Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολες !!!

Θα ηθελα τη βοήθεια σας ...

Τελευταια περίοδος 22 Ιουλίου,σημερα βρίσκομαι στην 27η μερα του κύκλου κ θα αδιεθετουσα αυριο.Εκανα τεστ χτες clear blue digital κ ηταν θετικό αλλα το βραδυ ειχα λίγα καφε υγρά στο εσώρουχο,σημερα το πρωι εκανα κ αλλο ενα τεστ ειναι θετικό κ εκανα χοριακη 110.ο γυναικολόγος μου έδωσε προγεστερονη κ μου σύστησε ξεκούραση οχι απαραίτητα ξάπλα ...τα υγρά εχουν μειωθεί σημερα αλλα δεν εχουν εξαφανιστεί τι λετε ;;τι τιμες είχατε στην αρχη της εγκυμοσύνης ;κ καφε υγρά ;;;

Δημοσίευση

Γεια σου , ομοιοπαθουσα !! Λίγες μερες πριν την ημερομηνία περιοδου ξεκίνησαν τα καφε κ τελικα θετικο τεστ . Με τηβ προγεστερονη μου σταματησε αλλα γενικα έχω πολυ άγχος με αυτό . Την δευτερα έχω υπερηχο . Η χοριακη σου ειναι μια χαρα . Την έκανες στην πρωτη μερα καθυστέρησης ?

Δημοσίευση

Γεια σου didaki...εκανα το τεστ 2 μερες πριν την περίοδο  κ βγηκε θετικό κ εκανα χτες χοριακη Μια μερα πριν την περίοδο.σημερα δεν εχω καθολου καφε αλλα περιμενω αυριο να παω μετα απο 48 ωρες να κανω επαναληπτική χοριακη.εγω βρίσκομαι στην κρητη για διακοπες κ δουλεια του αντρα μου :(  θα γυρίσω αθηνα την παρασκευη αλλα δεν μου ειπε ακομα για υπέρηχο ο γιατρος θελει να παρακολουθήσω την  χοριακη πρώτα κ μετα .ειμαι 3 εβδ.κ 6 ημερών βάση τελευταίας περιόδου .κ μενα μου φαινεται καλη η χοριακη αλλα ο γιατρος λεει οτι ειναι σχετικα χαμηλά...το λεω να το ακούσω κ εγω δεν πρεπει να αγχωνόμαστε :))) εσυ χοριακη εχεις κανει ;;

Δημοσίευση

Η χοριακγ σου λοιπόν ειναι 110 μια μερα πριν την περιοδο ε τέλεια ειναι ! Μια χαρα σημασία τωρα εχει να διπλασιαστεί αυριο αν γίνει αυτό προχωράς καλα . Εγω ειχα 828 την Τρίτη μερα καθυστέρησης κ τέσσερις μερες μετα χθες δηλαδή 3494. Δηλαδή η αύξηση ήταν μια χαρα φυσιολογικη .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...