Μετάβαση σε περιεχόμενο

προσπάθειές για παιδάκι..!

kaposetsi

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και ένα παιδάκι σαν άγγελος. Καστανοξανθες μπούκλες γαλάζια ματάκια. Κ πολύ καλό παιδάκι. Κοινωνικό, αγαπησιαρικο. Κούκλα το κοριτσάκι μας. Κ να ρωτάει τ μωρό Π είναι ο δικός τ ο μπαμπάς κ τι να τ πεις? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φοβαμαι τοσο πολυ να το κανω 4 μερες νωριτερα μη δεν δειξει σωστα...γτ η ορμονη της εγκυμοσυνης δεν φαινεται τοσο γρηγορα καποιες φορες...κ μετα θα πρεπει να ξανακανω για να σιγουρευτω...δν ξερω...

Εντωμεταξυ εχω διαβασει τοσα που κ περιοδος να μου ρθει θα κανω τεστ γτ κ παλι καποιες ειναι εγκυος κ με αιμα...πφφφ...

Κορίτσια βλέπω νυχτοπουλια! Στελλιτσα μ μακάρι να έχεις θετικά αποτέλεσμα! Μη βάζεις όμως τ εαυτό σ σε αυτή τη διαδικασία. Νιώθω την αγωνία σ όσο δε μπορείς να φανταστείς αλλά μόνο με άγχος επιβαρύνσεις την ψυχούλα σου. Περίμενε την καθυστέρηση να είσαι σίγουρη.

Ελεγα να το κανω αυριο που θα ειμαι 4 μερες πριν την πρωτη μερα καθυστερησης..αλλα φρικαρω...λεω κ αμα δειξει λαθος κ ακομα δν εχρι ανεβει η ορμονη?αααν ειμαι!τσαμπα αγχος δλδ γτ πολυ απλα δν αντεχω να περιμενω..αυτη η ανυπομονησια θα μας φαει..αν αντεξω θα περιμενω κι αλλο diwni μου..αλλιως αν βγει αρνητικο θα επαναλαβω μετα απο λιγες μερες..

Καληνυχτα κοριτσια...στελλιτσα συγκρατησου λιγες μερες....κανε μια γενικη στο σπιτι να απασχολησης το μυαλο σου με κατι αλλο....φιλιααααααα

Στέλλα μια από τα ίδια και εγώ με αυτά που ακούω περίοδο και εγκυμοσύνη θα αρχίσω κι εγώ οπότε έχω περίοδο να κάνω τεστ χαχα

Καλημερα κοριτσια..το εκανα το τεστ..αρνητικο μ βγηκε 5 μερες πριν την περιοδο..η δν ειναι αξιοπιστα η δν ειμαι εγκυος..θα περιμενω να δω αν θα μου ρθει κ βλεπουμε..στεναχωρηθηκα λιγο αλλα οκ!

Καλημερααααααα κοριτσια....μην στεναχωριεσαι στελλα μου περιμενε να δεις αν θα εχεις καθυστερηση πρωτα....

Καλημέρα κορίτσια Στέλλα μπορεί να είναι νωρίς ακομη, εγώ κορίτσια χθες βράδυ έκανα την ένεσουλα μου και αύριο κορίτσια θα κάνω την σπερματεγχυση.... Ουφφφ έχω τόση αγωνία 

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Στελλα1986 είπε:

Καλημερα κοριτσια..το εκανα το τεστ..αρνητικο μ βγηκε 5 μερες πριν την περιοδο..η δν ειναι αξιοπιστα η δν ειμαι εγκυος..θα περιμενω να δω αν θα μου ρθει κ βλεπουμε..στεναχωρηθηκα λιγο αλλα οκ!

Καλημέρα Στέλλα. Μη στεναχωριεσαι 5 μέρες πριν πολύ νωρίς βρε παιδί μου. Μπορεί να είναι λάθος. Τι θερμοκρασία έχεις μετρήσεις ?

Καλημερα κορίτσια...

Στελλιτσα σου είχα πει αστο για να μην στεναχωρεθεις..δεν αντεξες..μην το σκέφτεσαι ουτως ή άλλως είναι νωρίς.

Σιλβυ μου καλη επιτυχία!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
    • Ωωω δύο κουκλίτσες αδερφούλες 🥰 μπουμπουκο η μικρή σου πάντως 😂 θα έχει ωραία μπουτακια 🥰 να τα χαίρεσαι τα κορίτσια σου 🧿 ΥΓ όντως το δέντρο σας πολύ ωραίο και του χρόνου !
    • @nasia94κορίτσι μου αν κ με καθυστέρηση να σου ζήσει ο παίδαρος!!! Γέρος, τυχερός κι ευλογημένος να είναι!!  @Rena92 @nasia94 Κορίτσια χρόνια πολλά!!! Καλές γιορτές με υγεία κι ευτυχία!!! Εμείς έχουμε έρθει Αθήνα στους δικούς μου για αυτό είμαι εντελώς χαμένη!!  Σε άλλα νέα, περιμένουμε το ρεύμα για να μπούμε στο καινούργιο σπίτι (το οποίο και αργεί πολύ να έρθει και έχουμε μπλέξει με βλαμμενους 😂😂). Μόλις γυρίσουμε Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν οι μικρές σχολείο κι ας μην έχουμε μετακομίσει ακόμα, να συνηθίσουν κ να προσαρμοστούν! Πρώτα ο Θεός αρχές Φεβρουαρίου επιστρέφω κι εγώ στη δουλειά!! Οπότε όλοι θα είμαστε σε μια προσαρμογή 😂😂  Θέλω να αποθηλασω από τη μικρή. Το βλέπω πολύ δύσκολο. Αν δεν ήταν τώρα κρυωμενη θα το έκανα τώρα. Αλλά περιμένω να γίνει καλά. Δεν είμαι απόλυτα έτοιμη για αυτό, αλλά με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση. Εκτός αυτού θα πρέπει να γίνει για να είναι και το παιδί πιο καλά στο σχολείο τώρα που θα ξεκινήσει. Είναι πολύ βυζακιας η κόρη μου 😂😂 η μεγάλη δεν ήταν έτσι νομίζω. Αυτή είναι ζορικη! Ελπίζω να μας γίνει εύκολα ο αποθηλασμος...  Ουφ... Εμείς από δόντια έχουμε 4 πάνω, 3 κάτω και έσκασε μύτη και το 4ο, αλλά κορίτσια μεγάλη κλανιαρα! Δεν παίρνει απόφαση να περπατήσει μόνη της! Ακόμα κ με το ένα χέρι να την κρατάς περπατάει.. μόνη της κάνει 2 βήματα και πέφτει. Αυτά τα νέα μας!!  
    • Κοιμάσαι μαζί της το βράδυ; Αν ναι, αυτό πρέπει να σταματήσεις, γιατί όσο είσαι δίπλα της θα ζητάει 😕 Φυσικά πρέπει να βοηθήσει και ο μπάρμπας. Πως είσαι εσύ τώρα;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...