Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ!!

rinoula

Recommended Posts

Γεια σας και παλι.. Εχει νια βδομαδα που γεννησα και προχθες επαθα ακατασχετη αιμοραγια.. 2 μπουκαλες αιμα και αποξεση ηταν αυτο που μου εκαναν.. μου ειπα οτι ειναι η απο υπολοιματα του πλακουντα η απο ατονια της μητρας.. λετε δηλαδη αν ειναι απο ατονια να το ξαναπαθω; με εχει ποιασει φοβος και δεν μπορω να απολαυσω το μωρο μου.. και πανω που ειπα οτι ηρεμησα απο μια τοσο δυσκολη εγκυμοσυνη...

glitterfy131239534D32.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρινουλα να σου ζησει το μωρακι σου!Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν γνωριζω κατι!Σου ευχομαι ομως καλη αναρρωση και περαστικα!

Καλα Χριστουγεννα να εχεις με υγεια!!

Ρινούλα μου καλημέρα ………….. το ίδιο πράγμα έπαθε η κουμπάρα μου, ακριβώς 10 μέρες μετά την φυσιολογική της γέννα είχε αιμοραγία σε σημείο να βγάζει κομμάτια ….μετά από κάτι χάπια, που της είπε ο γιατρός της να πάρει από το τηλέφωνο, σταμάτησε για 1 μέρα και μετά πάλι τα ίδια σε σημείο να πάει στο νοσοκομείο σχεδόν λιπόθυμη από μεγάλη απώλεια αίματος και να νοσηλευτή για 2-3 μέρες ….της έκαναν απόξεση και δόξα το θεό από εκείνη την μέρα εδώ και ένα χρόνο δεν έχει τίποτα απολύτως. Στο νοσοκομείο της είπαν πως ίσως είναι λάθος του γιατρού της γιατί δεν την καθάρισε καλά από μέσα και έμεινα υπόλοιπα του πλακούντα και μπορούσε να πάθει μεγάλο κακό η ίδια……..

Τις πρώτες μέρες πρόσεχε λίγο, περισσότερο από φόβο δικό της. Πήγε για υπέρηχο 5 μέρες μετά και ήταν όλα καθαρά μέσα της.

Μετά από αυτή την εξέταση άρχισε να χαίρεται το κοριτσάκι της και δεν ξαναεμφάνισε τίποτα …..μεγαλώνει την κόρη της μια χαρά ……

Κάνε έναν υπέρηχο για ηρεμήσεις και όλα θα πάνε καλά ….

Να σου ζήσει το μωράκι σου ……

ELDO μου ακριβως το ιδιο πραγμα παθαμε με την κουμπαρα σου. εγω πηγα εκανα υπερηχο την επομενη της αποξεσης και μου ειπε οτι παλι εχει κατι λιγα και οτιθα φυγουν με τα χαπια που μου εδωσε... το θεμα ειναι οτι εγω και παλι δεν εχω αιμα εχω πολυ λιγο.. και εμενα για τον πλακουντα μου ειπαν οτι εμειναν υπολοιματα.. μα καλα τωρα που με καθαρισαν πως γινεται να μου λεει οτι κατι εχει παλι; αν δεν φυγουν με τα χαπια παλι θα παθω το ιδιο δηλαδη; φοβαμαι αφανταστα...

...Να σου ζήσει το μωράκι σου...

...Περαστικά σου και καλή ανάρρωση...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω κάτι για αυτό που ρωτάς γιατί δεν γνωρίζω! Σου έγραψα μόνο για να σου ευχηθώ και να σου στείλω λίγη "θετική" ενέργεια!!!!

Φιλιά πολλά...

• 3 weeks later...

Δυστηχως ξαναεπαθα αιμοραγια μετα την πρωτη φορα και παλι αποξεση εκανα και παλι αιμα μου εβαλαν.. στην πρωτη αποξεση που μου εκαναν μετα απο 3 μερες πηγα αι εκανα υπερηχο και ειχε παλι ενα υπολλειμα.. πηρα τα χαπια και με το που τα σταματησα παλι επαθα αιμοραγια.. τωρα στην δευτερη φορα πηγα παλι μετα απο 4 μερες και εκανα υπερηχο και ο γιατρος μου ειπε οτι παλι εχει ενα υπολλειμα μεσα αλλα ειναι μικρο λεει και κατα 90% θα το αποβαλλει ο οργανισμος.. τωρα να τον πιστεψω? παντος εχει 12 μερες μετα την τελευταια αιμοραγια και τωρα εδω και 2 μερες δεν εχω καθολου αιμα μονο κατι ροζ ελαφρια η καφε οχι σκουρα.. δεν ξερω τι γινεται και οι γιατροι εδω απο οτι φενεται ειναι ολοι για μπατσες.. μα 2 φορες αποξεση και παλι να εχω υπολλειμα? τι καθαρισαν δηλαδη? αφηστε κοιμαμαι και ξυπναω με τον φοβο οτι θα ξαναπαθω αιμοραγια..

