Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Δυστηχως στα χαλια μου πατατοκροκετα μου(βρε κοριτσι πες μας το όνομα σου καλα λεει το Minaki και εγω λιγουρευομαι πατατοκροκετες?????)Ναυτιες και εμετοί στο Φούλ και σαν να μην έφτανε αυτο το κρύωμα μου δεν λεει να μου περάσει.Ολο και χειρότερα γίνομαι.Απο το συνεχές φυσιγμα η μυτη μου εχει γινει χαλια και έβγαλα στα πλαγιά κάτι σαν εκζεμα???.Τωρα για το σύστημα εδω ναι θα το ξαναπώ ειναι πολυ πίσω στον προγεννητικό έλεγχο το μόνο θετικό ειναι οτι δεν πληρώνεις τιποτα και πουθενά ουτε καν για τη γεννα.

Δημοσίευση

Ειμαστε ακριβως!!!!στμφωναε τον δευτερο υπερηχο κ εμενα 10 αυγουστου βγαινει μινακι ποτε σ ειπε για αυχενικη;;;....πατατοκροκετα και μαρακι εσεις ποσο ειστε;;;

Εγω ειμαι 16 εβδομαδων και 4 ημερες!!!

Δημοσίευση

Εχω κανονισει να παω την τριτη π θα βγουν οι εξαιτασεις...και να παω να δει τ μωρο αλλα κ ναμ πει πως ειναι οι εξαιτασεις...κ μεταθα ξανα παω παλι γ την αυχενικη...οταν λες οτι στην αδερφη σ ειπε νωρις τι φυλο εχει το μωρο μινακι ποτε εννοεις;;;μαρακι εισαι πιο προχωρημενη απο μας...σ ευχομαι με το καλο μια τελειομηνη εγκυμοσυνη...οπως κ σε ολες σας φυσικα!

Δημοσίευση

Μαρια με λενε κορίτσια !!!! Χαχαχα αυτό το ονομα μου πρέπει να το αλλαξω σας βαζω σε πειρασμό !!!!!@ Gwgw02 και @Minaki!  Εγω ΤΕΡ ειχα 1 /11 ειμαστε η μια μετα την αλλη χαχαχα !!!! Την ομάδα την φτιαχνω εγω πειτε πως να την ονομασω 

Δημοσίευση

Δεν με αφηνει με τα καφε π εχω τοσο ευκολα....αλλα δ μπορω να κανω κ αλλιως γτ εδω κοντα δν εχει αλλον γυναικολογο κ πρεπει να παω να δουμε το μωρο...απλα συνηθως οταν πρεπει να κοινηθω μ αυξανει την δοσολογια της προγεστερονης...τι να κανω;;;εχω το ανγχος μ κ εγω οσο βλεπω αυτα τα καφετοσο περισσοτερο θελω να παω..κ ασετο χειροτερο...η μικροβιολογος π πηγα να κανω τις εξαιτασεις με εβαλε να κανω κολπικο ενω ειχα τα καφε...να βαλω κατι σν μια μεγαλη μπατονετα μεσα μ...δεν ηξερα εντομεταξυ αν κανει...γτ κ σεξουαλικες επαφες κ τα παντα μ τα εχει απαγορευσει ο γιατρος μ..

Δημοσίευση

Αχ πουλακι μου περνας δυσκολα!βα ξαπλωνεις την θεση στο αυτοκινητο και σιγα σιγα.δεν παθαινεις τιποτα με την μπατονετα μην στεναχωριεσαι!!οσο για το σεξ κι εμενα μου το απαγόρεψε! !!τον λυπαμαι!!!!μαρακι μου βαλε οτι θελεις εσυ σε εμπιστεύομαι! !!γωγω στα πλαγια ξαπλωνεις;;;σε ποσες ωρες γεμιζεις σερβιετα;;;

Δημοσίευση

Πια ομαδα καλε πατατοκροκετΑ,;;;εχω μεινει ολιγον πισω...χαχαχχαχαυ...δεν το πιστευω...1.11 ειναι η πατατοκροκετα...2.11 ειμαι εγω...και 3 η μινα...καμια π ειναι 4 εδω κοντα υπαρχει;;;;

Δημοσίευση

Σιγα σιγα πανε ο αντρας μ προσεχει...αλλα και παλι εδω στην λακωνια δ εχει κ τους καλυτερους δρομους....δεν εχω παρατηρησει πολυ...γτ δεν γεμιζει κιολας...αλλα μεσα σε ενα 24 ωρο γεμιζει η μιση...εσυ πως ησουν οταν ειχες;καλα κουταγια στους αντρες μας παντως σε ολους τους τομεις ?

Δημοσίευση

Μαρια με λενε κορίτσια !!!! Χαχαχα αυτό το ονομα μου πρέπει να το αλλαξω σας βαζω σε πειρασμό !!!!!@ Gwgw02 και @Minaki!  Εγω ΤΕΡ ειχα 1 /11 ειμαστε η μια μετα την αλλη χαχαχα !!!! Την ομάδα την φτιαχνω εγω πειτε πως να την ονομασω 

Αντε βρε Μαρακι κάνε την ομάδα και βάλτην όπως θες.Μπορεις και Μωράκια 2016 ?

Δημοσίευση

Πειναωωωωωωωω???????????και ολο κατι αναλαμπες εχω ο αντρας μου τα έπαιξε!!!!!και τωρα εχω γωγω μου καφε!!!στο σκουπισμα σχεδον τιποτα τις περισσοτερες φορες καθαρο αλλα οταν το βαζω το χαρτι στον κολπο για να δω εχω αλλα οχι παρα πολυ!!!ο γιατρος μου λεει οτι για να ειμαστε οκ πρεπει να κανω να δω καφε τουλαχιστον 6 μερες!!!????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...