Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα σας.. εχω γεννησει εδω και 25 ημερες σε δημοσιο νοσοκομειο φυσιολογικος τοκετος χωρις επισκληριδιο με σφαξανε με εραβαν 60λεπτα πιο πολυ κ απο τη γεννα με πονεσαν .. τα ραμματα επειδη τα ειδα με καθερεφτακι δεν αντεξα ειναι οτι να ναι κ ανακαλυψα κ μια τρυπουλα μπροστα μπροστα πηγα στο γιατρο μου εξω κ μ ειπε θα θρεψει μονο του ομως η τρυπα δεν υποχωρει κ ανησυχω νιωθω ενα τσουξιμο κ τραβηγματα κανω πλησεις με μπεντατιν κ χαμομηλι κ τελευταια μου ειπε να βαζω pulvo ριχνω κρυο νερο καθε φορα που πηγαινω τουαλετα ομως δε βλεπω καμια επουλωση κ ανησυχω μηπως ξαναχρειαστω ραμματα και δεν θα το αντεξω παλι... εχετε καμια ιδεα να με βοηθησετε?? 

Δημοσίευση

Αρχικα να σου ζήσει το μωράκι σου.

εγώ σε ιδιωτικό με καισαρική γέννησα και έτρεχε πύον απο τα ράμματα για 2 μήνες. Δεν μπορούσαν να απορροφηθούν οπότε στο τέλος μου εβγαλε,όσα φαίνονταν και εθρεψε στο πι και φι.

αυτο που σου,συμβαίνει το έχω ξανακούσει απο φίλη , ταλαιπωρήθηκε στο 3ο της φαντάσου αφανταστα. Απο όσο ξέρω έτσι και αυτη για 6 μήνες δεν μπορούσε ούτε να κάτσει.

δεν πας να πάρεις και μια γνώμη απο ιδιώτη; ή σε κάποιο αλλο,νοσοκομείο;

σε καταλαβαίνω είναι πολύ δύσκολα για φροντισεις και το μωράκι σου.

φιλια και περαστικά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
    • Αχ τώρα το είδα. Κι εγώ μετά από βιοχημική είχε αλλάξει ο επόμενος κύκλος μου. Άρα μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί και εγκυμοσύνη με καθυστερημένη σύλληψη. Τι έγινε τελικά;
    • Εγώ το βλέπω για θετικό πάντως σίγουρα θα δείξει καλύτερα σε 1-2 μέρες αλλά πιστεύω πως είναι + αν και δεν έχω δοκιμάσει τα one step  Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία ! 🥰
    • Ρε σεις κατατοπιστε με λίγο, στα 3 σε 1, ένα είναι το καρότσι, ένα είναι το κάθισμα για το αυτοκίνητο (με το οποίο το παίρνουμε από την κλινική μετά τη γέννα;) και ένα είναι η καλαθουνα που μπαίνει στο καρότσι από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών περίπου; Χωρίς την καλαθουνα αυτή όμως το μωρό πώς θα μπει νεογέννητο στο καρότσι;   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...