Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπερα, 

Σημερα ηταν να παω στο γιατρο να κανω επανελεγχο για χλαμυδια και τεστ γονιμοτητας και δεν ξερω τι αλλο, και μου το ακυρωσε λογω απεργιας. Ελεος πια.... ολο εμποδια μπαινουν...... θα χασω κι αυτον τον μηνα προσπαθειων... 4 μηνες αποχη....

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Kanela γιατί να κανείς αποχή γι αυτό το μήνα σου το είπε ο γιατρός? 

Εγώ κορίτσια ήρθα σε επαφή με τον άντρα μου την επόμενη μέρα που έδειξε θετικό το τεστ ωορρηξιας. Εν τω μεταξύ ή '' πραξη'' δε κράτησε ούτε 2 λεπτά! Του λέω τι έγινε βρε άντρα τόσο πολύ σου ελειψα? (Έλειπε σε ταξίδι ένα μηνα,) ε ναι μου λέει μετά από ένα μήνα που είχα να.... Τι του λέω ούτε με τον εαυτό σου δε με απατησες ? Χαχα . όχι μου λέει. Αλλά σκέφτομαι τώρα ότι μετά από ένα μήνα τα σπερματοζωάρια δεν θα έχουν πεθάνει λογικά? Κάτι τέτοιο έχω ακούσει... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nikh85 είπε:

Καλησπέρα!

Εγώ κορίτσια ήρθα σε επαφή με τον άντρα μου την επόμενη μέρα που έδειξε θετικό το τεστ ωορρηξιας. Εν τω μεταξύ ή '' πραξη'' δε κράτησε ούτε 2 λεπτά! Του λέω τι έγινε βρε άντρα τόσο πολύ σου ελειψα? (Έλειπε σε ταξίδι ένα μηνα,) ε ναι μου λέει μετά από ένα μήνα που είχα να.... Τι του λέω ούτε με τον εαυτό σου δε με απατησες ? Χαχα . όχι μου λέει. Αλλά σκέφτομαι τώρα ότι μετά από ένα μήνα τα σπερματοζωάρια δεν θα έχουν πεθάνει λογικά? Κάτι τέτοιο έχω ακούσει... 

Νομίζω ότι πάνω από πέντε μέρες δεν ζουν σπερματοζωαρια δεν είμαι σίγουρη όμως 

Δημοσίευση

Καλησπερα κορίτσια..πως είστε;; 

Νίκη νομιζω πως κ στα τεστ ωορρηξιας γράφει οτι τις ημέρες που θα έρθεις σε επαφες όταν δεις θετικό τεστ δεν θα πρεπει να εχεις αποχή απο 10 μέρες και πανω..δεν γνωρίζω κάτι παραπανω..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Nikh85 είπε:

Καλησπέρα!

Δεν ξερω αν πεθαναν αλλα η μορφη γινετε πυχτη συγκολουντε και δεν!!!!!!!!!!!!ουτε συχνα αλλα και ουτε αρεα κανουν οι επαφες!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Καλησπερα κορίτσια..πως είστε;; 

Νίκη νομιζω πως κ στα τεστ ωορρηξιας γράφει οτι τις ημέρες που θα έρθεις σε επαφες όταν δεις θετικό τεστ δεν θα πρεπει να εχεις αποχή απο 10 μέρες και πανω..δεν γνωρίζω κάτι παραπανω..

Ναι tweema το έχω διαβάσει. Για να το γραφει φαντάζομαι ότι κάτι θα παθαίνουν η θα πεθαίνουν ή θα δεν θα είναι ικανά για γονιμοποίηση μάλλον. Εμείς που είχαμε κ αποχή 30 μέρες... Αστα να πάνε. 

