε . Το μωρο τελικα 2780… Δηλαδη οκ δεν το λες και ελεφαντακι… Δυστυχως το νοσοκομειο ηταν υποστελεχωμενο, μαια εβρισκε με το κυαλι, σε αθλια κατασταση τα δωματια και με σοβαρες ελλειψεις εξοπλισμου, τα μονοκλινα κλεισμενα της ειπαν και στα αλλα δωματια πληθος ρομα που καποιοι δυστυχως δεν τηρουσαν τους κανονισμους οσον αφορα και τους συνοδους και την υγιεινη, πολλες φασαριες, φωνες κλπ.  Σου τα λεω σε πολυ γενικες γραμμες.
    • Τον αντρα σου δεν μπορουσες να τον εχεις ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...