Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια "καλησπερα" παρακολουθώ καιρό το forum και είπα να γίνω "μελλος" μπακ και βοηθηθώ!!!! Τη προηγούμενο μηνα είχα "καθυστέρηση" και κάτι πόνους κάτω "δεξια". Πήγα στον γυναικολόγο και "ανακαλήψαμε" μια "κυστη" λόγο ανολοκλήρωτης ωορρηξίας.

Μου είπε στις 6 μέρες καθυστέρηση να κάνω μια vita χορειακή να δούμε αν είμαι έγκυος, τελικά την έκανα και μετά από μια ώρα εμφανίστηκε η "περιοδος" μου!

Αυτό τη μηνα έχω 3-4 μέρες"καθυστέρηση" αλλα όταν ήρθαμε σε επαφή με το μωράκι m "τραβήχτηκε" να βγει κι εγώ έκανα πίσω "ωστε" να γίνει το θαυματάκι..;-) μου είπε ότι πρόλαβε.. εγώ "ομως" έχω "καθυστέρηση"!! Εγκυμοσύνη :-D ή "καθυστέρηση" περιόδου λόγο "κύστης" ??? :-(

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Na cac knw mia erwtich!? To ctithoc mu exei megalwcei acunithicta kai ein pricmenh kai gurw apo tc thilec exw kti can cpurakia exw polu ligouc ponokefalouc kai h mech m me enoxlei me to paramikro dld an ckoupicw ligo me enoxlei kai wrec wrec me ponaei kai h plath mu! 

???? 

Cugnwmh an ginomai kouractikh allato thelw paara polu!! 

Δημοσίευση

Αύριο μπαίνεις στις γονιμες σου βρε κορίτσι! Δεν γίνεται να συλλάβεις εκτός των γονιμων σου ημερών!! Εκτός και αν δεν αδιαθετησες τον προηγούμενο!μπορεί να είναι σημάδια ότι θα έχεις ωορρηξια σε 2 μέρες 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...