Μετάβαση σε περιεχόμενο

έγκυος με περίοδο;

mpelina

Recommended Posts

Καλησπέρα σας ! Θα ήθελα την πολυτιμη βοήθεια σας..Με τον καλό μου τελευταία επαφή είχαμε στις 29 Οκτωβρίου , ελεύθερα αλλά με το γνωστό τράβηγμα. Απο τις 3 του Νοέμβρη άρχισε να πρίζεται το στήθος μου, να έχω πόνους στη μέση , καούρες και πονάκια κάτω αριστερά.περίοδο περίμενα στις 16 Νοεμβρίου ! Μου ήρθε κανονικά περίοδος αλλά κράτησε μέχρι τις 18 του μηνός και μετά είχα απλά σταγόνες ( συνήθως μου κρατάει με μεγάλη ροή 8 μέρες !) ... Έκανα 2 τεστ .το ένα τρεις μέρες πριν την περίοδο (self clear ) και το άλλο στις 18.αρνητικά και τα 2...μπορεί να είναι κύστη; Τι λέτε; Έχω αγχωθει..επίσης από εχθες έχω κνησμό κάτω..σας ευχαριστώ και συγνώμη για τις λεπτομέρειες..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μμ.. εγω καταλαβα πως ειμαι εγκυος γτ ειχα εντονο κνησμο στα γεννητικα οργανα..πονο στο στηθος και πονο περιοδου! κ επισης στις ημερες περιοδου μου ειχα τη πρωτη μερα λιγη ροη και τη δευτερη λιγες σταγονες.. μετα τιποτα! 

εφοσον ομως εκανες τεστ κ βγηκαν αρνητικα μπορει να ειναι τιποτα η μια απλη ανωμαλια κυκλου! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...