Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είμαι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πατρών και αναζητώ εργασία στη φύλαξη παιδιών δημοτικού και νηπίων στην περιοχή της Πάτρας. Αναλαμβάνω και την καθημερινή μελέτη τους. Τηλέφωνο: 6981014635

CVTemplate.doc

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ στα δίδυμα είχα μέχρι τον 4ο μόνιμα. Το καφέ είναι παλιό οξειδωμένο αίμα κ δεν τους ανησυχεί. Κ με το ροζ είναι οκ. Το έντονο κόκκινο μόνο τους απασχολεί. Εγώ είχα αποκολλήσεις αλλά όλα πήγαν καλά!! Σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν έχω τίποτα προς το παρόν δόξα τω Θεω!!! Γενικότερα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς. 
    • Κάθε βδομάδα μέχρι στιγμής πάω! Αντε με το καλό η αυχενική σου και περιμένουμε τα νέα απ τον γιατρό! 
    • @marw90 είναι στενοχώρια όλο αυτό και σε νιώθω...εγώ θα πω ένα ολίγοις τη δική μας εμπειρία..κι εγώ έμενα σχετικά εύκολα έγκυος..μια βιοχημική και μια παλινδρομη λοιπόν..κάναμε εξετάσεις..υψηλός κατακερματισμός..κ κιρσοκήλη..αλλά ο κατακερματισμός ήταν από μικρόβιο κάναμε καλλιέργεια που όλοι από εκεί πρέπει να ξεκινάνε που ει άι κ το πιο απλό ,βρέθηκε μικρόβιο πήρε αντιβίωση και για τρεις μήνες βιταμίνες..μετά το τρίμηνο εμεινα έγκυος και προχώρησε..τυχαίο;δεν ξέρω;..πάντως είπα να σ γράψω την εμπειρία μας για να κτλβς ότι είναι αρκετά συχνό δυστυχως αλλά να δείτε κ αν υπάρχει κάποιο μικρόβιο...σου εύχομαι κάθε ευτυχία..  
    • Αχ ειλικρινά δεν θυμάμαι πως τους έκανα, βρήκα μια συνταγή στο ίντερνετ. Αν ψάξεις σίγουρα θα βρεις!! Χαχαχα έχουν όντως πλάκα όταν επεξεργάζονται το φαγητό και είναι και απόλυτα φυσιολογικό να το ζουλάνε, να το πετάνε, να παίζουν κλπ.  7ο δόντι;;; Αλήθεια μου ακούγεται πάρα πολύ περίεργο😳😳 βιάζεται ο μικρός!!  εμάς για κάποιο λόγο εδώ και καιρό βάζει τα χέρια της μέχρι τον λάρυγγα και πνίγεται και βήχει… δεν ξέρω γιατί….. α και επίσης δεν θυμάμαι αν στο είπα, μας είπε ο παιδίατρος ότι έχουν πρηστεί τα πάνω ούλα αλλά δεν ξέρουμε πότε θα βγουν.  Αυτό με το 1 χέρι το κάνει και εμάς και γυρνάει χαχαχ και καμιά φορά πάει να αφήσει και το άλλο χέρι 🤣🤣🤣 αφού φοβάμαι μην καμιά μέρα δεν προλάβω να την πιάσω και πέσει και φοβηθεί.. έχω κάτι χαλί βέβαια δραστηριοτήτων και έχω βάλει 2 μαξιλάρια.. τώρα θέλω να πάρω και προστατευτικά για τις γωνίες γιατί όλο πιάνεται από το τραπεζάκι.. εντωμεταξύ μας έχουν δώσει και αυτό το λούτρινο που δένει στην πλάτη και προστατεύει το κεφάλι σε περίπτωση που πέσει, θα της βάλω και αυτό!!    χαχαχαχα τρελάθηκε με την κούνια ε;;;  Είναι και η ηλικία της τσιριδας τώρα🤣🤣🤣 εγώ λιώνω όταν από την χαρά της κουνάει τα χεράκια της και φυσικά κάθε φορά που τσιρίζει 🤣🤣
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις! Εσείς πώς είστε πως είναι τα μωράκια σας;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...