Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα Δημη. Συγχαρητηρια. Τα τεστ οταν σου δειχνουν θετικα δεν κανουν λαθος. Μονο το αντιστροφο, δηλαδη να εισαι εγκυος και να βγει αρνητικο. Συγχαρητηρια κοπελα μου.:)

Δημοσίευση

Kalispera loipon tha ithela na kanw mia parenthesi xwris omws na thelw na se apogoitheysw .....egw eixa kanei test k vgike karathetikotato ....kai telika den eimoun gnwmi mou kane mia xwriaki.ti test ekanes?giati exw akousei oti stin ellada ta predictor einai apla tragika an ekanes predictor.sou eyxomai me oli mou tin kardia na eisai an to theleis etsi?giati egw tsaba xarika ton perasmeno mina.

Δημοσίευση

Θέλω να πιστέυω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο γιατρός σου τι λέει??? Εμένα με είχε βάλει να κάνω χοριακές μέρα παρά μέρα αλλά δεν είχα τον διπλασιασμό που έχεις εσύ, οπότε νομίζω ότι είναι θετικό το αποτέλεσμά σου.

Δημοσίευση

kalhmerA elena me eyloghse o theos kai emeina poly grhgora egkyos 2 mhnes meta tn gamo moy.....!!!s eyxaristw poly gia tiw eyxes soy....k s exw k ena mystiko panw sto na meineis grhgora egkyos

Καλημέρα κορίτσια και καλή βδομάδα!!! 

Δήμη μου πες μας και μας το μυστικό σου μήπως και μας πιάσει και μας!!!:mrgreen:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Η αληθεια ειναι οτι οταν βαζει ο αλλος τοσο απολυτο χι πολλα περνανε απ το μυαλο σου. Και αυτο με τους γονεις δεν το πολυκαταλαβα. Οκ τσακωθηκες με τη μητερα του αλλα πιστευεις οτι αυτη θα του εθεσε το διλημμα η χωριζεις η μας ξεγραφεις; γιατι κι εγω εχει τυχει να πω μια κουβεντα παραπανω με την πεθερα μου πχ πριν γινει πεθερα μου δηλαδη αλλα δε νομιζω οτι γι αυτον τον λογο θα ελεγε ποτε στον αντρα μου χωρισε την.
    • Δεν εχεις καποιον δικο σου ανθρωπο κοντα; περνας μια δυσκολη φαση και χρειαζεσαι ψυχολογικη υποστηριξη. Οσο για το τι μπορεις να κανεις κοριτσι μου εσυ ξερεις καλυτερα και θα αποφασισεις, ωστοσο πιστευω πως αν εκεινος εχει παρει τις αποφασεις του δεν μπορεις να κανεις και πολλα. Και μενα τοτε επαιρνε τηλ την αδερφη μου ερχοταν κατω απ το σπιτι μου ομως εγω ημουν αποφασισμενη πως δε θελω να προχωρησουμε μαζι. Κανε ομως οπως νιωθεις αν αισθανεσαι οτι θελεις να κανεις καθε δυνατη προσπαθεια κανε την ετσι θα εισαι και πιο ηρεμη οτι οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα εσυ το παλεψες μεχρι τελους. 
    • @Zaxaroulamak ευχαριστώ πολύ για το μοίρασμα… Δυστυχώς, προσωπικά εγώ δεν ένιωθα να τον πιέζω τόσο πολύ. Ναι κι εγώ πιεζόμουν και και και… μου έγινε η ιδέα της καλής εγκυμοσύνης εμμονή. Ωστόσο, δεν είναι τόσο κακός άνθρωπος, δε ξέρω πως γύρισε τόσο το μυαλό του. Μου κάνει εντύπωση. Ήμασταν μαζί σε όλα.  Κοριτσια, δε θέλω να χωρίσω. Χθες σκεφτόμουν ποσό άδικο είναι να το περνάω αυτό.  Τι μπορώ να κάνω; Να επιμείνω με κάθε τρόπο να τον δω; Να επικοινωνήσω με την οικογένεια του; Θα αλλάξω τόπο αν χωρίσω, θα πρέπει να φύγω από εδώ που ζω. Θα μείνω εντελώς μόνη, στο απόλυτο μηδέν. Εδώ η κοινωνία είναι μικρή, σύντροφο άλλο δε πρόκειται να βρω. Και τι θα κάνω; Όλη την ημέρα κλαίω. Μόνη μου δεν αντέχω. Είμαι 32 χρόνων. Γιατί να το περνάω αυτό;
    • Το σκέφτηκα αλλά μου φαίνεται αδιανόητο το να έχει γκομενα @eva96  Τι να σου πω.  Το σκέφτηκα πολλές φορές δε θα σου πω ψέματα. Λέω αλλιώς γιατί να φύγει έτσι;  Αλλα εξίσου πιθανό μου φαίνεται και απλά να του έσκασε ότι θα μείνει χωρίς τα χωράφια της μαμάς του και τις γνωριμίες του πατερα του. Και να επέλεξε αυτά. Υποφέρω. Αυτό ξέρω για την παρούσα στιγμή.  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...