Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σημαδια εγκυμοσυνης πριν το πρωτο μηνα

Marakicy

Recommended Posts

Μπορεί να έχεις συμπτώματα δυσπνοιας,να νιώθεις κουρασμένη, να έχεις πονοκέφαλο,να λαχανιαζεις,να πονάει το στήθος σου χωρίς να είναι πρισμενο αρκετά!τώρα εξαρτάται και από το πόσο ευαισθητος είναι ο οργανισμός σου! Γιατί δεν κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης να το επιβεβαιώσεις ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπορεί να έχεις συμπτώματα δυσπνοιας,να νιώθεις κουρασμένη, να έχεις πονοκέφαλο,να λαχανιαζεις,να πονάει το στήθος σου χωρίς να είναι πρισμενο αρκετά!τώρα εξαρτάται και από το πόσο ευαισθητος είναι ο οργανισμός σου! Γιατί δεν κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης να το επιβεβαιώσεις ?

ακομη ειμαι στην 28 μέρα κ παρασκευή μου είπε ο γιατρος για να κάνω χοριακή κ ήθελα να ήξερα αν νιωθεις κάποια συμπτωματα από πριν.

ακομη ειμαι στην 28 μέρα κ παρασκευή μου είπε ο γιατρος για να κάνω χοριακή κ ήθελα να ήξερα αν νιωθεις κάποια συμπτωματα από πριν.

Α ωραία!! Προσπάθησε να τα παρατηρήσεις αν δεν είναι πολύ εμφανή!!μπορεί να έχεις ζαλαδες και έντονη οσφρηση επίσης!!σου εύχομαι το καλύτερο! 

Ναι...μπαινω στον 4ο μηνα σε μια εβδομαδα!ελπιζω ολα να πανε καλα!Ενημερωσε με για οτι νεοτερο!!!θα χαρω να μαθω οτι εισαι και εσυ πολυ!!!

Τέλεια νέα μακάρι να πάνε όλα καλά.χάρηκα πολύ. Θα σε ενημερώσω  μόλις έχω νέα αν κ άρχισα λίγο να απογπητεύομαι γιατί άρχισα από χθές κ έχω πονους χαμηλά όπως στην περίοδο.

Καλημερα κοριτσια! Περιμένω περιοδο σε 7 μερες... Το στηθος πριν την περιοδο εχει καποιες ιδιαιτερες αλλαγές ή οχι? Το δικο μου ειναι πρησμενο και ευαισθητο αλλα δεν εχει κάποια αλλη διαφορα... 

Καλημερα!!! Μαζι περιμενουμε .απο οτι εχω διαβασει λενε οτι σκουρενει η θηλη αλλα δεν ξερω αν σκουρενει τοσο νωρις

Το εχω διαβάσει κσι εγώ αυτό με τη θυλή αλλα ´οχο τόσο νωρίς.για το στήθος και μενά πριν την περίοδο είνσι πιο ευαίσθητο κ φουσκώνει. Μπορεί να έιναι κ συμπτώματα εγκυμοσύνης. Ελπίζω να πάνε καλά για όλες μας. 

Καλησπέρα κορίτσια!!! Το στήθος πριζεται αρκετά άλλα η θηλη δεν σκουραινει ακόμα!!!αυτό συμβαίνει κατά την 10η εβδομάδα κύησης περίπου!!ΑΛΛΑ πριζονται και σκληραινουν οι θηλες!Πάντως το πιο τρανταχτο στοιχείο εγκυμοσύνης κατά τη γνώμη μου είναι η υπνηλεια και ο πονοκέφαλος!!!Τα οποία ξεκινούν από πολύ νωρίς καθώς ο οργανισμός προετοιμαζεται για ένα μεγάλο ταξίδι!!!! Εύχομαι το καλύτερο για όλες με υγεία και αισιοδοξία πάντα και μ ένα μωράκι υγιές στα χέρια σας!

Να εισαι καλα κοπελα μου τα καλυτερα σε ολες μας ευχομαι αν και εγω νομιζω θα ερθει η καταραμενη ? ασχετα που κοντευει να εκραγει το στηθος μου

Ααα!! Είναι κορίτσι γιατί κλέβουν την ομορφιά της μαμάς!! Εύχομαι ολόψυχα να έχεις ότι επιθυμείς και η περίοδος σου να εμφανιστεί μετά από 9 μήνες 

Αχ σε ευχαριστω κοριτσι μου μακαρι απο το στομα σου και στου θεου το αφτι .εσυ εγκυος εισαι η στον αγωνα?

Είμαι έγκυος και με το καλό θα μπω στον 4ο!!! Έχω πάρα πολύ άγχος αλήθεια!!Πότε μειώνονται οι πιθανότητες για αποβολή ξέρεις μήπως ??

Καλησπερα κοριτσια.ποια τα συμπτωματα εγκυμοσυνης πριν το πρωτο μηνα

Marakicy γεια σου ειμαι καινουρια εγκυουλα  εχω μπει στη 5 εβδομαδα και 5 ημερες η αληθεια ειναι πως πριν κλεισω την εβδομαδα δν ειχα τιποτα εκτος απο ενα πολυ πρισμενο στηθος που πονουσε πολυ και φυσικα την απουσια περιοδου ενα και την εκλεισα και μετα απο 3 μερες αρχισαν καποιες μικρο αναγουλες και λιγουρες και αλλαξαν μυρωδια ολες μου οι κολονιες χαχαχαχ και μου ξεκινεισε ενα μπουκωμα στη μυτη αυτα ελπιζω να σε βοηθεισα!

Είμαι έγκυος και με το καλό θα μπω στον 4ο!!! Έχω πάρα πολύ άγχος αλήθεια!!Πότε μειώνονται οι πιθανότητες για αποβολή ξέρεις μήπως ??

Κοπελα μου με το καλο αν και εσυ εισαι στο 4ο μηνα εσυ θα επρεπε να μου δινεις συμβουλες γτ εγω ειμαι μολις πεντεμιση εβδομαδων αλλα απο οτι διαβασα σε αλλα site σταματα περιπου την 12η εβδομαδα ο κυνδινος βεβαια αυτο δν σημαινει πως πρεπει να μην προσεχουμε οπως και πριν με το καλο να παρεις το νινακι σου αγκαλια να εχεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

Demistress μας ευχομαι να αργησει πολυ πολυ καιρο η ακατονομαστη!!! Ποπακι Μ. Και Dina20 σας ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και με το καλο να αποκτησετε τα μπεμπουλακια σας!!!!! 

Βρε κοριτσια, ειχε καμια λιγη καφε βλεννα(συγγνωμη για την αναλυση!) λιγες μερες πριν την αναμενομενη περιοδο? Εγω πονοκεφαλους δεν εχω.. Μονο δεκατα, φουσκωμενο στηθος και κοιλια και υπνηλια... Α! Και διαπίστωσα χθες, 7 μερες πριν την περιοδο, μια καφε βλεννιτσα... 

Εγω τιποτα απο βλενες .αυτα οι εγκυουλες τα ξερουν καλυτερα☺.εγω ετσι εκανα ενα τεστ το πρωι γιατι θα εσκαγα βεβαια νωρις ειναι και ηταν φυσικα αρνητικο.αντε και 5 μερες ακομηηηηηη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...