Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα σας κορίτσια κ Χρόνια πολλά   Εγώ σήμερα είχα τσιμπήματα χαμηλά από το πρωί ..τώρα ηρέμησα λιγάκι ...   Πως είστε ; Μανταρίνι όλα καλά με το ραντεβού;   Όσες έχετε αυχενική σύντομα καλή επιτυχία ...να πάνε όλα τέλεια 🎄
    • Κορίτσια εγώ σαν σήμερα έμαθα ότι είμαι έγκυος (δεν είχα καν καθυστέρηση ακόμα)! Φέτος τον έχω παρεουλα και μου φαίνεται απίστευτο! 🥰🥰🥰
    • Κορίτσια εμείς στον ύπνο είχαμε καταφέρει στις καλύτερες μέρες να ξυπνάει μια φορά για φαΐ (το συνηθισμένο του ήταν 2 φορες) και καμιά φορά ξυπνούσε και έδινα πιπίλα και κοιμόταν  Πλέον θα φάει 2-3 φορές και έχει τύχει να ξυπνήσει και νσ μην μπορεί να κοιμηθεί για μιάμιση ώρα .  @Katiana1987 μήπως όντως περνάει καμία παλινδρόμηση που λέει και η @Barbiee  Εμείς είχαμε ένα διβδομαδο που ξυπνούσε κάθε 1-1μιση ώρα.  Τώρα είναι κάπως καλύτερα αλλά χαλάσαμε όσα χτισαμε. Θα το ξαναδουλεψουμε τώρα 
    • @Mantarini κορίτσι μου, έχω κάνει 2 φορές απόξεση στην 8-9η εβδομάδα. Ήταν πολύ γρήγορη η διαδικασία και είχε ελάχιστο σωματικό πόνο- ο ψυχικός είναι άλλη ιστορία. Μου έδωσε χάπι κάποιες ώρες πριν για να ανοίξει ο τράχηλος. Γενικά είμαι υπέρ των φυσικών διαδικασιών, όμως σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω να άντεχα να αποβάλλω μόνη μου και δεν με άφησε και η γιατρός γιατί ήταν μεγάλο σχετικά. Τώρα δεν γνωρίζω αν στη δική σου περίπτωση είναι πιο "εύκολο" να φύγει μόνο του.. ζήτα και 2η γνώμη αν δεν εμπιστεύεσαι τον γιατρό αυτό 100% και κάνε ό,τι θα έχει λιγότερο σωματικό πόνο.  Στέλνω τεράστια αγκαλιά 🤍
    • Αυτό ακριβώς.... Δεν ήθελα να τρομάξω την κοπέλα, αλλά δυστυχώς έτσι είναι 💔💔😢😢 κι εμένα στις 11+4 έγινε η διαδικασία και πάλι καλά ο άντρας μου δεν είχε προλάβει να φύγει για το γραφείο και μπόρεσε να είναι μαζί μου. Σοκαρίστηκε κι ο ίδιος τόσο που μου είπε ότι αν δε το έβλεπε με τα μάτια του δε θα μπορούσε να πιστέψει ότι είναι έτσι...  Μια τεράστια αγκαλιά 🙏🏻🫂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...