Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα!!είμαι καινουργια στο φορουμ...ακομα δεν το ξέρω καλα...ειμαι στην 14η εβδομαδα εγκυμοσυνης, και έχω ναυτίες ακόμα...και σποραδικους πλέον εμετους. άρχισαν βέβαια κατι περιεργες καουρες αλλά πιστευω οφειλονται στη διατροφη μου..δε μπορω ακόμα να φαω ούτε να πιω τίποτα εκτος απο αναψυκτικο ή γαλα με κακαο...ούτε καν νερό μπορω!!ο γιατρος μου είπε στη 14η κοβονται μαχαιρι αυτα...αλλά ακομα δε βλέπω φως!κουράστηκα πολύ...παίζει να συνεχιστει σε όλη την εγκυμοσυνη?

Δημοσίευση

Καλησπερα Ειρηνη ειμαι και εγω νεα εδω..εχω ακριβως το ιδιο προβλημα..ειμαι 11η εβδομαδα αλλα πολυ αναγουλα κ.τ.λ.π αυτο που με ανησυχει ειναι οτι δεν πινω αρκετο νερο ποσο κακο ειναι αυτο?και δεν τρωω τιποτα θρεπτικο τελικα..μηπως κανω κακο στο εμβρυακι?

Δημοσίευση

καλημέρα Αννα, νερο εχω να πιω απο την αρχη...κοντα δυο μηνες!επινα χυμο...οχι πορτοκαλι..γιατι ειναι οξινος και προκαλει εμετο, επινα ροδακινο...αλλα κι αυτο με το ζόρι...ωσπου δεν το αντεξα κι αυτο κι αρχισα να το βγαζω...το μονο που μπορω να πιω για να "ενυδατωνομαι" ειναι ζεστο γαλα, με σκονη κακαο μεσα...κρυα με πειραζουν το στομαχι μου ειναι διαλυμενο πλεον!α...και αναψυκτικα...σε μπουκαλι εψα πορτοκαλαδα και λεμοναδα που ρωτησα το γιατρο και μου ειπε πιες δεν υπαρχει θεμα...απο το τιποτα καλα ειναι κι αυτα..αν δεν επινα γαλα και αναψυκτικα θα ημουν για ορο νοσοκομειο...οσων αφορα το εμβρυο ο γιατρος μου ειπε οτι δεν παθαινει τιποτα..οτι ειναι να παρει το παιρνει αυτο, μη φοβασαι....και εννοειται οτι τρωω οτι μπορω....φαγητο τπτ...οταν λεμε τιποτα τιποτα!κριτσινια...κουλουρι....κανα φρουτο....αστα δραμα!!παντως το εμβρυο με καθυσηχασε ο γιατρος δε παθαινει τιποτα!!αλλα το θεμα ειναι ποτε θα στρωσουμε?!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...