Μετάβαση σε περιεχόμενο

προσπάθειές για παιδάκι..!

kaposetsi

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Σιγά το αρνητικό.. και ο δικός μου είναι σοβαρός αλλά σωστός και ομιλιτικος 

Ναι συμφωνω γι αυτο και θα παω....εγω ειχα γυναικα αλλα με νευριασε και δεν ξαναπαω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Pws katalave oti den einai kalo to wario? Sou eksigisai? Gt k gw parakolouthisa tin woriksia mou k mou eipe pws ekana k pws eixa poly kalo endomitrio dld arketa paxy gia na emfyteytei t wario an gonimopioithei alla pername profylakseis logw antiviwsis.K meis apo to dekemvrio to psaxnoume! Ayrio exoume pali rantevou me to giatro.

Λες να μου πε και να μην το καταλαβα??? Ημουν πολυ αγχωμενη και δε ρωτησα κι εγω....κι εσυ ψαχνεις ε???? Αντε να δουμε..... 

Akolouthiste to enstikto sas. An enas giatros de sas kalyptei gia opoiondipote logo pigainete ston epomeno. Allwste einai o anthrwpos pou prepei na einai to stirigma sas se ayton ton agwna k meta o symmaxos sas se olo to taksidi tis kyisis.

Κοριτσια εγω μια φορα που μου βρηκε ωαριο η γιατρος μου ειχε πει πως ηταν πολυ καλο και τη ρωτησα πως το καταλαβαινει...και μου ειπε πως κανουν καποιες μετρησεισ...ασχετα που ηρθα σε ςπαφη αλλα δεν...???

Nai to psaxnoume kai meis. Eksetasi stin eksetasi k opou mas vgalei. Emena gia paradeigma sto giatro mou poly m aresei p opote kanw mia eksetasi ton pairnw akomi k sto kinito gia na t pw ta apotelesmata. K panta tha vrei 10 na perasw apo to iatreio tou gia na syzitisoume to epomeno vima. 

Η αληθεια ειναι οτι εκει που πηγα με ειχε μεσα 1 ωρα... και μου εξηγουσε δεν με προσπερασε.. απο βδομαδα θα βγουν οι εξετασεις μου να δουμε τι αγωγη θα παρω..... λιγοψυχω πολλες στιγμες μεσα στην ημερα και προσπαθω να ξαναπαρω τα πανω μου.... ευχομαι να τα καταφερουμε...

Emeis me ton antra mou legame kalytera na vroume an exoume kati gia na boresoume na to antimetwpisoume para na mi boroume na vroume kati k na mas lene ola kala k na min erxetai. To psaxnete poly ligo kairo opote apo dw k pera tha exete apotelesmata. Se katalavainw apolyta. Kai twra mia agwnia gia to spermodiqgramma tin exw.

κι εγω μια απ τα ιδια...κανω κι ενα τσιγαρακι εχω βαλει οριο τα 4 τη μερα...κοριτσια μλις τωρα διαβαζα στο fb σε μια σελιδα στο εγκυος κ νεα μαμα κατι κι εγινα εξαλη...μια κοπελα 18 χρονων εμεινε εγκυος απο ενα παιδι 23 και αυτος δεν το θελει αλλα η κοπελα το θελει...μα πως μεγαλουν ετσι τα παιδια τους χωρις αρχες...ας προσεχε ο κυριος δεν ειναι κανενα μωρο να αναλαβει τις ευθυνες του...εσεις τι λετε?

Egw lew oti oso ftaiei aytos ftaiei k ekeini. Egw se oles mou tis proig sxeseis epairna profylakseis k ennow profylaktiko. Kai me t antra mou mexri prin na pantreytoume t idio. Ante mas lene gia dikaiologia oti tous enoxlei k meis min kai tous stenaxwrisoume! Makari na allaksei gnwmi vevaia!

Συμφωνω πως φταιει κι εκεινη αλλα τουλαχιστον εκεινη θελει να αναλαβει τις ευθυνες της...δεν λεει θα το ριξω και ουτε γατα ουτε ζημια...

