Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

λοιπον κοριτσια θελω μεσα απο εδω να δωσουμε τις ευχες μας για τον καινουριο χρονο....εγω θα ευχηθω σε οσες θελουν να γινουν μανουλες το 2009 να πραγματοποιησει την επιθυμια τους...σε οσες θα γεννησουν να πανε ολα καλα και να φερουν στον κοσμο ενα υγιεστατο μωρο.....και σε αυτες που ειναι ηδη μαμαδες να χαιρονται τα αγγελουδια τους....μακαρι το 2009 να δωσει υγεια στα παιδακια που δινουν τον αγωνα τους σε καποιο νοσοκομειο.......μακαρι να δουμε λιγοτερα παρατημενα μωρα σε καδους σκουπιδων η σε ορφανοτροφεια......μακαρι να μας δωσει υγεια και αγαπη.......φιλακια και καλες γιορτες σε ολες.....B) B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΡΕΤΟΥΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ:)

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΙΣ ΚΑΘΕΜΙΑΣ.Ο ΠΑΛΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΦΙΛΗ Η ΑΡΕΤΟΥΛΑ.ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω ευχομαι με τον καινουριο χρονο να αλλαξει ο κοσμος που ζουμε για το μελλων των παιδιων μας. να σταματησουν οι πολεμοι, τα πυρηνικα οπλα, το τοσο νεφος, να εξαλειφθει η μαυρη τρυπα του οζοντος, να μην υπαρχουν μεταλλαγμενα προιοντα, να σταματησει η βια, η μολυνση του περιβαλλοντος, να μην χαθουν αθωοι ανθρωποι στην ασφαλτο, να μην αρρωστησει κανενα παιδι και ολα τα παιδια του κοσμου να ειναι παντα ευτιχισμενα. μακαρι να γινοταν ενα θαυμα και να καλυτερευε ο κοσμος μας!! επειδη ειναι πολυ δυσκολο να γινουν τα παραπανω τουλαχιστον να προσπαθησουμε με τον καινουριο χρονο να γινουμε ολοι καλυτεροι ανθρωποι.

775702hw6darwa5h.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μακαρι οι ευχες μας να γινουν παραγματικοτητα...

Επειδη ομως ολα θελουν την προσπαθεια μας ας παλεψουμε -οπως μπορει ο καθενας- ρυπαινοντας λιγοτερο, ανακυκλωνοντας περισσοτερο Ας χτισουμε ενα καλυτερο αυριο στα παιδια !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xronia polla se olous pamo ap ola me igeia k xara..

oses epithimoun grigora paidaki na pragmatopoiithei mes to 2009 k oses perimenete ta splaxna sas kali lefteria..

k fisika oses exete eidi ta aggeloudia sas na sas zisoun..:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Χρόνια Πολλά, Καλά, Χαρούμενα, Χαμογελαστά, γεμάτα υγεία και αγάπη!!! Το 2009 να είναι ένα έτος που όλοι θα αγαπάμε ό,τι έχουμε και θα έχουμε ό,τι αγαπάμε!!!!!!!!! Και μακαρι ολα αυτα που γραφουμε να πραγματοποιηθουν κοριτσακια μου!Φιλια σε ολες!:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...