Καλησπερα κοριτσια μου. Ευχομαι το 2026 να ειναι μια χρονια γεματη ροζ γραμμουλες και να ειμαστε ολες μας εγκυουλες!!! Σας ολες σας ευχομαι υγεια πρωτιστως κ χαμογελα στα σπιτικα σας❤️🩷🩵🌈
Καλησπέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά! Καλη χρονια να εχουμε!
Καλα.ειμαστε κ μεις. Περασαμε μια ίωση τ Χριστούγεννα κ κλείστηκαμε μεσα, η μεσαία μου βασικα κ μια μερα εκανα πυρετο εγω, αλλα ευτυχβς τ μωρο δ κολλησε. Λοιπόν... σε γενικές γραμμές ειναι πολυ καλο μωρο. Σήμερα ειναι 7.5 μηνων.Εβγαλε τ 2 κατω δοντια, εχει κανα 2 μερες π ξεπροβάλλαν. Παλευει να μπουσουλησει κ ερπεται μπροστα, σηκωνεται απο ξαπλα κ καθεται μονη της στον πωπο της κ προσπαθει να σηκωθει ορθια. Πατάει στα πόδια της κ στα χερια της κ κανει σανίδα. Κ οταν ξαπλώνουμε δίπλα της ανεβαινει πανω μας η μισή, κ στηλώνει τ ποδια της. Οτι τρωμε θελει να τ δοκιμάζει κ της δίνω απ ολα. Της αρεσει να μασουλάει απο οτι δειχνει. Επισης της ξεκινησα γιαούρτι αυτα τ παιδικα για απογευματινο, τ οποιο της αρεσε παρα πολυ, μάλλον γτ τηβ ανακουφίζει κ τ δοντια. Υποφέρει η καημενη κ τ βραδια ξυπνάει πολλες φορες κ κλαιει. Όταν δω οτι ξυπνάει 3 4 φορες μέχρι τις 12 πχ της δίνω ντεπον κ ηρεμει η καημενη.
Κατά τ αλλα βγαινουμε βολτες σχεδον καθημερινα εκτις απο τις μερες π ειχα τ μεσαιο αρρωστο. Φοραει τη φόρμα εξόδου της κ ειναι μια τρελα.
Καλά αυτό με τον μεσημεριανό ύπνο είναι τέλειο! Εγώ φοβάμαι ότι θα είμαι non stop μέχρι να τελειώσει ο άντρας μου τη δουλειά. Το βασικό είναι να αντέξω 2 μήνες. Μετά θα την στείλω πάλι σχολείο τη μεγάλη. Ίσως την στείλω και νωρίτερα αν δεν αντέξω 😅 Εντωμεταξυ τη λυπάμαι την καψερη γιατί το ζητάει το σχολείο ήδη 😕 Της έχει λείψει. Βαριέται σπίτι και εμένα μου τρώει τόσο πολύ χρόνο ο μπέμπης που δεν έχω πολύ χρόνο να την απασχολήσω με κάτι 😕
Καλές γιορτές Ελλη μου! Να μου φιλήσεις τις ζουζουνες σου 😘
Χρόνια πολλά, κορίτσια! Με το καλό το νέο έτος με τις γλυκές χαρές μας!
Όλα καλά σε γενικές γραμμές! Διανύω αισίως την 30ή βδομάδα, η ζουζούνα έχει φτάσει το 1,5 κιλό και προχωράμε δυναμικά!
Recommended Posts