Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Στη αρχη εμενα μ ειχε δωσει κατι αλλα γεννωσιμα των 100 κ τα παιρνω διπλα μεχρι να τεξειωσουν..οποτε αντι να παιρνω 3 ουτρατζεσταν παιρνω 6 byràlven κααπως ετσι λεγονται των 100  κ μετα μ ειπε αν θελω να παιρνω ουτρατζεσταν γτ πραγματικα αυτα δ τα εβρισκα ευκολα ο αντρας μ ετρεχε απο φαρμακειο σε φαρμακειο...αλλα τι διαφορα εχει να τα παιρνεις αυτα κολπικα απο τι κανονικα απ τ στομα;;

Δημοσίευση

Δεν ξερω εμενα μου εδινε ενα απο το στομα ενα απο τον κολπο και αλλες επερναν κολπικα !τα ουτροτζεσταν ειναι ΤΕΛΕΙΑΑ απο ολους για τα ουτροτζεσταν !!!σημερα ξεθαρεψα πολυ κι εκανα βλακειες ολ9 κουνιεμαι ταραζομαι φωναζω βλεπω και μια ταινια στεναχωρη τα εκανα σ@@@@α!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα Γωγω μου!ειμαι παλιά κ εγω στο φόρουμ αλλα δεν έμπαινα συχνά!διαβασα τωρα για τα καφε σου..μην στεναχωριέσαι..ειχα καφε σχεδόν σε όλο το πρώτο τρίμηνο κ τωρα ειμαι 35 κ 4 ημερών κ ολα καλα!

Δημοσίευση

Γωγω μου καλημερα!!!!μην αγχώνεσαι δεν ειναι κατι σοβαρο κι εγω το ειχα!!εγω δεν ειχα τιποτα και σημερα μετα την εξεταση εβγαλα κατευθειαν!!!!!ο εμετος δεν εχει σχεση αν ζοριζοσουν πολυ θα ειχες αιμα οχι καφε!καθαριζει η μήτρα σου απο την αποκόλληση που ειχες!!!μην στεναχωριεσαι καθολου το μεταδιδεις στο μωρακι σου????????εγω ακομα ξαπλα για αρκετο καιρο ο γιατρος αφηνει πλαγια μπρούμυτα τα παντα ΕΥΤΥΧΩΣΣ!!!ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ολα καλα!!!

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολυ κούκλα μου!ναι σε 10-15 ημέρες θα μπω για καισαρική!το καφε αιμα ειναι παλιό που σημαίνει πως είχες λογικά καποια αποκόλληση και ακομα καθαρίζεις..ετσι τουλάχιστον μου ειχε πει ο γιατρός μου!το κοκκινο ειναι πιο ανησυχητικό..χωρίς να ειμαι γιατρός!απλως σε καταλαβαίνω πολυ γιατι και εγω ήμουν μέσα στο άγχος γιατι ειχα χάσει και ενα μωρό πριν αλλα ειχα αιμορραγιες...να ακούς τον γιατρό σου κι ολα θα πανε τελεια!!!

Δημοσίευση

Γωγω θα σε μαλωσω!!!!!ετσι ημουν εγω καθαρισα εντελως και μετα μου ηρθε αιμορραγία δεν σημαινε κατι απλα λογω ιστορικου φοβομουνα για ειχα μια αποβολη παλια βεβαια απο δικια μου βλακεια!μην αγχωνεσαι θα πας αυριο θα το δεις να κουνιέται εμενα ειχα το ποδι όρθιο! !!!!!οτι νιωθεις εσυ το νιωθει και το μωρακι σου και σκεψου οτι ειναι μια σταλιά και δεν αντεχει τις εντασεις!!!

Δημοσίευση

Πριν 2 εβδομαδες ημουν εντελως καθαρη εκανα κολπικο υπερηχο και μετα ειχα καφε!σημερα πηγα παλι εβγαλα στο σκουπισμα.θα σε πω πως θα κυλήσει η μερα μου!ειμαι ευτυχισμενη δεν με ενδιαφερουν τα καφε το μωρακι μου ειναι μια χαρα αυτο εχει σημασια γι αυτο σου λεω ηρεμησε χαλαρωσε και χάιδευε το να νιωθει την αγαπη σου❤❤❤❤

Δημοσίευση

Δημη σημερα το συζητησα αυτο με τον γιατρο μου γιατι ξαφνικα αιμορραγούν τα ουλα μου και μου ειπε συχνο βουρτσισμα και ας ματωνουν ειναι φυσιολογικο και κατα λεξη μου ειπε οτι εχουμε πριν επιδεινώνεται με την εγκυμοσύνη! !?

Δημοσίευση

Να σ ζησει κουκλα μ!!!καλοτυχα να να ειναι και τα δυο γερα και δυνατα...κ με ενα πονο στ κοριτσακι σ...καλα μινακι ακομα κολπικο σ κανει;εμενα μ εκανε μονο στην 5 εβδομαδα οταν πρωτο πηγα..μετα στην καρδια το ακουσαμε απο  κοιλιακο υπερηχο...

Δημοσίευση

Σημερα ητανε ο τελευταιος κολπικος μου ειπε.σε 2 εβδομαδες θα ξαναπαω γιατι θα αρχισω να μειωνω τα χαπια απο την επομενη εβδομαδα και θελει να με δει πως θα παω.μου εγραψε και μαγνησιο που θα το ξεκινησω απο την μεθεπομενη εβδομαδα!!

Δημοσίευση

η γ τν καταβλισμο ερωτησεων αλλα καταλαβαινεις...ξερω πως οσο μεγαλωνει το μωρο αλλαζει..κ εμεις τ βλεπουμε διαφορετικα στν υπερηχο...οποτε εχω ανγχος γ το πως θα τ δω κ εγω αυριο!!

Δημοσίευση

Ειναι ενα κανονικό μωρο που κουνιεται συνέχεια εμενα σηκωνε και το ποδι αναπτύσσεται παρα πολυ καλα φφφφφφ εκει που το εβλεπα και μου ετρεχαν τα δακρυα καποια στιγμη αντιλαμβανομαι οτι και ο αντρας μου κλαιει ενιωσα τοσο ομορφα...ΑΑΑ εκανα και αυχενική διαφάνεια ολα καλα απλα ο γιατρος μου ειπε να κανω για σιγουρια ακομα μια εξεταση για χρωμοσωματικες ανωμαλιες θα την κανω απλα κοστιζει πολυ και δεν το ειχα υπολογισει αυτο !!!Ας πανε ολα καλα και τιποτα άλλο δεν με ενδιαφερει πραγματικα!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...