Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολους....δεν ξερω που να μιλησω κι αν καποιος διαβασει το αρθρο μου.Εχασα το μωρο μου στην 23η εβδομαδα τοσο ξαφνικα...προσπαθουσα χρονια χωρις αποτελεσμα ομως μια μερα τα καταφερα...ασχημη και δυσκολη εγκυμοσυνη ομως εγω παλευα να φερω το παιδι μου στον κοσμο

Τελικα το εχασα και μαζι με αυτο την ζωη μου ολη...τι να κανω παρακαλω???

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολους....δεν ξερω που να μιλησω κι αν καποιος διαβασει το αρθρο μου.Εχασα το μωρο μου στην 23η εβδομαδα τοσο ξαφνικα...προσπαθουσα χρονια χωρις αποτελεσμα ομως μια μερα τα καταφερα...ασχημη και δυσκολη εγκυμοσυνη ομως εγω παλευα να φερω το παιδι μου στον κοσμο

Τελικα το εχασα και μαζι με αυτο την ζωη μου ολη...τι να κανω παρακαλω???

Κοριτσάκι μου καλημέρα και καλή βδομάδα.

Δεν μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα γιατί ενώ είχα μία αποτυχημένη εγκυμοσύνη δεν ήταν τόσο προχωρημένη.

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι ο θεός μας δίνει όσα αντέχουμε. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και θα δεις ότι μέρα με τη μέρα θα είσαι καλύτερα. Κ γω έκλαψα πολύ και κρυφά από τον άντρα μου γιατί δεν ήθελα να τον στεναχωρήσω περισσότερο, πέρασε ένας χρόνος από τότε, σαν σήμερα ήμουν σπίτι και προσπαθούσα να αναρρώσω. Και το χειρότερο είναι ότι ακόμα δεν έχει έρθει εγκυμοσύνη και αυτό είναι που με τρομάζει. Αυτόν τον μήνα έχω ραντεβού με τον γιατρό μου και ελπίζω να μη μου πει κάτι άσχημο, γιατί είχα και ένα χειρουργείο γυναικολογικό πριν την εγκυμοσύνη, σκέψου ότι υπάρχουν και χειρότερα. 

Περαστικά σου και ελπίζω με τον χρόνο η πληγή σου να κλείσει.

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου σκέφτομαι εδώ και αρκετή ώρα να βρω λόγια παρηγοριάς να σου γράψω...όμως τα λογια είναι τόσο λίγα γι αυτό που περνάς αυτή τη στιγμή.δώσε χρόνο στον εαυτό σου να θρηνήσει,να κλάψει και ή Παναγία πάντα θα είναι κοντά σου!ή πίστη μας είναι αυτή που μας σώζει σε κάθε δύσκολη στιγμή.και το λέω εγώ αυτό που την είχα χάσει όταν προσπαθούσα για παιδάκι.κι όμως θαύματα γίνονται...ζήτησα τη βοήθεια απ την Παναγία ,προσπαθούσα με περισσότερη δύναμη μετά από κάθε αποτυχημένη εξωσωματική και τελικά τα κατάφερα.έχω δύο παιδάκια δώρο της Παναγίτσας!!!εύχομαι ο πόνος που νιώθεις τώρα να γίνει δύναμη σε λίγο καιρό και να ρθει γρήγορα στην αγκαλιά σου το παιδάκι σου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσι μου το έχω περάσει στην  πρώτη μου  εγκυμοσύνη δεν ακούσαμε πότε καρδιά μετά γέννησα δύο παιδάκια 5 καί 3 χρόνων και τώρα είμαι έγγυος στο τρίτο θέλω να σου πω όπως λες και εσύ ότι ήταν για καλό γιατί και έμενε αυτό μου είχε πει ο γιατρός ότι το έμβρυο δεν ήταν υγιές και γι'αυτό σταμάτησε η εγκυμοσύνη εγώ αυτό σκεφτόμουν καλύτερα νωρίς παρά να το μάθω μετά μην πέφτει η ψυχολογία και όταν σου πει ο γιατρός ξανά δοκίμασε άμα είσαι έτοιμη ψυχολογικά εμένα μου είχε σε ένα μήνα να ξανα κάνω προσπάθεια σου εύχομαι να έχεις μια εγκυμοσύνη πολύ σύντομα και να σου πάνε όλα καλά
    • Καλησπέρα! Ειναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που νιώθεις. Είναι όλα πρωτόγνωρα για σένα και σε συνδυασμό με τη κούραση ίσως φαντάζουν όλα βουνό. Έχε στο μυαλό σου γλυκιά μανούλα πως αυτή η κατάσταση δεν ειναι μόνιμη, πως το μωράκι σου θα το βλεπεις μερα τη μερα να μεγαλώνει και να εξελίσσεται. Και κάποια πραγματα που σου φαίνονταν στην αρχή δυσκολα στη πορεία γίνονται συνήθεια και αλλάζουν προς το εύκολο. Ο πρώτος χρόνος θεωρώ πως είναι ο πιο δύσκολος στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Όμως είναι ένας χρόνος που θα περάσει και στο τέλος θα σκέφτεσαι πως ναι τα κατάφερα και είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Ωστόσο αν αίσθανεσαι πίεση και περίεργα συναισθήματα δεν είναι κακό να συμβουλευτείς και έναν ειδικό. Μίλησε και με τους οικείους σου, δεν είναι ντροπή. Ξέκλεβε κάποια ώρα και για τον εαυτό σου να ξεκουράζεσαι και να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί. Έχω παιδί στη πρώτη δημοτικού και πριν 5 μήνες γέννησα το 2ο. Συνδυάζω 2 προγράμματα ταυτόχρονα, δημοτικού και μωρού. Βγαίνει, με δυσκολία αλλα βγαίνει. Και όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα καλυτερεύουν. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Οτι χρειαστείς γράφε μας, ισως και απ τη συζήτηση εδώ να νιώσεις οτι δεν είσαι μόνη. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που βιώνουν αντίστοιχα δύσκολες καταστάσεις. Στο τέλος θα πάνε όλα καλά!
    • Είμαι περίπου 3,5 ώρες από Αθήνα, βέβαια έχω τ αδέρφια μου στην Αθήνα οπότε μπορεί να μείνω εκεί αν χρειαστεί. Αλλά σα το σπίτι σου τίποτα. 
    • Σοκαριστηκα με αυτο που διαβασα, ηταν το τελευταιο που περιμενα να δω! Λυπαμαι παρα πολυ @Ngsofia. Παρε το χρονο σου, ειναι πολυ δυσκολο αυτο που ζεις. Πραγματικα δεν ξερω τι να πω! 😪
    • Λυπάμαι τόσο πολύ που πέρασες κάτι τόσο δύσκολο… Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να απαλύνουν έναν τέτοιο πόνο. Χρειάζεται απίστευτη δύναμη για να σταθεί μια γυναίκα μετά από αυτό και εσύ ήδη δείχνεις πόσο δυνατή είσαι, ακόμη κι αν τώρα δεν το νιώθεις. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να βρεις γαλήνη σιγά-σιγά και όταν νιώσεις έτοιμη, να έρθει και σε εσένα το δικό σου ουράνιο τόξο. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου και κουράγιο… Εγώ μετά την απόξεση δεν ήθελα να ακούσω για προσπάθειες για τεστ ωορρηξίας και μωρά. Έλεγα έχω ένα παιδάκι και είμαι οκ με αυτό. Σιγά σιγά παιρνοντας ο καιρός όμως ένιωσα καλύτερα. Πάρε όσο χρόνο χρειαστεί! Άσε την ψυχή σου να γαληνέψει! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...