Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

συμπτωματα

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπερα..θα ηθελα τη γνωμη σας....καινουργια στo mammyland...και προσπαθω κ εγω για παιδακι. Τελευταια περιοδος 26/9-3/10 και ξεκιναμε τις προσπαθειες...απ τις 9/10 ξεκινησε το πρηξιμο στο στηθος πονοι στη μεση πρωινες ναυτιες αυξημενη οσφριση πονακια χαμηλα δυσκοιλιοτητα γενικοτερα πονοι περιοδου κατι μικρες ζαλαδεςκαι αυτο που με εβαλε στις σκεψεις οτι λες μωρε να τα καταφεραμε ειναι τα υγρα ....σας παρακαλω πειτε μου τη γνωμη σας υπαρχει περιπτωση να ειμαι;;;

Δημοσίευση

Πόσες μέρες έχει κύκλο συνήθως?

Πάντως πολλά απο αυτά είναι συμπτώματα, εμένα μου εμφανίστηκαν 10 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο.

Ελπίζω να έχεις ευχάριστα νέα!

Δημοσίευση

Το στηθος απο ποτε πριζεται ??? Γινεται 3 εβδομασες πριν την περιοδο??

Δημοσίευση

Τόσες μέρες πριν γιατί να πρηστεί. Άσε που για να πρηστεί χρειάζεται κάποια ορμόνη.... 

Δημοσίευση

Δεν εχω παρει τιποτα ομορνες αδιαθετω 18 το μηνα αλλα ποναει πολυ πολλες μερες τωρα.πως θα καταλαβω αν υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσηνης????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Πόσες μέρες έχει κύκλο συνήθως?

Πάντως πολλά απο αυτά είναι συμπτώματα, εμένα μου εμφανίστηκαν 10 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο.

Ελπίζω να έχεις ευχάριστα νέα!

μακαρι....26με28μερες σταθερος κυκλος δεν εχω ανομαλιες ...αλλα τετοιο πριξιμο και τετοια συμπτωματα πρωτη φορα...ασε που οτι και να φαω μετα εχω ανακατοσουρες...δεν ξερω θελω πολυ να ειμαι....

Δημοσίευση

Σας το εύχομαι κορίτσια. Το στήθος είναι σημάδι αλλά όχι αλάνθαστο. Καλό είναι να περιμένετε να δείτε αν θα έχετε καθυστέρηση.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εκανα χοριακη σημερα 9 μερες πριν την αναμενομενη κυρια κοκκινη και βγηκε 2...το στηθος ομω εξακολουθει να ναι πρισμενο και να ποναει....τι να πω;;;

Δημοσίευση

Νωρις δεν ειναι για χοριακη?? Εγω αυριο περιμενω ελπιζω να μην ερθει το στηθος μου ειναι τουμπανο παντως...τι αλλα συμτωματα θα ειχα ???

Δημοσίευση

εγω εκανα 1 μερα πριν την αναμενομενη περιοδο και ηταν 50.98

Δημοσίευση

Τα συμπτώματα ποικίλουν από γυναίκα σε γυναίκα. Η χοριακή συνήθως γίνεται με μία μέρα έστω καθυστέρηση, για να έχει γίνει σίγουρα η εμφύτευση και να έχει ανέβει η τιμή της. Πιο πριν οι τιμές της χοριακής είναι πιο χαμηλές.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.