Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ισμηνη μου καλησπέρα!! Με το καλο τα μωρά σου, να χεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Εγώ είμαι στην 21η εβδομάδα σήμερα!το έχω ακούσει από την 18η + και το ακούω κάθε μέρα πλέον!φαίνεται η κοιλιά μου  αλλά γενικά δεν έχω παχυνει ευτυχώς!!!όλα καλά δόξα το Θεο!!γωγω μου αυτό που έτυχε στην φίλη σου το έχω ακούσει αρκετές φορές!! Είναι μια κατάσταση φυσιολογική αλλά όπως και να χει και επικίνδυνη για μια γυναίκα γιατί μεγαλώνει μέσα σ ένα σώμα έναν καινούργιο άνθρωπο!! Είναι λίγο παράξενο.. 

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Το ξερω κουκλα μ..ασχετο...εσυ στ πρωτο τριμηνο αν επιτρεπεται ποσα ειχες παρει;;;εμενα το κανονικο μ βαρος παντα ηταν 58 κιλα κ εκεινο το διαστημα π εμεινα εγκυος ειχα παρει λιγο..ειχα φτασει 61...και τωρα ειμαι 62...κ 1,70 υψως...ριναι καλα;;στην ουσια μεχρι στιγμης εχω παρει ενα κιλο..απλα ανησυχω πολυ γτ αν ειναι να αρχισω να παιρνω απο τωρα μετα τον 5ο μηνα π θα παρω πολυ περισσοτερα τι θα κανω;;;

Δημοσίευση

Κοίτα εγώ πριν την εγκυμοσύνη ήμουν 73 κιλά με ύψος 1,70 αλλά επειδή πάω γυμναστήριο και έπαιρνα πρωτεινη τα κιλά είναι διαμορφωμένα πάνω μου και τα χω στον πωπο!! Είχα λίγη κοιλιά αλλά φαινομουν αδύνατη τώρα έχω φτάσει 79 κιλά και την άλλη εβδομάδα μπαίνω στον 6ο αλλά δεν Φαίνομαι χοντρή.. Φαίνεται ότι είμαι απλά έγκυος με αρκετό πωπο, ο γιατρος μου με κράζει αλλά στο τέλος θα προσπαθήσω να μην πάρω αλλα!! Στο α τρίμηνο είχα πάρει 3 Αλλά  δεν αγχωνομαι 

Δημοσίευση

Ενταξει προσπαθησε ομως αν μπορεις να φτασεις αντε στα 12 με 15 κιλα π θα παρεις...ελπιζω να μην συνεχιζεις να παιρνεις πρωτεινες γτ δεν νομιζω οτι κανει καλο στη εγκυμοσυνη σ...κ εγω εκανα στιβο κ ο γιατρος μ ειπε πως οταν τον ρωτησα πως συνηθως στις αδυνατες οι γυμνασμενες κοπελες δν φαινεται εντονα η κοιλια γτ τον ρωτησα ποτε θα αρχιζει να φαινεται η εγκυμοσυνη μ...γ αυτο κ εσυ μαλλον εχεις λιγη κοιλιτσα απ οτι ειχες πει σε αλλο δημοσιευμα...

Δημοσίευση

Την ειχα σταματήσει την πρωτεινη κάνα 2μηνο πριν μείνω έγκυος επειδή ήταν καλοκαίρι... Θα κοιτάξω να μην πάρω πάνω από 4 τώρα!! Ναι δεν έχω Μεγάλη κοιλιά αλλά είναι στρογγυλή και μητερουλα χουχου!! 

Δημοσίευση

Ααχου το...πρεπει να ειναι πολυ ομορφο...πως νιωθεις;,;δν θελω να σε στεναχωρησω αλλα μετα τον 5 παιρνεις κιλα ακομα κ χωρις να το θες...γτ εκει παιρνει κ το περισσοτερο βαρος τ το παιδι...ρε ντινακι π εχουν χαθει ολες οι αλλες;;;

Δημοσίευση

Νιώθω τέλεια γιατί μου παραχωρουν θέση στην τράπεζα ή σε μαγαζιά που πάω για καφέ χαχαχα!!εννοώ ότι δεν θέλω να βάλω αλλά κιλά δικά μου δλδ τώρα έχω βάλει 6 και είναι όλα δικά μου άρα αν πάρω αλλα 5 θα είναι και του παιδιού και 1-2 δικά μου γιατί αν είμαι 85 όταν γεννησω με το που γεννησω θα πάω 82 οπότε τα υπόλοιπα θα τα χάσω!! Δεν αγχωνομαι με τα κιλά γιατί ασχολούμαι με γυμναστική και διατροφή και ξέρω πως θα τα χάσω χωρίς να κρεμασω..τα υπόλοιπα κορίτσια δεν μπορούν να γράψουν ακόμα μάλλον!! Ελπίζω μέχρι να γεννησουμε να γράφουν και οι υπόλοιπες για να μην τα λέμε μόνο οι δύο μας 

Δημοσίευση

Σε μισή ώρα έχω ραντεβού στον γιατρό!!! Δεν αντέχω άλλο γωγω μου έχω να το δω ένα μήνα και έχω σκάσει!!! Θα χει γίνει ολόκληρο μωράκι!!ο άντρας μου έχει να το δει παραπάνω γιατί δούλευε την άλλη φορά και πιστεύω ότι θα τρελαθεί τώρα 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσια!!εκανα δουλειές σημερα σπίτι..ετοίμασα κ την βαλίτσα μου!

