Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προσπάθεια σύλληψης

elpida zoi

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και απο εμενα!!! Πρώτη φορά γράφω εδω και ήθελα να σας πω και εγω την ιστορία μου. Πριν 2 χρόνια κατάφεραμε μέσα σε ενα μηνα με τον σύζυγο μου να μείνω έγκυος. Δυστυχώς στην 6η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου απέβαλα. Η τύχη μεσα στην ατυχία μου ηταν ότι ο οργανισμός μου καθάρισε απο μόνος του και έτσι δεν χρειάστηκε να μπω και στην διαδικασία της απόξεσης. Αφου συμβαίνει αυτό το ασχημο γεγονός και στην συνέχεια λίγο τα οικονομικά λιγο το ενα λίγο το άλλο, περνάει ένας χρόνος απο τότε για να με πιάσει ένας πόνος χαμηλά στην κοιλιά μου και να χρειαστεί να με πάνε στα επείγοντα, όπου τελικά δεν ηταν τίποτα το ιδιαίτερο παρά μια κυστούλα στην δεξιά μου ωοθήκη. Το θέμα δεν ηταν αυτό αλλά οτι ο άνθρωπος που μου έκανε τον υπέρηχο με πληροφόρησε οτι έχω δίκερη μήτρα και ότι θα πρέπει να το κοιτάξω.  Έκπληκτη λοιπόν εγω μαθαίνοντας κατι τέτοιο στα 30 μου που με έναν απλό υπέρηχο ο άνθρωπος αυτός είδε το πρόβλημα μου ενω όλοι οι προηγούμενοι οχι έπεσα απο τα σύννεφα. Για να μην μακρηγορώ και σας κουράζω κορίτσια τον ερχόμενο μήνα Δεκέμβριο θα ξεκινήσουμε πρώτα ο Θεός με τον (νέο) γιατρό μου όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να κάνουμε και εμεις το δικό μας λουκουμάκι!!!! Εύχομαι σε όλες μας φουσκωμένες κοιλίτσες και μόνο υγεία και αγάπη!!!! :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και πάλι κορίτσια! !!!! ευχαριστώ παρα πολυ και ανταποδίδω με το καλο και σύντομα ολες μανουλες! !! Λοιπόν δικερος μήτρα είναι οταν η μητρα μας έχει καρδιοσχημο σχήμα δηλαδή πανω ψηλά στην κορυφή στο κερος της μήτρας οπως ονομάζεται χωρίζεται σε δυο μερη σαν καρδιά δηλαδή αντι της κανονικής που είναι οβαλ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ή προωρο τοκετο λογω του οτι το έμβρυο δεν έχει αρκετό χώρο να κινηθεί ή πιθανή αποβολή. Αυτα γνωρίζω τα οποία τα έμαθα και εγω πρόσφατα. Επίσης εμαθα οτι επειδή δεν υπάρχει αυτος ο χώρος να κινηθεί το έμβρυο δεν μπορεί να παρει θέση και αυτο έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται καισαρική. Αυτα προς το παρόν. Περιμένω πως κ πως το ραντεβού μου με τον γιατρό μου να δούμε πως θα προχωρήσουμε με το καλό. Ενα όμορφο απόγευμα σε ολες μας!!!!!

Πω πω τι μαθαινουμε βρε κοριτσακι.εγω δεν ειχα ιδεα τι ηταν.μην αγχωνεσε για τιποτα.στειλε να μας πεις τι σου ειπε ο γιατρος σου

Αυτο που οι γιατροι δεν τα βλεπουν απο την αρχη αυτα που πρεπει με τρελενει γιατι τα εχω περασει και εγω!!!!!ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις καλα αποτελεσματα και γρυγορα!!?

• 2 weeks later...

Elpida Zoi μου μακάρι να αξιωθείς και εσυ και ολες μας να γίνουμε μανούλες!!!καλη επιτυχία σου εύχομαι!

Καλημέρα κορίτσια. Συγνώμη αν πετάγομαι λίγο άσχετα, αλλά δεν ξέρω πώς να κινηθώ μέσα εδώ. Θέλω να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα που μπήκε σε διαδικασία εξωσωματικής είχε ή έχει καθυστέρηση λόγω χορήγησης υποδορίως του φαρμάκου Daronda 2.8 ml;;;

Μπωρεις να περνεις μερος σε οποια συζητηση θελεις !!!!δεν το ξερω καν αυτο το φαρμακο εγω επερνα αλλα δυστηχως δεν μπορω να σου πω πανω σε αυτο!!!! Γιατι δε ρωτας τον γιατρο σου? Εχεις κανει εξωσωματικη?

Καλησπέρα και πάλι κορίτσια !!! πήγα νωρίτερα στον νέο γιατρό μου και μου είπε πως δεν χρειάζεται να περιμένουμε και πως μπορούμε να ξεκινήσουμε κανονικά !!!!! η χαρά μου απερίγραπτη !!! με το καλό λοιπόν σε όλες μας!!! και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα απο καρδιάς λόγια σας!!!  :x

Kαλησπερα κοριτσια.

Elpidazoi διαβασα την ιστορια σου και τα παιρνω και εγω τωρα απεβαλα στην εβδομη βδομαδα. Ειχες πολλη αιμοραγια κ πονους;ποσες μερες σου κρατησε;χχχ

Γειά σου marakicy. ειχα κανονικά οπως στην περιοδο μας για δυο εβδομάδες. δεν θυμάμαι για πόνους να σου πω την αλήθεια ημουν σε άσχημη ψυχολογικη κατάσταση και δεν θυμάμαι πολλά. μην στεναχωριεσαι όμως οκα γίνονται για κάποιο λόγο η φύση ξέρει τι κάνει τις περισσότερες φορές τουλάχιστον.  με το καλό να ξαναπροσπαθησετε. ρωταμε οτι θελεις εαν μπορω να σε βοηθήσω. 

Περίμενα περίοδο στις 29.  Έκανα τεστ στις 1/12 αρνητικό.  Αλλά στις 25 του μήνα είχα υγρά που δεν κόβονται μ αύξηση θαρμοκρασιας.  Κ επαφή κ εκείνη την μέρα κ την επόμενη. 

Σε ευχαριστω ελπιδαζωη. Ναι ειναι δυσκολο και ειναι και η πρωτη φορα και σκεφτεσαι γιατι να μου συμβει κ γυριζουν διαφορα στο μυαλο σου. Αλλα σιγουρα η φυση ξερει καλυτερα.σου πηρε καιρο να το ξεπερασεις;

αχ η καρδούλα μου το ξέρει! μην σε παιρνει όμως από κατω απλα έτυχε κοριτσακι μου και σου είναι και πολυ πρόσφατο οπότε δικαιολογημενα νιωθεις ετσι. πάντα το σκέφτομαι δεν γίνεται να μην το σκέφτομαι όμως το μυαλο μου τώρα το εχω στην μελλοντική μου εγκυμοσύνη και νιωθω ευτυχία και μονο στην σκέψη. 

δυστυχώς δεν το γνωρίζω αυτο , καλύτερα να συμβουλευτεις τον γιατρό σου ή να κάνεις μια β χοριακη για σωστα αποτελέσματα. :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...