Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tweema είπε:

Καλημέρα νίκη,δεν εχεις και αδικο σε αυτό που λές..

Σιλβυ μου εμείς όταν ξεκινήσαμε είπαμε χαλαρά.. οποτε θέλαμε να κάνουμε,κάναμε ελεύθερα και απλα δεν έτυχε.επειδή όμως δεν έτυχε τον νοεμβριο άρχισα να αγχωνομαι.πήγα τον δεκεμβριο στη γυναικολόγο μου τα συζητησαμε μου είπε ποτε να προσπαθούμε ή να παρακολουθώ την ωορρηξία κάθε μήνα με υπέρηχο και να κάνουμε σπέρμοδιάγραμμα και αν δεν ερθει σε3-4 μηνες να κάνουμε καποιες εξετασεις..εγώ επελεξα να πάρω τεστ ωορρηξιας να τα χρησιμοποιήσω 3-4 μηνες και αν δεν ερθει να κανει ο άντρας μου σπερμοδιαγραμμα και να το πάμε μετα στη γυναικολογο μου να μου πει τι αλλες εξετάσεις να κάνουμε..

Κ να σας πω την αλήθεια μου είμαι 100% σίγουρη οτι το θέμα των εξετάσεων θα με αγχωσει πολύ. Και αν κάτι δεν είναι καλά θα με αγχωσει πιο πολύ.και πραγματικά δεν το θέλω καθολου αυτό!να έχει κάποιος απο τους δυο μας ή και οι δυο κάποιο πρόβλημα και να αναγκαστουμε να μπούμε στη διαδικασία φαρμάκων,θεραπειών κλπ..ειμαι της άποψης οτι αν θέλει να ερθει θα ερθει !οτι και να έχουμε κι εμείς κι εσείς και όλοι τέλος πάντων με την βοήθεια του θεού όλα λύνονται!Δεν θα σταματήσω να πιστεύω αυτά ακόμα κι αν έχουμε κάποιο πρόβλημα.

Όλες κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα γίνουμε μανουλες !!

Και εγω αυτής της άποψης είμαι δεν ήθελα να μπλέξεις με γιατρούς γτ όλο αυτό μόνο άγχος προκαλεί. Αλλά ρε κορίτσια δύο χρόνια προσπαθούσα εκλεγα απογοητευομουν και τελικά είχα κλειστές σαλπιγγες! Ξέρετε πόσο το έχω μετανιώσει που δεν ψαχτηκα νωρίτερα? Για αυτό τώρα πήρα με την σειρά και κάνω εξετάσεις. Αλλά και πάλι πιστεύω ο άμα θέλει ο Θεός να στο χαρίσει θα το κάνει κάποια στιγμή 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Εχεις δίκιο αλλά πόσες γυναίκες εχουν μείνει με κλειστές σάλπιγγες...παρα πολλές.. κι εδώ παει αυτό που έγραψε ή νίκη.

Εγώ παίρνω ζωντανό παράδειγμα τον αδερφό μου με την νύφη μου κορίτσια.. Ο αδερφός μου έχει ούτε 5%κινητικότητα σπερματος η νύφη μου θυροειδη και πολύ αστατο κύκλο. Ρε κορίτσια δεν κάνανε ούτε μια εξέταση είπαν το ξεχνάμε το θέμα παιδί δεν πρόκειται να κάνουμε.. Ε μετά από ένα χρόνο έμεινε έγκυος και τώρα έχω ένα ανηψακι οχτώ μηνών.. Θέλημα Θεού είναι τελος

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Silvy είπε:

Εγώ παίρνω ζωντανό παράδειγμα τον αδερφό μου με την νύφη μου κορίτσια.. Ο αδερφός μου έχει ούτε 5%κινητικότητα σπερματος η νύφη μου θυροειδη και πολύ αστατο κύκλο. Ρε κορίτσια δεν κάνανε ούτε μια εξέταση είπαν το ξεχνάμε το θέμα παιδί δεν πρόκειται να κάνουμε.. Ε μετά από ένα χρόνο έμεινε έγκυος και τώρα έχω ένα ανηψακι οχτώ μηνών.. Θέλημα Θεού είναι τελος

Όντως τελικά..άμα θέλει όλα τα κάνει.. να σου ζήσει.. 

Δημοσίευση

Κι εγω πιστευω το κρυο κ η αλλαγη κλιματος..αλλα απολυτη δν ειμαι...ειχε περιοδο στις εγκυμοσυνες της ε??πφφ..με βλεπω με τεστ με το που μου ερθει..?θα αντιστραφουν τα πραγματα!θα λεμε κοριτσια αδιαθετησα!!παω να κανω τεστ!!αχαχααχαχ

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Silvy είπε:

Ακριβώς είναι θέλημα θεού!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Στελλα1986 είπε:

Κι εγω πιστευω το κρυο κ η αλλαγη κλιματος..αλλα απολυτη δν ειμαι...ειχε περιοδο στις εγκυμοσυνες της ε??πφφ..με βλεπω με τεστ με το που μου ερθει..?θα αντιστραφουν τα πραγματα!θα λεμε κοριτσια αδιαθετησα!!παω να κανω τεστ!!αχαχααχαχ

Μην μου βάζετε ιδέες θα έρχεται η καταραμενει και θα κάνω τεστ το έχω ακούσει από γνωστές ότι είχα περίοδο και εισουν εγκυος 3 μηνών μου το έχουν πει ακόμη και η μαμά μου.. και μου έχει κάνει εντύπωση.... χαχα

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Στελλα1986 είπε:

Χαχαχαχαχαχαχα

Να σκεφτείς είμαστε 5 παιδιά..έχει χασει ενα και έχει κανει και καποιες εκτρώσεις κ είχε και άστατο κυκλο..το 2006 ή 2007 είχε ξανά μείνει έγκυος σε δίδυμα κ δεν το είχε καταλάβει..απλα κάποια στιγμή πόνουσε πολύ για μέρες και παει στο γιατρό κ της λέει εκισαι έγκυος κ είχε πάθει αποκόλληση αλλά έκανε έκτρωση..στεναχώρια εγώ τοτε..δεν φανταζεστε της έλεγα κράτησε τα τίποτα εκείνη..όπως καταλαβενεται ή μαμά μου είναι κουνελα..χαχαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Κοριτσια άσχετο εχθές κατάλαβα πόσο μα πόσο εύκολα συγκρίνουμε πιρα τα ξαδερφια μου χθες που γενισε η ξαδέρφη μου και με έπιασαν τα κλάματα.. 

Να σας ζησει!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Στελλα1986 είπε:

Μην μου βάζετε ιδέες θα έρχεται η καταραμενει και θα κάνω τεστ το έχω ακούσει από γνωστές ότι είχα περίοδο και εισουν εγκυος 3 μηνών μου το έχουν πει ακόμη και η μαμά μου.. και μου έχει κάνει εντύπωση.... χαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...