Perastika sou vre Rinoula...

Na sou pw kat'arxin oti to mwro sou

einai koukli!!!

Na sou zisei...!!!

Mipws prepei na deis enan allo GIATRO???

Mia deuteri gnwmi,,,

gia na min agxwnesai toso..!

Oti kai na'nai tha perasei grigora pantws

kai tha kataeyxaristitheis to bebe sou!!

marimari πηγα και σε 2ο και σε 3ο γιατρο.. πηγα σε εναν εδω πτολεμαιδα κκαι εκλεισα σε εναν απο θεσσαλονικη να με δει.. εκανα και εξετασεις κολπικου υγρου και ουρων και υπερηχο.. μεχρι στιγμης ολα καλα.. το αιμα σταματησε και εχω μονο κατι καφε υγρα .. στην αρχη ειχα ροζ και τωρα εχω καφε πραγμα που μου ειπε ο γιατρος οτι σημαινει τα λοχεια σταματανε. η κοιλια μου ποναει σαν πονους περιοδου και αυτο μου ειπε οτι ειναι καλο δειχνει οτι η μητρα επανερχεται.. ελπιζω να μην τυχει τιποτα αλλο πια.. φτανει το μαρτυριο.

4bcy.jpg.png

pana φυσιολογικος τοκετος ητανε γιατι αν ητανε καισαρικη δεν νομιζω να ειχα αυτα τα προβληματα.. ετσι λενε τουλαχιστον οτι στην καισαρικη επειδη σε ανοιγουν σε καθαριζουν και πιο καλα

απλα μου κανει εντυπωση να εχουν μεινει κομματια πλακουντα,τι σου ειπε οτο δεν σε καθαρισε καλα?

μην το λες παντως μια φιλη με καισαρικη επαθε ρηξη μητρας 10 μερες μετα τον τοκετο με ακατασχετη αιμορραγια

pana αυτος ο ανθρωπος δεν μου ειπε οτι δεν με καθαρισε καλα.. κοινως δεν μου ειπε τιποτα οταν τον ρωτουσαμε οτι ναναι ελεγε.. αλλα επειδη ρωτησα εναν γιατρο θεσσαλονικη και εναν εδω πτοολεμαιδα που μου εκανε και υπερηχο ειπε οτι ειναι υπολλειματα πλακουντα και αυτα εκαναν την ζημια.. 2 φορες και δεν με καθαρισαν παλι στον υπερηχο φενεται ενα υπολλειμα.. αστα να πανε .. δημοσια νοσοκομεια σου λενε μετα.. την δευτερη φορα που πηγα με αιμοραγια τι μου ειπαν? οτι ειναι απο ενα ραμμα!!!! ακατασχετη αιμοραγια απο ενα ραμμα?!!! ουτε ψεμματα δεν ξερουν να λενε πια.. μετα ρωτησα μια μαια στο νοσοκομειο και μου ειπε εμπιστευτηκα οτι ειναι βλακειες αυτα που μου λενε και οτι οι αιμοραγιες ητανε απο υπολλειματα..

4bcy.jpg.png

jovanna τα δημοσια ειναι χαλια η κατασταση.. στις κλινικες ειναι πολυ καλητερα και ειδικα οταν εχεις και τον γιατρο σου.. παλι μπορει κατι να συμβει μια στο τοσο αλλα σε προσεχουν πιο καλα.. εγω εδω 2 φορες αποξεση και δεν με καθαρισαν και ο λογος ητανε οτι επρεπε πρωτα να κανει υπερηχο να σημαδεψει το σημειο που υπαρχει το προβλημα και μετα να προχορησει στην αποξεση αλλα αυτος και τις 2 φορες τιποτα δεν εκανε.. ακουμε που σου λεω καλητερα σε κλινικη.

4bcy.jpg.png

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...