Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΕΝΩ ΣΤΟ MAMMYLAND.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΥΡΟΦΟ ΜΟΥ ΤΗΝ 12 ΜΕΡΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ,ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΙΣΟ ΚΙΚΛΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΗΣΗ(1.14CD)ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΙ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 11 ΗΜΕΡΕς ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΧΑΜΗΛΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΕΧΩ 7 ΜΕΡΕς ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΡΕΙΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΩ ΝΙΩΘΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΧΑΜΗΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΩ ΟΤΑΝ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ..ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.

Δημοσίευση

γεια σου matoulaki22.ειναι πολυ νωρις νομιζω ακομη.περιμενε και μην αγχωνεσαι.οπως σου ειπε και ο γιατρος εσυ μην παιρνεις τιπ φαρμακα ακομη.ευχομαι ολα να πανε καλα και να ειναι το μωρακι αυτο που ειδε ο γιατρος.φιλακια

Δημοσίευση

ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΣ,ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΕΝΙΚΑ.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΚΥΚΛΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?? ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ?? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΜΑΤΟΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΙ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.ΩΣΤΟΣΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

ματουλάκι καλημέρα και χρόνια πολλα!!Και γω πιστεύω οτι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.Καλο θα ήταν ομως μεχρι να μάθεις να προσέξεις λιγο να μην πάρεις φάρμακα που σου ειπε ο γιατρός και να μην σηκώνεις βάρη.Σου εύχομαι τα καλήτερα!!!

Δημοσίευση

μακαρι να εισαι βρε.....κοιτα μεχρι να μαθεις προσεξε τι φαρμακα πινεις,μαλλον μην πινεις κανενα...οι πονοι που νιωθεις ειναι συμπτωματα....σου ευχομαι να μαθεις χαρουμενα νεα....φιλακια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Princess28 καλά μην τρελαίνεσαι.. 🤣 Στα ίδια με σένα είμαι κι εγώ.. έχω τρία σπίτια, τα ρούχα μου δεν ξέρω που είναι τι.. η βαλίτσα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Από καρότσια και τα υπόλοιπα δεν έχω βρει τπτ.. Θέλουν στεγνό καθάρισμα.. 🥴  Ψάχνω βρακί και κάλτσα κάθε φορά.. 🤣 Εννοείται δωμάτιο μωρού δεν έχει γίνει..  Γενικά ένα χάος!!! Μετά τη γέννα θα βρούμε άκρη.. αυτό είναι το μόνο σίγουρο.  Ααα το άλλο που σου είπα για τα κιλά και δεν το κατάλαβες είναι ότι ήθελα να πω για το βάρος που πρέπει να παίρνει το μωρό μέσα στο μήνα. Ότι δηλαδή αν δεν παίρνει βάρος σωστό ίσως δεν έχω γάλα, η το γάλα μου δεν είναι αρκετό ώστε να το χορταίνει και να βάζει τα κιλάκια που πρέπει.
    • Ναι! το ίδιο λέμε.. ήταν παλιά 6μηνο και το κάνανε 9μηνο. Είναι για εργαζόμενες ναι! απλά νομίζω ότι εγώ θα το πάρω γιατί μπορεί να μην έχω τώρα ενεργή σύμβαση εργασίας αλλά έχω ενεργή τη σύμβαση κυοφορίας και λοχίας, οπότε βλέποντας στη ΔΥΠΑ αυτό δεν σου ζητάνε κανένα χαρτί από την εργασία σου. Τουλάχιστον ο φίλος μου ο ChatGTP αυτά μου λέει.. 😅   Είναι ακριβώς όπως σου απάντησε το @το χοντρό μπιζέλι είναι. 😉
    • Κοίτα εγώ η αλήθεια είναι έπαιρνα μόνο τα λευκά. Έκανα απόξεση στις 9 εβδομάδες και περίοδος μου ήρθε μετά από 5-6 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά.. Δεν μου έδωσε ο γιατρός χάπια, ήρθε η περίοδος από μόνη της. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρω τα χάπια για σωστή ρύθμιση κύκλου.  Καλό είναι για όποια απορία να ρωτήσεις το γιατρό σου. Είναι ο μόνος που μπορεί να σου δώσει απάντηση. 
    • Εγώ νομίζω τα πιο πολλά κιλά τα παίρνω στο δεύτερο τρίμηνο  Και εμένα η κοιλιά μου σαν μέγεθος είναι εντάξει μπορεί να έδειξε πιο νωρις και έλεγα αχ τι κοιλιά θα κάνω αυτήν την φορά; τελικά δεν ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις αλλες φορές.. δεν με ενοχλεί στην καθημερινότητα μου ίσως λιγο μονο στο περπάτημα που πάω πιο αργά και λίγο σαν την πάπια 😂 με τον ύπνο δεν με πειράζει μονο όταν πάω να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά μετά τον 8ο γίνεται ακόμα χειρότερο αυτό 😂
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!😍
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...