Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. ...δε γράφω συχνά γιατί τρέχω με τον μικρούλη μου που μόλις ξεκίνησε να προχωράει και δε σταματά. ..... 

για να μη μπερδεύεστε με τους μήνας σας γράφω τα παρακάτω

1ος μήνας 1η με 4 εβδομάδα 

2ος μήνας 5η με 8 εβδομάδα 

3ος μήνας 9η με 13 εβδομάδα  εδώ είναι 1 παραπάνω

4ος μήνας 14 με 17η 

5ος μήνας 18 με 21 η

6ος μήνας 22 με 26 μια εβδομάδα παραπάνω

7ος μήνας 27η με με 30

8ος μήνας 31 με 35η μια εβδομάδα παραπάνω 

9ος μήνας 36η με 40η μια εβδομάδα παραπανω

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ειναι στο νοσοκομειο μαρακι μου γι αυτο.κι ο δικος μου ειναι υπερ απλα δεν ρισκαρει αν δει κατι που δεν τον αρεσει.γωγω μου δεν ξερω για αυτο που ρωτησες να σου απαντησω αυτο πιυ ξερω ειναι οτι επισκληριδιο σε φυσιολογικο τοκετο δεν κανουν στα κρατικα νοσοκομεια!!!

Δημοσίευση

Gwgw μου στο δημοσιο  που θα γεννησω εγω δεν κάνουν επισκληριδιο σε φυσιολογικο αλλα θα μηλισω με τον γιατρό οσο θα κοντεύει ο καιρός μηπως φερω δικο μου αναισθησιολογο να μου την κάνει !!!!! 

Δημοσίευση

Πψς κ ετσι;;;ειστε φιλοι με το γιατρο η θεωρεις πως δν χρειαζεται..;;εμεις καθε φορα π θα πηγαινουμε θα τ δινουμε ενα 50 ρικο οπως κ τ δινουμε οποτε παμε κ οταν ειναι στην γεννα λεμε να του δωσουμε γυρω στα 4 κατοστάρικα. ..γ να μας προσεξει περισσοτερο λεει ο αντρας μ...

Δημοσίευση

Μαρακι μου σε δημοσια νοσοκομεια δεν αφηνουνε ιδιωτες ουτε αναισθησιολογους ουτε γιατρους ουτε τιποτα για να μην βλεπει κανενας τι κανουν!ειχα τραυματικη εμπειρια απο νοσοκομειο και τωρα δεν εχουνε τα απα2αιτηρα για να δουλεψουνε!!παρα πολλες φιλες μου δουλευουνε στο νοσοκομειο και στην μαιευτικη επαθα φρικη με αυτα που ειδα κι ακουσα!

Δημοσίευση

Ναι κ εγω εχω ασφαλεια...αλλα επειδη οι γιατροι αν δεν τους δωσεις φακελακι συνηθως δν σε προσεχουν γ αυτο προσεξε το...οχι μονο γ σενα αλλα κ τ μωρο σ...κ εγω σε δημοσιο θα παω..

Δημοσίευση

Τοσο χάλια τα πραγματα εεε ??? Οπως και να χει θεωρω οτι η γεννα στο ιδιωτικό κοστίζει παρα πολυ και προτιμω αυτα τα χρηματα να τα διαθεσω για το παιδακι μου !!!! Παντως η αδερφη μου δεν ειχε κανενα παραπονο !!!!

Δημοσίευση

Τι να σ πω μακαρι...ισως ειναι απ τους λιγους γιατρους π κρατανε τον ορκο τους αυτος που πας...ενταξει η αληθεια ειναι πως δ ειμαστε γ πολλες σπαταλες τετοιους καιρους...

Δημοσίευση

Δεν νομιζω να μην με προσεξουν την αδερφη μου την προσεξαν και με το παραπανω τι να πω τοσο διαφορετικο ειναι το νοσομειο που θα γεννησω ? Αχ αυτο με τα φακελακια πρέπει να σταματησει καποθα στιγμηη στην Ελλάδα !!!

Δημοσίευση

Ετσι ακριβως οπως τα λεει η μινα ειναι...δν παιζουν ρολο τοσο τα λεφτα π θα δωσεις οσο παιζει ρολο το να ειμαστε υγειης εμεις κ τ παιδακια μας...ποπο παιδια σ ολη την εγκυμοσυνη εχω κανει μονο 3 εμετους κ αυτο δυσκολα..κ σημερα τ μελετουσα εδω στ σελιδα κ στν αντρα μ...με ματιασα μαλλον..αρχισε κ με πιανει ναυτια....λυπαμαι τις γυναικες π τ εχουν αυτο καθε μερα....

Δημοσίευση

εμενα κοριτσια ο γυναικολογος μου ειναι νεογνολογος κ κανει ολα τα υπερηχογραφηματα της εγκυμοσυνης.ειναι επιστημονικος συνεργάτης του μητερα κ αναγκαστικα πληρώνω.. αλλα ειναι πολυ καλος κ ειδικευεται σε δυσκολες κυησεις..αξιζει( για μενα τουλάχιστον)..

Δημοσίευση

Σκοπος ειναι να εισαι ηρεμη και σιγουρη με τον γιατρο σου κυριακη μου και ας πληρωνουμε δεν ειμαστε καθε μερα εγκυες εγω τον δικο μου τον εχω παρααα πολλα χρονια δεν θα τον αλλαζα σε καμμια περιπτωση τωρα κι ενα παραπανω νε τα θεματα που εχω και τον παιρνω τηλ ανα πασα στιγμη μου μιλαει και ηρεμω..

Δημοσίευση

Σκοπος ειναι να εισαι ηρεμη και σιγουρη με τον γιατρο σου κυριακη μου και ας πληρωνουμε δεν ειμαστε καθε μερα εγκυες εγω τον δικο μου τον εχω παρααα πολλα χρονια δεν θα τον αλλαζα σε καμμια περιπτωση τωρα κι ενα παραπανω νε τα θεματα που εχω και τον παιρνω τηλ ανα πασα στιγμη μου μιλαει και ηρεμω..

ετσι ακριβως.. εγω το μονο προβλημα μου ειναι ενω ειμαστς φιλοι πια μετα απο τοσα χρονια ντρεπομαι να τον περνω τηλ.. ανεκαθεν. κ το εχω γενικά αυτο με ολους.. κ Δυστυχώς κ στην αγγελικη μου αν δν με πιεζαν να τον παρω τηλ θα γεννουσα 6 μηνων...κ μετα στο τελος ενω ειχα πόνους δν τον επερνα γτ ηταν 12 το βράδυ κ με μαλωσε ο αντρας μου για να τον παρω τηλ αχαχαχα. 

Δημοσίευση

κοριτσια μου κλεινω να κοιμηθω... γτ το πρωι ξυπναει η μικρη μου κ κάθεται μονη της... καληνυχτα σε ολες μας.. καλη δυναμη.. ευχομαι η αυριανη μερα να ειναι καλυτερη για ολες μας... μακιααααα

Δημοσίευση

Για να φτασουμε σε σημειο να παρουμε αυτο σημαινει πως ειναι αναγκη εαν δεν παρουμε τον γιατρο μας ποιον θα παρουμε???αν ντρεπεσαι εσυ τοτε καλα κανει και παιρνει ο αντρας σου το ιδιο ειναι εξαλου!!!να κοιτας μονο την υγεια του παιδιου σου και την δικη σου στην περιπτωση του γιατρου !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...