Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

Καλησπερα σε ολα τα μελη και ευχαριστω για την αναγνωσβ της αναρτησης μου.

Ξερω δεν ειναι ευχαριστο η πρωτη μου αναρτηση να αφορα κατι αναλογο αλλα μονο απο εδω μπορουμε να  εναποθεσουμε τις ελπιδες μας.

Εν συντομια,εχουμε κανει 3 προσπαθειες εξωσωματικης.2 εκ των οποιων βιοχημικη και 1 παλλαινδρομη.

Ειμαστε και οι δυο ανασφαλιστοι και θελουμε να κανουμε αλλη μια προσπαθεια.

Εχουμε αμεση αναγκη απο ενεσεις Μενοπουρ-Menopur.

Οποιο κοριτσι εχει την καλοσυνη,θα ειμασταν ευγνωμονες και καθε ενεση πολυτιμη να ερθουμε πιο κοντα στον στοχο μας!

Συγγνωμη που ενοχλησαμε ,ευχομαστε πολυ συντομα να τα λεμε ως ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

χιλια ευχαριστουμε απο καρδιας!Να χαιρεστε τις οικογενειες σας και τα παιδακια σας!ρ

Επεξεργάστηκε από curnocopia

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλή αρχή εύχομαι το 2ο μωράκι να έρθει γρήγορα!!! Θα είναι τέλεια να είναι κοντά ηλικιακά 😊   ωωωω κορίτσι μου έφτασες κιόλας στον 8ο 🥰 Με το καλό εύχομαι να κρατήσετε το μωράκι σας αγκαλιά, σου αξίζει όλη αυτή η ευτυχία!!! Είσαι το παράδειγμα ότι όλα γίνονται αρκεί να μην τα παρατάμε 😊   Μη σε παίρνει από κάτω, κράτα το θετικ΄ό ότι μένεις έγκυος 😊 Έχετε κάνει εξετάσεις να δείτε για τις προηγούμενες αποβολές τι έφταιγε (συγν΄ώμη αν το έχεις αναφέρει είμαστε πολλές) Κορίτσι μου υπέροχα τα νέα σου, μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι 😊🙏
    • Κορίτσια Καλημέρα! Αδιαθετησα με λιγο αιμα αλλά σιγα σιγα θα φτιάξει... @Sia A @melitiniღ @Kiddo @annie! @Tinasardin8689 δε θυμάμαι τώρα αλλά ονόματα αλλά ελπίζω να το δείτε όλες όσες μιλάμε πάνω κατω κ καινούργιες κοπέλες ώστε με δική σας εμπειρία να μου πείτε γιατί εννοείται ότι έχω λυπηθεί....έχω νεύρα...και όλα αυτά...τα ωραία ορμονικα μας!! Το Φεβρουάριο που είχα πάει σε μια γυναικολογο απλά για υπέρηχο μου είπε ότι έχω λεπτό ενδομητριο που κανένας δε μου το είχε ξανά πει λέει κ ο καθένας τα δικά του νομίζω...δηλαδή δε θυμάμαι ακριβώς εκατοστά αλλά μου λέει ότι τώρα είναι τόσο πχ αντε να πηγαίνει 8,9 τότε κ εμείς το θέλουμε πάνω από 10. Ισχύει? Μου λέει μήπως το ενδομητριο σου είναι μικρό κ γι αυτό αποβάλλεις? Στην υστεροσκοπηση που είχα κάνει κ έψαχνα τα χαρτιά μου είδα ότι έγραψε ο γιατρός κανονικο μέγεθος ενδομητριο..μο πρότεινε αυτή εκ των προτέρων να κάνω σκρατσινγκ να παχύνει λέει.  