Μετάβαση σε περιεχόμενο

προσπάθειές για παιδάκι..!

kaposetsi

Recommended Posts

Καλα ειμαστε εσυ?πες μας κι εσυ μαμακουλιτσα για το θεμα που εισαι μαμα εμεις ειμαστε εξω απ το χορο ακομα...χαχαχαχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ε μα... κοριτσια ξερετε να μου στειλετε σε μηνυμα κανενα καλο κεντρο που να χει και ουρολογο για να κανει ο συζυγος μου σπερμοδιαγραμμα????? 

Συμφωνώ λείπουν οι αρχές. Από πάντα βέβαια. Είναι λυπηρό εν έτη 2016 τα θέματα σεξ κ προφυλάξεις να είναι ταμπού. Μπράβο κανέλα! Κ γω τσάκισμα μισό πακέτο μπισκότα ορεο!

Γεια σας κοριτσια!Εγω εχω 2 κορες στην μεγαλη μου εχω μιλησει για το θεμα στο πολυ απ εξω απ εξω γιατι ειναι και 10 χρονων και πολλες λεπτομεριες μπορουν να την σοκαρουν.Στα παιδια μου τους τονιζω να κρατησουν την παιδικη τους ηλικια το βασικοτερο!Πιστευω οτι ολα ειναι θεμα κουβεντας απο τους γονεις και θεμα αρχων.Η σημερινη γενια στη εφηβεια ειναι μικρομεγαλα και ειναι πολυ ασχημο αυτο.

Σημερα μαμακουλιτσα διαβαζα μια ερευνα για το πως πρεπει να προετοιμαζουμαι τα παιδια με βαση την ηλικια τους για την ηλικια της κορουλας σου ελεγε πως ειναι καλο να τους πουμε πως ο μπαμπας βαζει σπορακι στην κοιλια της μαμας κι αυτο μεγαλωνει και γινεται μωρακι και καλο λεει ειναι να τους παιρνουμε και καποια βιβλια για τον ανθρωπινο οργανισμο και τη γονιμοποιηση...

Βασικά τι σας λέω?? Ή κουμπάρα μ έμεινε 38 χρόνων έγκυος από ένα 45αρη κ αυτός δεν το ήθελε! Της έλεγε να τ ρίξει. Ή κοπέλα δεν τ σκέφτηκε στιγμή. Το κράτησε εννοείται αν κ άνεργη κ σε μικρό νησί π όλα σχολιάζονται. Αμέσως της είπα εγώ θα στο βαφτισω κ έτσι έγινε. Το μωρό μας τώρα είναι τριών χρόνων. Ρωτάει συνέχεια για τ μπαμπά της. Ή κουμπάρα μ μετά από 4 χρόνια ακόμη στεναχωριεται. Θέλει δύναμη να τ αντιμετωπίσει όλο αυτό. Ειδικά αν αυτός μένει λίγο πάνω από τ σπίτι σου κ τον βλέπεις κάθε μερα να σκορπίζει τα λεφτα τ εδώ κ κει με άλλες γυναίκες κ για τ παιδί ούτε ευρώ να δίνει.

Ακριβως ετσι της τα εχω πει γι αυτο ειπα απ εξω απ εξω.Και η μικρη τα ξερει τα ελεγαν στον παιδικο σταθμο μας τα ελεγε και ειχαμε μεινει κοκαλο ολοι μας!!!

Ελεγε πως το παιδι στην ηλικια τον δεκα δεν θα αναρωτηθει για την ερωτικη πραξη μετα τα 12 αν ομως το κανει ελεγε πως πρεπει να του εξηγησουμε πως ολα μαθαινονται στην ωρα τους...

Α ελεγε πως σε συτη την ηλικια μπορεις να του μιλησεις και για το σπερμα...τι να σας πω κοριτσια η παιδοψυχολογος τα ελεγε...κατι θα ξερει...

στις πριν 1 ώρα, ο/η Angela25 είπε:

Διαβαστε το αν θελετε...

Εγω παντως τα θεωρω λιγο υπερβολικο αυτο τον τροπο ειπαμε να λεμε στα παιδια τα πραγματα με τ ονομα τους αλλα με μετρο ομως.

Κι εγω βρηκα υπερβολικο να τους πουμε τα παντα απ τα 8 νομιζω μπαινοντας στο γυμνασιο ειναι καλυτερα...

Ο τύπος είναι καμμένο χαρτί αλλά τες πα. Αντί να ευχαριστεί τ θεό Π τ έδωσε μια ευκαιρία να φτιάξει τη ζωή του την χώρισε κ γυρνάει με τη μια κ την άλλη. Κ μένα ο άντρας μου βλέπει μωρά κ καίγεται η ψυχή του.

Κι ομως υπαρχουν δυστυχως και τετοιοι ανθρωποι.. Η κοπελα παντως ειναι ηρωιδα για μενα απλα ο αλλος παρα τα χρονια του μυαλο δεν εχει και στη τελικη να μη εβαζε το π....ι του δεν του εχουν μαθει προφανως οτι πρεπει να αναλαμβανει τις ευθυνες του ο αμυαλος!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...