Μετάβαση σε περιεχόμενο

γιατι?


vasiliki30

Recommended Posts

καλημέρα σε ολους! θελω να αναφερθώ σε κάποια ερωτιματικα που μου έχουν δημιουργηθεί! με τον σύντροφο μου είμαστε μαζι 9 χρονιά. πριν 7 χρονιά είχα μείνει έγκυος αλλά δυστυχώς λογω διαφορών καταστάσεων δεν μπορούσαμε να το κρατήσουμε και έτσι διέκοψα την εγκυμοσύνη. Το χειρουργείο πήγε καλα δεν μου παρουσίασε κάποια επιπλοκή. εγινε την ογδόη εβδομάδα της εγκυμοσύνης και ο γιατρος μου έδωσε κάποια φαρμακευτική αγωγη που ακολούθησα όπως ακριβως μου είπε ο ιδιος. εδώ και 1-1,5 χρονο όμως έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε ελευθέρα χωρις όμως να μετραμε τις μερες! δεν εχω καταφέρει όμως ακόμα να μείνω έγκυος και φοβάμαι πολύ μήπως ο λογος είναι η έκτρωση που είχα κανει. μπορεί μια έκτρωση να οδηγήσει στο να μην μπορείς να ξανασυλλαβεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Βασιλική.

Δεν γνωρίζω ιατρικά αν ισχύει κάτι τέτοιο αυτό που ξέρω είναι ότι πολλές γνωστές μου μετά από 2 και 3 εκτρώσεις έχουν κάνει παιδιά και 2 και 3 οπότε μην απογοήτευσε αν έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις που πρέπει και είναι όλα φυσιολογικά κάποια στιγμή θα γίνει.  

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...