Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ενόχληση στις θηλές - Σύμπτωμα εγκυμοσύνης ;

Veloudenia

Recommended Posts

Καλησπέρα , βρίσκομαι στην 3η προσπάθεια και περιμένω περίοδο την Τετάρτη (28η ημέρα του κύκλου) . Απο την 22η ημέρα παρατήρησα κάτι που με προβλημάτισε ..το στήθος μου άρχισε να φουσκώνει κάπως σταδιακά και οι θηλές με ενοχλουν αρκετά . Είναι πιο ευαίσθητες . σκληραίνουν με το παραμικρό και ώρες ώρες σαν να νιώθω να με τρυπάνε με μια καρφίτσα στο συγκεκριμένο σημείο . Αγχώθηκα και έκανε ξημερώματα ένα τεστακι (26 η ημέρα - 2 ημέρες πρίν την αναμενόμενη περίοδο) νωρίτερα εντομεταξύ δεν κοιμήθηκα και πολύ και ήπια και νερο κατα την διάρκεια της νύχτας . Το τέστ πάντως βγήκε αρνητικό  , ίσως ήταν νωρίς που το έκανα ...ίσως όντως είναι αρνητικό...δεν ξέρω , απογοητεύτικα όμως για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.  Εαν είχατε παρόμοια εμπειρία θα ήθελα να με ενημερώσετε καθώς και να αναφέρετε και την εξέληξη της . Ευχαριστώ πολύ

Επεξεργάστηκε από Veloudenia
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα @Veloudenia τα τεστ εγκυμοσύνης δεν δείχνουν με τίποτα δύο μέρες πριν γιατί είχα κάνει και γω και έδειχνε αρνητικό και τελικά έκανα το δεύτερο με μια μέρα καθυστέρηση και ήταν θετικό!! Η ευαισθησία στις θηλες είναι συμπτωμα εγκυμοσύνης και διαρκεί σε όλη τη διάρκειά της!! Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα και να έχεις ότι επιθυμείς!! 

Καλησπέρα , βρίσκομαι στην 3η προσπάθεια και περιμένω περίοδο την Τετάρτη (28η ημέρα του κύκλου) . Απο την 22η ημέρα παρατήρησα κάτι που με προβλημάτισε ..το στήθος μου άρχισε να φουσκώνει κάπως σταδιακά και η θηλές με ενοχλουν αρκετά . Είναι πιο ευαίσθητες . σκληραίνουν με το παραμικρό και ώρες ώρες σαν να νιώθω να με τρυπάνε με μια καρφίτσα στο συγκεκριμένο σημείο . Αγχώθηκα και έκανε ξημερώματα ένα τεστακι (26 η ημέρα - 2 ημέρες πρίν την αναμενόμενη περίοδο) νωρίτερα εντομεταξύ δεν κοιμήθηκα και πολύ και ήπια και νερο κατα την διάρκεια της νύχτας . Το τέστ πάντως βγήκε αρνητικό  , ίσως ήταν νωρίς που το έκανα ...ίσως όντως είναι αρνητικό...δεν ξέρω , απογοητεύτικα όμως για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.  Εαν είχατε παρόμοια εμπειρία θα ήθελα να με ενημερώσετε καθώς και να αναφέρετε και την εξέληξη της . Ευχαριστώ πολύ

Καλημερα!!!Εγω ειμαι εγκυος 5 εβδομαδων και εχω ενοχληση στις θηλες μου σχεδον μετα απο την ωορρηξια μου!!!Ειναι καλο σημαδι αυτο!!Εγω εχω κυκλο 28αρη αλλα εκανα πρωιμο κιολας τεστ την 26η ημερα του κυκλου μου και μαλιστα πρωι αλλα εδειξε αρνητικο.Περιμενα την καθυστερηση και εκανα την 2η ημερα δηλαδη την 30η και βγηκε θετικο και τωρα περιμενω αυριο τον πρωτο υπερηχο!!!!

Καλησπέρα Dina20 και RnMi σας ευχαριστώ παρα πολυ για τις απαντήσεις σας . Με το καλό να δεχτείτε τα μωράκια σας !! Ακόμη και τα τεστ που έχουν ευαισθησία 10mlu δεν δείχνουν απο τόσο νωρίς ; 

Ειναι αναλογα τον οργανισμο και το αν εγινε καθυστερημενα η οχι η συλληψη!!!Εμενα παντως δεν εδειξε την 26η ημερα!!!Υπαρχουν γυναικες ομως που εχουν δει το θετικο και πριν την καθυστερηση.Παντως εγω θα σου πω να περιμενεις την καθυστερηση γιατι στο παρελθον κι εγω ειχα αχνο θετικο τεστ παλι την 26η ημερα και την 28η αδιαθετησα κανονικα!!!

Να σαι καλά @Veloudenia και εσυ ότι επιθυμείς!! Γενικά μην τα εμπιστεύεσαι τα τεστ πριν την καθυστέρηση, κάνε λίγο υπομονή ακόμα και θα μάθεις. @RnMl ίδια περίπτωση με εμένα!! Με το καλο το μπεμπακι σου!!!! 

Veloudenia  μου γεια σου! Έχουμε βρεθεί κ σε άλλο post . Λοιπόν θα σου πω τη δίκη μου εμπειρία . Πριν πεντε μερες την Πέμπτη Το βραδυ στην 27 μερα του κύκλου μου που κρατά 28 ειχα ενα προαίσθημα κ εκανα τεστ κ βγήκε αχνό θετικο. Οντως βεβαιώθηκα κ με χοριακη κ σημερα πηγα για υπέρηχο. Σε κάποιες περιπτώσεις τα ευαίσθητα τεστ (εγω ειχα της hometest) δείχνουν απο νωρίς. Για μενα κανε μια χοριακη την πρώτη μετα καθυστέρησης ειναι το πιο σίγουρο! Καλα αποτελέσματα σου εύχομαι απο καρδιάς!

Twinkl μου συγχαρητήρια!!!!!! χάρηκα πολύ !! Όλα καλά να πάνε εύχομαι ! Οσο για εμένα ο χρόνος θα δείξει ...άλλο τεστάκι σπίτι δεν έχω οπότε εαν έχω καθυστέρηση θα δώ πως θα το χειριστώ . Απο αύριο λοιπόν μετρα ο χρόνος αντίστροφα :)

Twinkl μου καλημέρα...ακόμη δεν έγινε τίποτα ! Τεστ εγκυμοσύνης και περίοδος θα με τρελάνουν τελείως . 5η ημέρα καθυστέρησης σήμερα , περίοδος πουθενά τελευταίο αρνητικό τέστ που έκανα ήταν την 30η ημέρα του κύκλου . Κανονικά περίμενα περίοδο την 28η ημέρα του κύκλου . Τι γίνεται δεν ξέρω...πρώτη φορά έχει καθυστερήσει τόσο πολυ .Πάντα έρχεται στην ώρα της..εχει τύχει να έρθει και μια μέρα νωρίτερα ...ακόμη και αν καθυστερούσε βαρια βαριά να καθυστερούσε καμιά μέρα ... Εαν δεν έρθει μέχρι αύριο μάλλον θα κάνω χοριακή 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...