Dina περιμενουμε τα νεα για τον γιοκα σου!

γωγω μου μην ανησυχείς για τα κιλα!χανονται εύκολα!ειδικα αν θηλαζεις!

ισμηνη μου καλως μας ήρθες! Κ με το καλο τα μωράκια σου!να εχεις μια τελεια εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου!! Όλα καλά με τον μπεμπη μας!!Δόξα ο Θεός... Έχει μεγαλώσει πολύ!!έχει πάρει το 50% του βάρους του μου είπε, αριθμό δεν συγκρατησα γιατί τον χάζευα χαχα!! Μου είπε ότι πρέπει σιγά σιγά να γυρνάει γιατί έχει κάτσει όρθιος... Ελπίζω να γυρίσει όταν πρέπει για να μην έχω θέμα στη γέννα 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια...περναει ο καιρος τελικα ε;;;πρεπει να ειναι υπεροχο πραγμα να ακους τ μωρακι  στην κοιλιτσα σ...mammy 88 ποτε ειπαμε οτι γεννας;;;εχεις ανγχος;;;αχ γ πες μας τι παιρνεις στν βαλιτσα του μωρου μαζι;;;ρε κοριτσια οταν περναω απο μαγαζια κ ειναι τοσο μικροσκοπικα κ τ βλεπω τρελενομαι!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια μου!!dina μου μπράβο για το μωράκι σου!μην ανησυχείς σε κανα μήνα λογικά θα γυρίσει!

γωγω μου πήρα πιτζάμες μια ρόμπα πετσέτες είδη προσωπικής υγιεινής(σαμπουάν κλπ)επιθέματα στήθους παντόφλες μια κρέμα για τις θηλές που την ειχα κ στον γιο μου(θαυματουργή!!!!)σουτιέν θηλασμού Πανάκια για να δίνω σε συγγενείς οταν παίρνουν το μωρο αγκαλιά κ μερικά πανακια για να σκουπίζω το μωρο οταν τρώει!αυτα...εχω ξεχάσει κατι;;;;;

Δημοσίευση

Την βαλιτσα του μωρου;;;ζιπουνακια πανες κλπ;;;τα εχεις φτιαξει;;αχ αντε με το καλο το μωρακι σ..να παιτνουμε σειρα κ εμεις..ποπο πολυ χαιρομαι κ ανυπομονω κ εγω να φτασω στ σταδιο της εγκυμοσυνης σ!!!

Δημοσίευση

Προσπαθω απλα με εχει φαει το ανγχος....ειναι κ μια γειτονισσα εδω κοντα στην περιοχη π μνω π οποτε την βλεπω επειδη εχει αποβαλλει 3 φορες κ τις τρεις τ εχει χασει μ μιλαει συνεχεια γ αυτο κ με ριχνει..κ νομιζω συνεχεια οτι θα παθει κατι το μωρο μ...δν ξερω αν αυτες τις μεταπτωσεις κ τις εντονες ανυσηχιες μ τις δημιουργησε η εγκυμοσυνη....αλλα τρομαζω συνεχως..

Δημοσίευση

Αχ βρε γωγω μου ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, και μένα η μαμά μου είχε αποβαλλει 4 φορές στον 2ο μήνα γιατί έκανε παλλινδρομες εγώ όμως δεν είχα τίποτα τέτοιο παρ όλο που είμαι κόρη της!! Ο κάθε οργανισμός διαφέρει  οπότε μην ακούς κανέναν και καμιά, ο γιατρος σου σου λέει ότι είσαι μια χαρά και θα είσαι, άσε τον καθένα να λέει τα δικά του 

Δημοσίευση

Mammy88 μου μπράβο!!!!! Με το καλο να έρθει η κοριτσαρα σου!!! Να είναι γερή και δυνατή σαν εσένα!!! Ενημέρωσε μας για την ημέρα να σου στέλνουμε θετική ενεργεια!! Μόλις μάθεις το πότε ακριβώς ξανατσεκαρε την βαλίτσα σας, αν και είσαι πολύ οργανωμένη, έχεις και μια εμπειρία πάνω σ αυτό!!!μπράβο!! 

Δημοσίευση

Δεν τελειωσει...ερχεται ξαναφευγει...και μετα παλι τα ιδια..με εχει κουρασει ολο ξαπλα..αλλα το μωρο ειναι καλα...απο οτι μ πε ο γιατρος..απο πιο χρνικο διαστημα κ μετα αρχιζει και κουνιεται η κοιλιτσα;;; ?

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια και απο μενα..επιτελους και εγω καταφερα να μεινω εγκυος.εκει που τα παρατησα τσουπ..... ηρθε μια ανεβασμενη χοριακη!!!!!τρελλαθηκα ακομα δε το πιστευω..μου ειπε οτι ειμαι 6 εβδομαδων υμφωνα με τη τελευταια περιοδο..

εχω πριξιμο πονακια και ζαλαδα με ναυτιες..ειναι φυσιολογικο αυτο?

αφηστε που φοβαμαι παρα πολυ οταν θα παω για υπερηχο...μου εδειξε χθες οτι σχηματιζεται σακοσ και μου ειπε η δευτερη χοριακη μου ηταν παραπανω απο καλη,,και τελος του μηνα θα ακουσουμε και καρδια...απλα φοβαμαι παρα πολυ..ενιωσε καμια ολα αυτα η απλα εγω ειμαι η τρελλη?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...