Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ?

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια, τι μου κάνετε? Οπώς θα ξέρετε πολλές από εδώ μέσα πριν από μερικές μέρες έκανα τεστ και βγήκε θετικό... Είμαι πάλι έγκυος μετά την καλοκαιρινή αποβολή. Επιτέλους το αγγελάκι μου έστειλε το αδερφάκι του να μας προσέχει... Πήγα στον γιατρό και έκανα υπέρηχο πριν 2 μέρες και με τελευταία περίοδο 16/11 λογικά είμαι στην 5η εβδομάδα ε? Με έχει βάλει και κάνω κάποιες εξετάσεις και θεραπεία και θα ψάξει να δει γιατί έχασα το άλλο μωράκι (άλλαξα γιατρό). Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Μου είπε να κάνω χωριακή και βγήκε 6920, είναι καλή λέτε από την δική σας εμπειρία? Θα ξανακάνω και την Τρίτη πάλι. Απλά ανησυχώ γιατί βρήκε μικρό το σάκο και όπως καταλαβαίνετε με όσα έχω περάσει ο νους μου πάει στο κακό. Θέλω αυτή τη φορά να πάνε όλα τέλεια. Ποια είναι η γνώμη σας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρονια Πολλα Λενακι και σου ευχομαι οτι καλυτερο για το μωρακι σου!!

Οσον αφορα την χοριακη οσο μεγαλωνει η τιμη της ειναι πολυ καλο γιατι σημαινει οτι ολα πανε καλα!

μπραβο λενακι...χαρηκα πολυ....σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου...μην αγχωνεσαι καθολου ολα καλα θα πανε....η χωριακη ειναι λογικο να ανεβαινει σημαινει οτι ολα πανε καλα...οσον αφορα το σακο εμενα το ειδαμε στην 7εβδομαδα αν θυμαμαι καλα...τοτε ακουσαμε την καρδουλα του....μην αγχωνεσαι για τιποτα ολα καλα θα πανε....χρονια πολλαB) B) B)

ρε λενακι τι ωραια νεα ειναι αυτα πολλυ χαρηκα μην ανησυχεις ολα θα πανε μια χαρα περιμενω τα νεα σου πολλυ χαρηκα μπραβο

Λενα πολυ χαιρομαι με τα νεα σου!

Μακαρι να σου ειναι ολα ροδινα μεχρι το τελος και να κρατησεις ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου!

Καλες γιορτες να εχεις!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΕΝΑΚΙ:)

ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΗ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

λενάκι μπράβο!!Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!Σιγουρα αυτή η είδηση θα ειναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για σένα!Σου εύχομαι όλα να σου πάνε καλά!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

Κοριτσάκια μπήκα να σας πω τα νέα μου. Σήμερα έκανα και τον 2ο υπέρηχο και ακούσαμε την καρδούλα του αμέ... Όλα μέχρι στιγμής πάνε καλά. Βρήκα και την αιτία της προηγούμενης αποβολής μου και είναι η θρομβοφιλία. Θα αρχίσω θεραπεία και εύχομαι αυτή τη φορά το μωράκι μου να έρθει υγειέστατο στην αγκαλίτσα μου. Θα προσευχηθείτε για μένα να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά?????? Θελώ την προσευχούλα σας αυτή την φορά....

Λενακι σου ευχομαι τα καλυτερα αυτη την φορα αλλωστε οι περισσοτερες εχουμε βιωσει μια παρομοια κατασταση θα προσευχομαι για σενα οπως ολες μας χρονια πολλα και κατι αλλο ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ μεινε και στο κρεβατι για λιγο καιρο καλο θα σου κανει....φιλια πολλα

ολες οι προσευχες θα ειναι μαζι σου κουκλα μου αυτες τις αγιες μερες,σου ευχομαι να σου πανε ολα τελεια και πριν το καταλαβεις να εχεις αγκαλια το μπεμπε σου

Με το καλο ΛΕΝΑΚΙ. Ειμαστε και συνονοματες! :) Πολυ ευχαριστα τα νεα σου. Ολες οι προσευχουλες μας μαζι σου και με ολες τις κοπελες που περιμενουν παιδακι...

Ευχομαι να πανε ολα καλα. Ειναι σημαντικο που βρηκες την αιτια της προηγουμενης αποβολης γιατι μπορεις να ξεκινησεις οπως ειπες την θεραπεια και να πανε ολα καλα. Με την ευχη μας. Ευχομαι η καινουρια χρονια που θα ρθει να φερει σε ολες τις κοπελες υγιεστατα μωρακια!

Φιλακια!

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ 2009,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ:) ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΤΟ 2009 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΗΧΙΑΣ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ,ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΣΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΕΙΝΑΙ:( ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΞΑΝΑ.Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΙΔΙΕΣ,ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ.

Lena mou kalimera!

Ola tha pane kala!

Kako oneiro itan to kalokairino

kai perase...

Ta kalytera erxontai!!!

Eimai kai egw. 6 evd. kai 6 imerwn

(konta eimaste!).. Akousa k kardoula proxthes

ARA o Theoulis tha exei kala ta sporakia mas

KAI ta mwra olou tou kosmou...!!!

Kales giortes!!!

Με το καλο κοπελα μου.Δεν ξερω απο χοριακη γιατι δεν ειχα κανει αλλα ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη.

αχ τι καλα νεα λενακι μου

ολα θα πανε καλα ακουσατε και καρδουλα ε?τελεια

εγω ενα θα σου πω εγω εχασα ενα μωρο στις 25 εβδομαδες απο ανωμαλιες πολλαπλες στο β επιπεδου και τωρα ειμαι 31 εβδομαδων ,το β επιπεδου μια χαρα και η μπουμπου μας θεου θελοντος ερχεται

και εμας το αγγελουδι μας,μας εστειλε το αδερφακι του και το εστειλε για να μεινει :) :) :)

ετσι θα σκεφτεσαι ηρθε και θα μεινει και ολα θα πανε καλα και τελεια και σε 8 μηνες θα εχεις το μωρακι σου αγκαλια

μην ψαχνεσαι ,μην σκεφτεσαι οτι εγινε δεν ξαναγινεται

το μονο που θα σου συνιστουσα ειναι να κανεις για θρομβοφιλια εμενα οι ινοχεπ με εσωσαν (ηπαρινες)

κοριτσάκια θα ήθελα να σας ρωτήσω όσες έχουν αντιμετωπίσει θρομβοφιλία ή αντιμετωπίζουν ακόμα, μια χαζή ερώτηση... έχω ήδη αρχίσει θεραπεία για την θρομβοφιλία με ενέσεις στην κοιλίτσα μου. θέλω να σας ρωτήσω αν με τις ενέσεις αυτές θα πάνε όλα καλά αυτή τη φορά από την εμπειρία σας και επίσης αν παίζει ρόλο πως κάνεις την ένεση. αν την κάνω λίγο πλαγιαστά και όχι κάθετα στο δέρμα παίζει καθόλου ρόλο στην θεραπεία. σόρυ που ρωτάω απλά θέλω να τα κάνω όλα καλά αυτή τη φορά....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...