Εμένα με ενοχλεί αυτό που ακούω ε ετιχε τι έτυχε μαρι  προφιλαξεις το λένε όλοι η γιατροί.. καλά κάνει που η κοπέλα το θέλει αλλά να αναλάβει αυτός τις ευθύνες του.. γιατί αυτός φτεει πιο πολύ 

Κανέλα μου μην στεναχωριεσαι ,θα δεις που όλα θα πάνε καλά!!να λες παλι καλά που βρήκε οτι κάτι υπάρχει και θα μπορεσετε να το λυσετε όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Δεν φταινε τα παιδια ομως κοριτσια οι γονεις φταινε διοτι πλεον οι περισσοτεροι δεν δινουν σωστες αξιες στα παιδια μονο να μην τους χαλασουν χατιρι τους νοιαζει...εχουν τοσα προβληματα οι γονεις που βαζουν τα παιδια και τη διαπαιδαγωγηση σε δευτερη μοιρα...τι να σου κανει και το παιδι...εχω ακουσει μαναδες να λενε ε και ας το ριξει εγω τον γιλ μου τον εχβ για αλλα πραγματα...ντροπη...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Για να δούμε! Σαν το φλουρί είναι τώρα, να δούμε σε ποια θα πέσει 🤣🤣🤣🤣 Εδώ εμένα η ΠΗΤ μου είναι σε μια βδομάδα ακριβώς και μου φαίνεται ακραίο, πόσο μάλλον εσύ που είναι αύριο! 😯😯 Για να δούμε πότε θα είναι έτοιμα τα μωράκια μας 🙏🏻♥️  Εγώ τον μπέμπη τον νιώθω πολύ χαμηλά πλέον και έχω και ακανόνιστες συσπάσεις μες τη μέρα, ανώδυνες και κρατούν 20-30 δευτερόλεπτα το πολύ. Εν τω μεταξύ αυτές οι συσπάσεις είναι σα να σ αγκαλιάζει κάποιος σφιχτά αν πράγμα... Το αστείο είναι ότι τις περισσότερες φορές συμβαίνουν όταν το μωρό κουνιέται και ξαφνικά μένει ακίνητος ο όγκος του, σα μουσικές καρέκλες 🤣🤣🤣🤣 ο γλυκούλης μου, ελπίζω να μην υποφέρει 🥲
    • 😂😂😂 Μπαααα... Τη @Kate1992 μας προβλέπω...!! Θα δείξει!! Εμείς είπαμε να την αφήσουμε να έρθει όταν θα είναι έτοιμη... είναι και κοριτσάκι... οπότε, μέχρι να ετοιμαστεί.. θα αργήσει!! Ειδικά αν μου μοιάζει και λίγο..😅 Είμαστε πολύ κοντά πάντως... Αύριο έχουμε κανονικά Πητ!!! 😍😍😍😍 Απίστευτο μου φαίνεται!!!! ❤️❤️❤️❤️ Βρε @lilly1984 μου που είσαι και σε έχω έννοια;!! Γεννησατε;!!! 
    • Κορίτσια μου γλυκά ,  Καλή χρονιά με υγεία,τύχη και ευλογία!  Σας διαβάζω οπότε μπορώ αποσπασματικά! Οι μήνες πέρασαν, ο γάιδαρος φαγώθηκε η ουρά του τελείωσε και αύριο πρώτα ο Θεός μπαίνω να γεννήσω στις 11 το βράδυ με πρόκληση.  Μέσα σε όλους αυτούς τους μήνες αποχής από εδώ, έκανα μετακόμιση,αντιμετωπίσαμε ευτυχώς περαστικό (ευχόμαστε) πρόβλημα με ένδειξη διαβήτη στον μεγάλο μου γιο (οριακή γλυκοζυλιωμενη), πάλεψα με διαβήτη και αιμοπετάλια και κερδίσαμε το δικαίωμα με τον μικρό μου να μπορέσουμε να γεννήσω με επισκληριδιο (επιτέλους να δούμε την μαγεία της) σε κλινική.  Λόγω χαμηλών αιμοπεταλίων είχα σχεδόν απαγορευτικό και έπρεπε να πείσω την κλινική ότι έχω τα απαιτούμενα ώστε να γεννήσω εκεί.  Μόλις γεννήσω πρώτα ο Θεός θα σας ενημερώσω.  Εύχομαι το 2025 να φέρει ότι είναι καλύτερο να φέρει ,ότι είναι τυχερό να φέρει και όχι ότι ζητάμε εμείς...αυτό ξέρει καλύτερα. Ας είμαστε γεροί, ας είμαστε ευγνώμονες για ότι έχουμε...άλλοι δεν έχουν ούτε τα μισά... 2025 bring it on! We are ready 🤘
    • Συμφων΄ωωωωωωωωω και ανυπομονώ!!!!!!!!!! 🙂🙃😀
    • Κορίτσια μου, καλή χρονιά!!! Εύχομαι το 2025 να γεμίσει τις καρδιές μας με φως, αγάπη και δύναμη!!  Να είναι η χρονιά μας γεμάτη υγεία και αμέτρητες χαρούμενες στιγμές που θα μας θυμίζουν ότι η ζωή είναι όμορφη κάθε μέρα παρέα με τα κουτσούνια μας που τόσο λαχταρούσαμε!!! ❣️  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...