Silvy εννοώ το σπέρμα που μένει πολλες μέρες στους χμ ορχεις όταν δλδ έχει πολλές μέρες να εκσπερματωσει ο άντρας..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Για το ποτήρι με καλαμάκι, και εμένα το δαγκώνει κατά κύριο λόγο.. ειδικά τη πρώτη φορά το έπιανε και το έφερνε ολόκληρο στο στόμα και δάγκωνε τις άκρες γύρω γύρω.. μετά βρήκα ένα "κόλπο" επειδή είναι ποτηράκι σιλικόνης όταν έβαζε στο στόμα το καλαμάκι της ζουλαγα το ποτηράκι και έβγαζε αέρα ή και λίγο γάλα μαζί.. οπότε μια δύο τρεις ξεκίνησε να ρουφάει! Μη φανταστείς αμάν.. δύο ρουφηγματα και το περισσότερο μετά το έφτυνε.. ακόμα κατά κύριο λόγο το δαγκώνει αλλά την αφήνω να παίζει και πίνει περισσότερο μέρα με τη μέρα..! Μπουκάλι της έδωσα προχθές πρώτη φορά και τελευταία.. είπα μήπως έπινε περισσότερο γάλα μπας και βάλει κανά γραμμάριο παραπάνω που έχουμε παιδίατρο την επόμενη εβδομάδα.. αλλά είδα ότι "πήγε πίσω" το ποτηράκι.. της άρεσε πολύ το μπουκάλι μεν το βρήκε αμέσως και στα πρώτα λεπτά το κράταγε και μόνη της και έπινε μόνη της.. αλλά όταν μετά της έδωσα το ποτηράκι, δεν το ήθελε.. την εκνεύριζε το ότι ήθελε κόπο να πιει και δεν το έβρισκε εύκολα.. σα να το ξεχασε πως πίνει οπότε δεν θα της ξανά δώσω μπουκάλι.. Όντως για τη περίοδο, η "φίλη" ΑΙ λέει ότι αλλοιώνει τη γεύση (το κάνει πιο μεταλλικό) και μειώνει τη ποσότητα.. αλλά για λίγες μέρες πριν και κατά τη διάρκεια της περιόδου.. και έρχεται λέει η περίοδος περίπου αφού σταματήσεις τους νυχτερινούς θηλασμους και εγώ τους σταμάτησα όταν ξεκίνησε να μου κάνει αυτό το καλό πρόγραμμα ύπνου 10-6 το πρωί οπότε και δεν τη ξυπναγα να φάει.. είχα βολευτει πολύ 1+ χρόνο χωρίς περίοδο..🥲 Εντωμεταξυ τα ρούχα από τα τρόφιμα δε λένε να καθαρίσουν!! Πλέον γυμνή την έχω μόνο με πάνα όταν τρώμε..🤭
    • Τι φάση με τα μυρτιλα;; Είναι και ξινά! Και μένα τρελαίνεται! Μπορεί να φάει ένα κουπάκι! Θα δεις όταν ξεκινήσει το σχολείο, θα τρώει πολύ καλύτερα εκεί! Στο σπίτι Κ μένα μου κάνει κόλπα καμία φορά, αλλά εκεί τα τρώει όλα! Μα πόσο πλάκα έχουν!! Έχουν και άποψη! Εμένα μου λέει και «οχεεε» και πεθαίνω 🤣
    • Καλημέρα κορίτσι μου, ελπίζω να εξελιχθούν όλα θετικά. Από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι το καφέ από μόνο του δεν είναι  επικίνδυνο. Είναι παλιό οξειδωμένο αίμα. Το έντονο κόκκινο αίμα ανησυχεί τους γιατρούς. Πάρε την προγεστερόνη σου κ θα περιμένουμε νέα σας το βραδάκι. Το ότι είδατε σάκο είναι πολύ θετικό!! Στα δίδυμα είχα 2 γερές αιμορραγίες κ καφέ σχεδόν 4 μήνες. Τώρα είναι 4.5 χρόνων τα αστεράκια μου!! 
    • Έλα ρε συ τα παιδάκια... Ψυχουλες μωρέ.. Ταλαιπωρήθηκαν.. και με αυτή τη ζέστη τώρα... Λογικό και εσύ βρε κοριτσάκι μου βλέποντας τα να υποφέρουν... Γιατί δεν μας είπες τίποτα....;  Ευτυχώς είναι καλά τώρα! ❤️❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...