Ρε συ εμείς έχουμε τα ίδια συμπτώματα;;χαχαχχα αυτό τον μήνα που δεν έκανα ωορρηξίας τεστ είχα πόνους μια εβδομάδα κάτω αριστερά!!!εγώ πραγματικά δεν ξέρω πότε έγινε!!! Δεν ξέρω, αυτοί οι πόνοι ωορρηξίας τι φάση;;;;πονάμε και μετά και πριν την ωορρηξία μάλλον!!!εγώ αυτό έχω καταλάβει!!!
Αχ κορίτσια φοβάμαι! Πως το περάσατε αυτό; Βοηθήστε με οι παλιές. Νομίζω θα αδιαθετήσω. Έχω πονάκια στην κοιλιά και πόνο στο στήθος. Θελω να κλαίω από τώρα
Καλημερα κορίτσιααααα! Εχθές τρόμαξα λιγάκι..Κυριακή απόγευμα είχα θετικό τεστ ωορρηξιας, Δευτέρα απόγευμα είχε πέσει η ορμόνη..ποναγα Κυριακή βράδυ πολύ και πιστεύω έγινε τότε η ωορρηξια..εχθές ξαφνικά το απόγευμα με έπιασε δυνατός πονος στην αριστερή ωοθηκη και ήμουν στο Τσακ για νοσοκομείο..ευτυχώς ξάπλωσα και ηρέμησα λίγο..οι ενοχλήσεις συνεχίζονται μέχρι και τώρα..λέτε να είναι καμια κύστη; Πρώτη φορά τόσες μέρες ο πονος 😕
Επαναφέρω το θέμα αλλά ρε κορίτσια μου λείπει ο τοοονοοοςςς!!! Έβαζα πολύ συχνά στη σαλατουλα μου και την έτρωγα το βράδυ, ήταν η εύκολη λύση και τώρα κάθε βράδυ λεω τι θα φάω πάλι απόψε.. ππφφφ