Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ειμαι 9 εβδομαδων και με βρηκε η παλιογριπη ο γιατρος μου επετρεψε depon και panadol. δεν ηθελα να παρω φαρμακα αλλα ανεβασα ηψηλο πυρετο.θελω να περασει οκαιρος να πανε ολα καλα και να το ακουω.φοβαμαι μην το χασω...αμαν με τις γριπες ειμαστε και ευαλωτες τωρα, παλια δεν κολλούσα. ξερω και αλλη εγκυμονούσα στο κρεβατι με πυρετο.θα προσεχω απο δω και περα αλλα στους κλειστούς χώρους δεν γλυτώνεις.πυρετος.....κανω υπομονή τι αλλο?!

Δημοσίευση

μην αγχωνεσαι καθολου...να ακους τις συμβουλες του γιατρου σου και ολα καλα θα πανε...κανε λιγο υπομονη και θα περασει...μην ερχεσαι σε επαφη με μικρα παιδακια γιατι υπαρχουν και οι παιδικες ασθενειες που ειναι υπουλες και κανουν κακο στην εγκυμοσυνη.....περαστικα

Δημοσίευση

ξεκούραση, καλή διατροφή, αναλγητικά για τον πυρετό και θα περάσει υπομονή...εγώ έχω περάσει τρία κρυολογήματα ευτυχως στο πόδι. Εχω βλέπεις έναν αρρωστιάρη γιό και ότι κυκλοφορεί θα το φέρει σπίτι, δυστυχώς..

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά και καλά σε όλες κορίτσια!!!!!!!!!!Και εγώ απο τον πέμπτο μήνα και μετά είμαι συνέχεια άρρωστη ( πάει ο γιός μου παιδικό )...τελευταία είχα προχωρημένη φαρυγγίτιδα και μου έδωσε ο ΩΡΛ αντιβίωση και συμφώνησε και ο γιατρός μου να την πάρω, αλλά δεν ήθελα και για να μπορέσω να συνέλθω έπινα απο το πρωϊ μέχρι το βράδυ...χαμομήλι-τσάι και φασκόμηλο.Ούτε που ξέρω πόσα ποτήρια ήπια...Άργησε να μου περάσει ( και πονούσα πάρα πάρα πάρα.....πάρα πολύ ), αλλά τελικά τα κατάφερα χωρίς αντιβίωση...

Δημοσίευση

Κάνε υπομονή και θα περάσει! Να ακούς αυτά που σου λέει ο γιατρός σου και όλα θα πάνε καλά! Ξεκουράσου και καλή διατροφή! Προσπάθησε να αποφεύγεις τα μικρά παιδάκια και τους κλειστούς χώρους!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΦΕΙΝΗ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Η΄ΤΣΑΙ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΝ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΑΩ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΙΝΩ ΧΥΜΟ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΠΡΟΣΠΑΥΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΠΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ.ΑΠΕΦΕΥΓΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ...

ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΡΥΩΜΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΠΥΡΕΤΟ ΑΛΛΑ

ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ!!!

ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΝ...!!!!!!!

ΑΧ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ

ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια δοκιμαστε μελι για τα κρυολογηματα και για το λαιμο

Το μελι της ακακιας πικριζει ισως λιγο αλλα βοηθαει

Θα σας προτινα βιολογικο μελι για να ειστε σιγουρες ως προς τη συσταση του

Δρα και προληπτικα... περαστικα!!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!Ήθελα να ρωτήσω, επειδή αγχώθηκα πάρα πολύ, τι πρόβλημα μπορεί να προκαλέσει το φασκόμηλο στην εγκυμοσύνη;;;Σας παρακαλώ απαντήστε μου σύντομα γιατί θα τρελαθώ απο την αγωνία μου.

Ευχαριστώ!

( πήρα τηλέφωνο τον γιατρό μου γιατί αγχώθηκα πάρα πολύ και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να πίνω φασκόμηλο...).

Όποιος ξέρει τι ακριβώς προκαλεί, να μου πεί...κάτι διάβασα για το γάλα...

Δημοσίευση

Καλε μην ανυσηχεις Οσο ηπιες ηπιες και δεν επαθες τιποτα ΔΕ νομιζω οτι κανει βλαβη στο μωρο Αλλα ειναι εμμηναγωγο ( μια γιαγια μου ειχε πει οτι σε ποσοτητα το χρησιμοποιουσαν παλια για εκτρωτικο)

Ψαχνοντας παλια για τα βοτανα γενικα ανακαλυψα οτι τετοιες ιδιοτητες εχει ο μαιντανος ο ανηθος το φασκομηλο και αλλα που δε θυμαμαι

Για το φασκομηλο διαβασε τα παρακατωhttp://www.google.gr/url?sa=t&source=web&ct=html&cd=8&url=http%3A%2F%2F74.125.77.132%2Fsearch%3Fq%3Dcache%3ASxp-G4xryo4J%3Awww.iama.gr%2Fethno%2Ffaskomilo%2FLazari.pdf%2B%25CF%2586%25CE%25B1%25CF%2583%25CE%25BA%25CE%25BF%25CE%25BC%25CE%25B7%25CE%25BB%25CE%25BF%252B%25CE%25B5%25CE%25B3%25CE%25BA%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF%2583%25CF%2585%25CE%25BD%25CE%25B7%26hl%3Del%26ct%3Dclnk%26cd%3D8%26gl%3Dgr%26client%3Dfirefox-a&ei=HG9bSYLBE8Oi-gba4oC1Dw&usg=AFQjCNHcgB7zl384Yen14xHRNwL7Uo_nJw&sig2=H_YRcsAgoWeFB7qmabBjHQ

Συγνωμη που σε αγχωσα αλλα καλο ειναι να ξερεις

Σε καλες εγκυμοσυνες ισως δεν επιδρουν αλλα σε υψηλου κινδυνου μπορει να ειναι καλο να τα αποφευγεις σε ποσοτητες

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύ!

Βρήκα ότι προκαλεί σπασμούς...και ότι παλιά οι μαίες το χρησιμοποιούσαν για να βοηθήσουν στην γέννα...Ευτυχώς ήπια μόνο τέσσερα ποτήρια...

Ειλικρινά δεν το ήξερα και δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι αντεδίκνειται...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...