Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας. εχω 7 μερες καθυστερηση εκανα τεστ το πρωι και βγηκε θετικο. πηγα και για χοριακη και βγηκε 740 αλλα κατι με εχει μπερδεψει πανω στα αποτελεσματα βρε κοπελες. εχι τις τιμες ολες 0-50, 20-50 κτλ αλλα εχει και μια παρενθεση που γραφει αρνητικο :0,0-10,0) τι ισχυει ειμαι η δεν ειμαι εγκυος?εσεις τι νομιζετε μεχρι να μιλησω με το γιατρο..... σας ςευχαριστω εκ των προτέρων

Δημοσίευση

καλημερα σας μολις μιλησα με το γιατρο και τελικα ειμαι κ εγω εγκυος θα γινω και εγω μαμα.συγγνωμη για χθες για τον πανικο μου αλλα δουλευω απογευμα με βραδυ και δεν μπορουσα μα τηλ στο γιατρο.σας ευχαριστω πολυ

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

συγχαρητηρια......με το καλο να φερεις στον κοσμο ενα υγιεστατο μωρακι...πολυ καλη η τιμη της χοριακης σου.σιγουρα τωρα θα εχει ανεβει ουυυυυυ...εγω ειχα 1024 μοναδες στην 10η μερα καθυστερησης.συνελλαβες πιο νωρις απο μενα απ οτι βλεπω...καρδουλα ακουσες????εγω στις 22 ιουνιου πρωτα ο Θεος....

Δημοσίευση

καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω ποσο ήταν η χοριακή σας της πρώτες μέρες π.χ., 12 από την σύλληψη και 15 μέρες από την σύλληψη και εάν ξέρετε για την καθυστερημένη εμφύτευση ? ποσο καθυστερεί ? και τη δείχνει σε αυτήν την περίπτωση η χοριακή ευχαριστώ 

Δημοσίευση

συγχαρητηρια......με το καλο να φερεις στον κοσμο ενα υγιεστατο μωρακι...πολυ καλη η τιμη της χοριακης σου.σιγουρα τωρα θα εχει ανεβει ουυυυυυ...εγω ειχα 1024 μοναδες στην 10η μερα καθυστερησης.συνελλαβες πιο νωρις απο μενα απ οτι βλεπω...καρδουλα ακουσες????εγω στις 22 ιουνιου πρωτα ο Θεος....

εάν πάρω παράδειγμα την χοριακή σας με δεδομένο ότι η χοριακή διπλασιάζετε κάθε δυο μέρες (1024 στην +10 )

διά 2 στη+ 8 = 512   διά 2 στην+ 6 =256     διά 2 στη+ 4 = 128        διά 2 στη+ 2 = 64                   διά 2 στην 0 = 32     διά 2 στην -2 = 16      άρα εγώ σήμερα είμαι στη 27 μέρα του κύκλου  ( 28 ήμερες ) δηλαδή -1 από την περίοδο και με χοριακή 17,5  είμαι έγκυος ? 

Δημοσίευση

Γεια σου καλησπέρα. , συγχαρητήρια για την εγκυμοσυνγσξ σου . Η αλήθεια ειναι οτι με μπέρδεψες . Η χοριακη σου ποσο ειναι τελικα ? και σε ποια μερα μετα την τελευταία περιοδο ειςαι ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κι εγω ανυπομονω να μπω στον 5ο μήνα! Και γιατί λογικά θα μου φτάσουν και τα αποτελέσματα της ΝΙΡΤ που θα κάνω την ερχόμενη εβδομάδα, και γιατι θα νιώσω τα ψυχάκια μου επιτέλους, και γιατί θα δείχνω έγκυος και οχι οτι ειμαι ένα παραφουσκωμένο γιουβαρλάκι και για να δει επιτέλους ο γιατρός φύλα, αχ ολα ολα μαζι!! αντε να έρθει ο Ιούλιος να ηρεμίσουμε μεχρι την β επιπεδου...
    • @anna_30Εσύ πως το είδες από κοντά, υπήρχε αχνή γραμ΄μή; Ε΄γω παρότι ξέρω πως δεν παθαίνεις κα΄τι όντως από τα βάρη, θα σου έλεγα να προσέχεις όπως και να έχει ..γιατί ξέρω πως όσο προσπαθείς να κάνεις παιδί καλό είναι να τα αποφεύγεις (όσο μπορείς)..
    • Αλλά γενικά ανυπομονώ να περάσει ο 4ος γιατί από τον 5ο περίπου θα αρχίσουμε να τα νιώθουμε 😁😁😁 20η εβδομάδα ξεκίνησα να νιώθω την κόρη μου, δειλά δειλά. Στο 2ο λέει ξεκινάει από την 18η περίπου 😁😁😁 
    • Όλα φυσιολογικά είναι κορίτσια με τα πονακια και με τον πόνο κατά το φτέρνισμα (πολύ σπαστικός αυτός ο πόνος. Φοβάσαι να φτερνιστεις). Θυμάμαι κι εγώ είχα φουλ στην πρώτη εγκυμοσύνη. Τώρα έχω μόνο αν κουραστω ή σηκώσω πολύ τη μικρή μου. Λογικά είναι πιο ελαστική η μήτρα και η κοιλιά από την πρώτη εγκυμοσύνη. Εγώ γενικά ξαπλώνω ή κάθομαι όσο τα έχω. Καλό είναι να μην κουραζόμαστε πολύ.  Να σας πω εγώ χαίρομαι λίγο όταν έχω πόνους γιατί σκέφτομαι ότι μεγαλώνει το μωράκι 😊 Γενικά από τότε που σταμάτησαν τα βαριά συμπτώματα του πρώτου τριμήνου δεν νιώθω και πολύ έγκυος 😅 Αν και το στομάχι είναι έτσι κι έτσι κάθε μέρα.  Εσείς πώς είστε από άλλα συμπτώματα;
    • Είχε στεγνώσει όταν το φωτογράφισα..το έκανα το πρωί και το έχω πετάξει! Θα δούμε σε δύο τρεις μέρες 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...