Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια ειμαι κι εγω καινουργια στην παρεα και ειχα καθυστερηση 2 μερες που γενικα η περιοδος μου ειναι συνεπης αλλα το θεμα ειναι οτι μου εχει πρηστει το στηθος περισσοτερο απ οτι στην περιοδο και με ποναει επισης εχω ανακατοσουρες και ζαλαδες εκανα ενα τεστ αλλα δεν ηξερα οτι πρεπει να το κανω μετα την προκαθορισμενη ημερα περιοδου μου κι ετσι βγηκε αρνητικο γιτι το εκανα πριν επισης ειχα γαλακτοειδη υγρα...η περιοδος μου ηρθε αλλα με πολυ λιγο ροζ και καφε αιμα ομως εχω πονους περιοδου...λετε να ειμαι η να ειναι κατι πιο σοβαρο...?

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια ειμαι κι εγω καινουργια στην παρεα και ειχα καθυστερηση 2 μερες που γενικα η περιοδος μου ειναι συνεπης αλλα το θεμα ειναι οτι μου εχει πρηστει το στηθος περισσοτερο απ οτι στην περιοδο και με ποναει επισης εχω ανακατοσουρες και ζαλαδες εκανα ενα τεστ αλλα δεν ηξερα οτι πρεπει να το κανω μετα την προκαθορισμενη ημερα περιοδου μου κι ετσι βγηκε αρνητικο γιτι το εκανα πριν επισης ειχα γαλακτοειδη υγρα...η περιοδος μου ηρθε αλλα με πολυ λιγο ροζ και καφε αιμα ομως εχω πονους περιοδου...λετε να ειμαι η να ειναι κατι πιο σοβαρο...?

καλως ηρθες !!!!καλη χρονια να εχεις!!!! Πηρες κανενα τηλ το γιατρο σου?να σου πει ακριβως τι πρεπει να κανεις !!!εγω θα ελεγα να κανεις μια χωριακη !!?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...