Δε είναι κάτι μου λέει θα το κάνουμε εδώ..... η περίοδος συνήθως μου κρατάει 4 μέρες με κανονικό αιμα την 5η καθαρίζω.... τώρα τι να πω δε είμαι ειδικός... Επίσης να πάω να κάνω εξέταση να δω προγεστερονη ,προλακτινη? Φαίνονται κ τώρα αυτές η θέλουν συγκεκριμένες μέρες του μηνα... Εννοείται ψάχνω ψάχνω ψάχνω κ ο καλος μου φωνάζει γιατί λέω μπορεί να φταίει κάτι άλλο.... Ο ουρολογος μας είπε ότι μπορείς και με υψηλό dfi να κάνεις παιδί κ πολλοί λέει κάνουν κ δε το τσεκάρουν καν...επίσης πίνει βιταμινες 3 μήνες και θα τις πιει για άλλες 3 ένα πακέτο της lamberts που του έδωσε .μας είχε πει ότι μετά από 3 μήνες το σπερμα ανανεώνεται ε εμείς πες ήμασταν οριακα στον 3ο μήνα όταν έγινε αυτό....
    • Όπως το λες έγινε  Καλημέρα!! έκλεισα ένα δεκάωρο ύπνου με ένα ξύπνημα για τουαλέτα! πραγματικά χθες μου έφυγε ένα βάρος, αποφάσισα να σταματήσω να τα σκέφτομαι όλα, να διαβάζω όλα τα άσχημα και να το ζήσω! Το περίμενα τόσα χρόνια, και ο γιατρός μου είπε να έχω μια ήρεμη εγκυμοσύνη και να μην φρικάρω! Πρέπει να το δουλέψω πολύ με τον εαυτό μου, αλλά θα το κάνω! Αφού δεν περιμένω καν την papp-a να βγει, μόνο με την αυχενική διαφάνεια έχω ξεκινήσει και το ανακοινώνω στον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο! ΠΗΤ έχω 12/12 αλλά δεν με βλέπω να το φτάνω 😉 συνήθως οι δίδυμες κυήσεις είναι λίγο πιο πρόωρες! Μετά την αυχενική σου έχεις σκεφτεί να κάνεις και ΝΙΡΤ ή δεν χρειάζεται?
    • Ωωωω νωρίς νωρίς!! 🥰 Καλό κουράγιο... Νταξει, πάνω από 3-4 μέρες δεν πιστεύω να πάρει η ανησυχία με τον ύπνο. Το έπιασες το δοντακι;; Δεν είναι τέλειο; 🥰 (Όχι όταν δαγκώνει προφανώς 😅) Η φουσκάλα, αν είναι αυτό που κατάλαβα, θα σκάσει μόνη της κάποια στιγμή, μπορεί να πάρει και μέρες.  Αν έχετε κανένα μασητικό, δωσ'της να το μασάει. Μπορείς να το βάλεις και στο ψυγείο/κατάψυξη, να δροσιστεί λίγο και θα τη βοηθήσει στον πόνο... Δεν θυμάμαι αν τα είχα γράψει ξανά 🙄 αντί να μασάει το στήθος δηλαδή, να πάρεις μια ανάσα κι εσύ... 
    • κορίτσια, καλημέρα! πετάγομαι στη συζήτηση σας, αλλά είδα ότι μιλάτε για συμπτώματα και ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Είμαι στις 4 εβδομάδες και κάτι μετά από εμβρυομεταφορά. Π΄έρα από κούραση και πρησμένο στήθος, που είναι και από τον κουβά φάρμακα που παίρνω, έχω ανά διαστήματα μικρές ενοχλήσεις χαμηλά και νιώθω ότι είναι σαν να μου έρθει η περίοδος. Βέβαια υπάρχουν και μέρες που δεν νιώθω τίποτα. Διάβασα ότι είναι φυσιολογικά όλα αυτά. Απλά από χθες το βράδυ νιώθω τραβήγματα χαμηλά δεξιά που συνεχίζονται και σήμερα και νιώθω ότι με κτυπούν και λίγο στη μέση, πάλι στα δεξιά. Είναι ήπια προς μέτρια θα έλεγα. Είναι φυσιολογικό αυτό; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...