Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα, καινουρια στην παρεα με υπερβολικο αγχος. Ειμαι ακριβως στην 35η εβδομαδα κυησης εχω κανει ηδη τις ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονακια κ τις τελευταιες μερες παρατηρω μειωμενη κινητικοτητα του μωρου. Αν γενησσω με καισαρικη θα εχει προβλημα το μωρο μου;πιθανο βαρος γυρω στα 2200.γεννησε καποια σε αυτη τη φαση χωρις προβλγματα;

  • 3 years later...
Δημοσίευση
στις On 19/5/2019 at 5:15 ΜΜ, ο/η joy2 είπε:

Υπομονή και κουράγιο κορίτσι μου! Η Rian ήταν να γεννήσει την προηγούμενη Τρίτη στις 34 εβδομάδες, αλλά είχε δίδυμα, τα οποία ούτως ή άλλως τα παίρνουν 34-36 εβδομάδων! Πες μας και εσύ την εμπειρία σου και κάνε ο, τι είναι καλύτερο για το μωράκι σου! Αν χρειαστεί να μείνεις, ας μείνεις! Θα δυσκολευτείς σίγουρα γιατί νοσοκομείο θα είσαι όχι σπίτι, αλλά είναι για το καλό του μωρού σου! 

Έχεις δίκιο 34+4 εβδομάδων κλείνω μήνα στη κλινική είναι για το καλό όλων i know φάγαμε το γάιδαρο άντε να δούμε πόση είναι η ουρά... Φφφφ

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η katia267 είπε:

Έχεις δίκιο 34+4 εβδομάδων κλείνω μήνα στη κλινική είναι για το καλό όλων i know φάγαμε το γάιδαρο άντε να δούμε πόση είναι η ουρά... Φφφφ

Αχχ βρε κορίτσι μου κουράγιο! Η Rian μας γέννησε 34 εβδ και όλα πήγαν μια χαρά και τα μικρά είναι μια χαρά!! Οπότε η υπομονή σου θα ανταμειφθεί! Πως νιώθεις, το μικρούλι πως φαίνεται, κοιμάσαι καθόλου? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αυτός ο ανδρολογος εργάζεται και στα Ιωαννινα και συνεργάζεται με εναν καθηγητή Σοφικιτη που εξειδικευεονται στην μικρογονιμοποιηση.Οποτε εξειδίκευση υπαρχει, θα δούμε τι αθ του πει, κι αν βρεθεί και η αιτία.Ναι αν ειναι εύκολο να μου πεις να ξερω τι γινεται.
    • @Zeldaδεν ειναι ανάλογες περιπτώσεις. Είναι τ φυσιολογικο. Απολύτως φυσιολογικη εικονα για τη βδομαδα που εισαι..ολα καλα σου ευχομαι μέχρι τελους. @Mantarini ναι γεννησα στις 14 Μαΐου μια μπέμπα ονειρο. Σ ευχαριστώ πολύ! Σας παρακολουθώ καθημερινα.
    • Καλησπέρα. Πάντα ελπίζεις σε φυσική σύλληψη. Ακόμη και όταν μπαίνεις σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν ξεχνάς τις επαφές και παίρνετε τις βιταμίνες σας κανονικά. Όλα τα έχουμε δει να συμβαίνουν. Τα δεδομένα σου ακούγονται καλά, όμως η ηλικία σου δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αναμονή. Και το σπέρμα σας το ίδιο, πιστεύω. Εγώ στα 37 μου ξεκίνησα να το ψάχνω με υποβοηθούμενη. Ο σύζυγος ήταν 41. Προσπαθούσαμε ενάμιση χρόνο και δεν είχα ούτε μία φυσική σύλληψη. Αρχικά δίσταζα να πάω σε κέντρο, δεν είχα την παραμικρή ιδέα και κανέναν απ' τον κύκλο μου να γνωρίζει να μας κατευθύνει. Έτσι έκανα παρακολούθηση κύκλου με τον τότε γιατρό μου και μια σπερματέγχυση, που την έκανε όλη λάθος - δεν το κατάλαβα τότε βέβαια... Στα 38, από δικό μου άγχος, λόγω της ηλικίας μου αποφάσισα να πάμε σε γιατρό υπογονιμότητας. Μας κατέταξε στην ανεξήγητη. Και μπήκαμε αμέσως στη διαδικασία. Χωρίς να περάσω Επιτροπή, χωρίς να ξανακάνω σπερματέγχυση, ενώ μου είχε πει ότι με έπαιρνε να την επαναλάβω αν ήθελα. Εκ των υστέρων, νιώθω ότι πήρα την καλύτερη απόφαση. Και λυπάμαι που δεν ξεκίνησα νωρίτερα, ώστε να είχα προλάβει ίσως και δεύτερο παιδάκι. Μια απόφαση είναι κορίτσι μου. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να συνυπολογίσετε πολλούς παράγοντες. Και το οικονομικό μεταξύ αυτών. Και να κανετε καλή έρευνα και εξετάσεις. Και όλα αυτά θέλουν χρόνο. Συνυπολόγισέ τα όλα. Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ να βάλω κάποιο χρονικό όριο στις κινήσεις μου και αν τίποτα δεν έπιανε, να π΄ήγαινα σε εξωσωματική. Όπως και έκανα. Καλή επιτυχία σε ό,τι εποφασίσετε!
    • Ήταν καθησυχαστικος ο γιατρός μου και τον εμπιστεύομαι, εκείνος ήθελε να με δει κατευθείαν σε δέκα μέρες που θα επέστρεφε και μάλλον είχε δίκιο τελικά, αλλά μου προσφέρει μια παραπάνω ψυχική ηρεμία να ακούω πως όλα πήγαν καλά σε ανάλογες περιπτώσεις! Σας ευχαριστώ πολύ!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...