Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα... εκανα χοριακη κ εδειξε 937 ... ειχα ομως λιγο αιμα τις μερεσ που ουτως η αλλωσ θα ημουν αδιαθετη καθως εχω εντονουσ πονουσ περιοδου σε σημειο που ξυπναω.. δε φαινεται ακομη τιποτα ειπε ο γιατροσ αλλα φοβαται για εξωμητριο η αποβολη...τι λετε?

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

εκανα κ σημερα χοριακη ..θα παρω αποτελεσματα το μεσημερι...το αιμα σταματησε μονο ελαχιστο καφε με βλεννα αν θα εχω στο σκουπισμα...ηταν να αδιαθετησω 14/8.. κ απο εκεινη τη μερα ειχα καθε μερα λιγεσ σταγονεσ κ ετσι υποψιαστηκα.. χοριακη εγινε 20/8... δηλαδη 6 μερεσ μετα!!

Επεξεργάστηκε από livel
Δημοσίευση

Μπράβο που έκανες θα έχεις μια πιο καλη εικόνα . Το οτι το αιμα σταματησε ειναι θετικο σίγουρα . Πάντως για να δει ο γιατρος σάκο χρειάζονται πάνω απο 1000ιναδες . Καταλαβαινω οτι έχεις αγχώνει πολυ . Ειναι  η πρωτη εγκυμοσυνη ?? 

Δημοσίευση

ειμαι 28 και ειναι η πρωτη εγκυμοσυνη.... αγχωνομαι τρομερα οχι τοσο για αποβολη αλλα εξωμητριο γτ εχω ακουσει αφαιρουν σαλπιγγα!

αν οι τιμες ανεβουν τοτε απλα μπορει αν δει που ειναι η αποκλειεται το ενδεχομενο εξωμητριασ κυησης?

Δημοσίευση

Αν διπλασιαστεί τοτε προχωράει κανονικά κ δεν ειναι κ εξωμητριο . Αν οχι τοτε περισσότερες πιθανότητες αποβολη κ μετα οι γιατροί σκέφτονται για εξωμητριο .  Αφαιρούν την σάλπιγγα αν γίνει ρήξη νομίζω αλλιώς έχω τηβ εντύπωση σου δίνουν φάρμακα .ολις βγουν τα αποτελεσματα παρε αμέσως τη γιατρο σου . Νομίζω αν ανεβεί κ ίσως να μπορεί . Ανάλογα κ παλι . Σε καταλαβαινω έχω περάσει κ εγω διαφορα... 

Δημοσίευση

Λογικό να τρεμεις κ εγω θα τα παίξω άστο ειμαι κ υπέρ αγχωδης γι αυτό σου λέω σε καταλαβαινω απόλυτα αλλα κ λογω των εμπειριών μου στο θεμα εγκυμοσυνη μέχρι τωρα . Λοιπόν  ψιλά το κεφάλι κ μπες να γράψεις το αποτέλεσμα !! Θα το έχω στο μου μου 

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

εσυ εχεις περασει πολλα.. ελπιζω τωρα ολα να βαινοθν καλως...

να πω κατι ακομη.. χθες μου εκανε κολπικο υπερηχο ο γιατρος γτ φοβηθηκε που πονουσα..κ δεν ειδε τπτ παρα μονο ενα μεγαλο ωοθυλακιο απτη δεξια πλευρα !! μου εχει καρφωθει στο μυαλο πως για να ναι απο εκει μαλλον κατι κακο ειναι...εκεινος βεβαια ηταν συγκρατημενος κ δε μου ειπε τπτ...

Επεξεργάστηκε από livel
Δημοσίευση

Δεν μου ακούγεται λογικό , τωρα τι να πω . Φοβάσαι το εξωμητριο γι αυτό κανεις αυτές τις σκέψεις . Κοιτά εγω θα έπαιρνα το αποτελεσμα θα έπαιρνα την γιατρο μου κ αν με άφηνε στο περίμενε κ βλέπουμε θα έπαιρνα αμέσως κ δεύτερη γνώμη . 

Δημοσίευση

Ρε σύ περίμενε δεν βγαίνουν έτσι οι δις γνώσεις δεν σημαίνει οτι οποία χοριακη δεν ανεβαίνει διπλασιάζεται ειναι εξωμητριο αν ήταν έτσι οι μισές στο φορουμ θα είχαν εξωμητριο . Παρε την γιατρο σου να σε δει 

Δημοσίευση

δευτερα θα κανω και την τριτη χοριακη κ θα παω για υπερηχο μου ειπε!!!

φοβαμαι γτ ποναω κ πολυ χαμηλα λες κ ειμαι αδιαθετη!!

προσευχομαι να βαλει το χερακι της η παναγια να ειναι ολα απλα μια ιδεα μου!

• admin unfeatured this topic
Δημοσίευση

Γεια σου , αυξήθηκε η χοριακη σου πάντως ! Έχω μια μικρή εντύπωση πως μετα τις 1200 δεν διπλασιάζεται ακριβώς ανα 2 μερες νομίζω . Το απόγευμα έχεις ?? σου εύχομαι τα καλυτερα μέσα απο την καρδια μου !!! Έχεις ακομα καφε ? 

Δημοσίευση

πονους περιοδου αλλα σαν να μαι κρυωμενοι..με πιανουν δλδ ωρεσ ωρεσ δυνατοι...κ φοβαμαι γτ ο πονος εστιαζεται στη δεξια πλευρα που απο εκει ειχαμε δει ωοθυλακιο στον κολπικο υπερηχο τη παρασκευη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...