Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΠΕΙΔΗ  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΓΧΩΣΕΙ ΟΛΟΙ Κ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ, ΘΕΛΩ ΜΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.  ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΣΤΙΣ 13-8 Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 12206 ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ Κ ΧΑΡΗΚΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ Κ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΥΜΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΤΑ udrogestan. AΛΛΑ ΤΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ. Κ ΣΤΙΣ 21-8ΕΚΑΝΑ Κ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΜΟΝΟ 31231. ΜΙΛΗΣΑ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΧΑΛΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.?

• admin unfeatured this topic
Δημοσίευση

Κοιτά το μεσημέρι μιλούσα με μια φίλη που είχε καφε κ λιγο αιμα σε ολο το πρωτο τριμηνο δημερα εχει μια μικρή κουκλιτσα αρα.... Περίμενε για τον υπερηχο εκεί θα φανεί . Ο γιατρος τι σου είπε στο τηλ ??

Δημοσίευση

Καλησπέρα.... Κ ότι θα έμπαινα για να σε που τα νέα..... Τελικά πηγα την Παρασκευή το πρωί για εξέταση.... Αν κ με είχε πιάσει ένα άγχος καθως περίμενα μέχρι να μπω.. Τελικά είμαι έγκυος, Κ απ'οτι μου ειπε Ο γιατρός ειμαι 7 εβδομάδων κ κάτι ημερών. Άκουσα κ την καρδούλα του. Αλλά να πω την αλήθεια δεν το εχω συνειδητοποιήσει ακόμη.... :x

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...