Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ψευτοπεριοδος?

ioanna29

Recommended Posts

Didaki αδιαθετησα στις 15 αυτουνου του μηνα..αλλα ειχα μονο την πρωτη μερα αιμα κανονικα και αυτο για καποιες ωρες(αδιαθετησα βραδυ).την επομενη δεν ειχα καθολου και την μεθεπομενη ημερα ειχα ελαχιστο και αυτο μονο οταν πηγαινα στην τουαλετα.γι'αυτο το λογο και εγραψα γιατι πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο και εκτος αυτου εχω κανονικα συμπτωματα περιοδου και πιστευα οτι κατι εχω παθει..δεν ειχα στο μυαλο μου οτι μπορει να υπαρχει εγκυμοσυνη μεχρι την ωρα που μου απαντησατε.

τελος παντων εκανα τεστ το πρωι και φυσικα βγηκε αρνητικο..το ηξερα καταβαθος απλα ναι μεν δεν το ειχα σκεφτει πριν αλλα απο χθες που ξεκινησα να το σκεφτομαι ηταν αλλιως..και σημερα απογοητευτηκα :(..δεν πειραζει ομως θα μου περασει.

πιστευω να ειναι καποια ανωμαλια του κυκλου.!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελα μην απογοητεύεται προσπαθείς από Δεκέμβρη ειναι μικρό χρονικό διάστημα . Πάντως απο την στιγμή που προσπαθείς να το έχεις στο νου σου . Οκ αφού λοιπόν δεν ειςαι εγκυος έχεις κάποια διαταραχή στη περίοδο πάρε το γιατρο πες του κ ίσως σου πει να περιμένεις λιγο η να κανεις ένα υπερηχο .

Ελα μην απογοητεύεται προσπαθείς από Δεκέμβρη ειναι μικρό χρονικό διάστημα . Πάντως απο την στιγμή που προσπαθείς να το έχεις στο νου σου . Οκ αφού λοιπόν δεν ειςαι εγκυος έχεις κάποια διαταραχή στη περίοδο πάρε το γιατρο πες του κ ίσως σου πει να περιμένεις λιγο η να κανεις ένα υπερηχο .

Σκεφτομαι να περιμενω λιγακι ακομα μην κανω ακομα τιποτε αλλο.

Αν συνεχισω να αισθανομαι ετσι και τις επομενες ημερες θα παρω τηλεφωνο.

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις. :)

Μαρακι μου καλησπερα.Οχι εμενα δεν μου ξαναηρθε περιοδος απο τις 21/2 που ειχα για δυο μερες, κ κανονικα ηταν να ερθει σημερα.Τα ευχαριστα για μενα ειναι οτι σημερα που εκανα τεστ ηταν θετικο κ τη δευτερα παω για χοριακη!! Ειχα ακριβως τα ιδια με σενα συν οτι τα βραδια κανω μερες τωρα εμετους κ απο τοτε αισθανομαι συνεχως οτι μου ερχεται περιοδος.Δεν ξερω να σου πω ακομα αν ημουνα εγκυος απο τον προηγουμενο μηνα κ απλα ειχα λιγο αιμα.Θα παρω τα αποτελεσματα της χοριακης κ θα παω στο γυναικολογο μου.Θα σου π ω!! Κανε ενα τεστακι ομως, υπαρχει πιθανοτητα αν ειχες ελευθερη επαφη να εισαι εγκυος.Περιμενουμε νεα σου κ ευχομαι να πανε ολα καλα!!

Συγνωμη τωρα ειδα οτι εχεις κανει τεστ.Εγω παντως λογω κακης εμπειριας δεν εχω εμπιστοσύνη στα τεστ γι αυτο κ δεν εχω τρελαθει που μου βγηκε θετικο.Μιλησε με το γυναικολογο σου κ μαλλον θα σου πει για χοριακη.Μην αγχωνεσαι παντως.Σιγουρα δεν ειναι τιποτα σοβαρο.Ισως ενα κρυωμα, μια φαρμακευτικη αγωγη η απλα μια ανωμαλια της περιοδου (εχω γινει καλη μαθητρια μεσα απο τα Φόρουμ! !)

Ιωαννα συγχαρητηρια..ευχομαι να σου πανε ολα τελεια.

Να σου πω τωρα πλεον δεν χρειαζεται να κανω τιποτε αλλο.θα περιμενω μεχρι να ξανα αδιαθετησω . αν ειναι να ειμαι, θα ειμαι..

Παντως το σιγουρο ειναι οτι ολα αυτα που εχω δεν της φαντασιαςμου..τα περισσοτερα απο αυτα τα ειχα πριν αδιαθετησω .το καλο ειναι οτι σταματησαν  να με πονανε οι θηλες μου που με ειχαν πεθανει εδω και ποσες μερεςκαι απλα μικραινουν και μεγαλωνουν..ε και το στηθος μου τελικα ειναι πρησμενο...το ειπε και ο αντρουλης.

τελος παντων θα δειξει.. :)

Didaki όλα καλά .. :D

η απογοήτευση τελικά ήταν της στιγμής !!τώρα είμαι καλά.

όταν αδιαθετήσω που νομίζω θα είναι πολύ σύντομα πιστεύω  ( αυτή η μέση μου κονετύει να ανοίξει στα 2 και οι πόνοι που έχω στην κοιλιά  ) θα σας γράψω.

Κοριτσια καλημερα!!

εχω χεστει πανω μου!!

τελικα δεν θα τον γλυτωσω τον γυναικολογο.. :( ειχαμε επαφη και πηγα μετα τουαλετα και ειχα ροζ υγρα..μου κοπηκαν τα ποδια.καινουριο παλι και αυτο.

μετα απο καμια ωρα ξαναειχα λιγα ροζ υγρα..

επειδη εχω κανονικα πονακια και ανακατοσουρες θα περιμενω μηπως αδιαθετησω μεχρι αυριο..αλλιως θα παρω τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου

εχω φοβηθει παρα πολυ. τον δεκεμβρη ειχα κανει εξετασεις και ηταν ολα μια χαρα.

Μαρακι μου τα ιδια ειχα κ εγω, χωρις να θελω να σε επηρεασω! Επισης αυτο που λενε για τη θερμοκρασία πριν την περιοδο μαλλον ισχυει γιατι τρεις μερες πριν την αναμενομενη περιοδο μου η θερμοκρασια μου ηταν απο 36,8 το πρωι κ ανεβαινε μεχρι 37,2 κ εμενε εκει ολη μερα! Κ ακομα με τρεις μερες καθυστέρηση ειναι εκει στο 37!

ιωαννα σημερα δεν θα πηγαινες για χοριακη?τι εγινε??

κοιτα ''αδιαθετησα'' 15/3..εχω ακομα πολυ..γυρω στις 12,13/4 ειναι να αδιαθετησω.

τωρα για την θερμοκρασια δεν την μετρησα ποτε απο την αρχη της περιοδου αλλα καταλαβαινω παντα αν μου ανεβαινει η θερμοκρασια εστω και λιγο..το εχω τσεκαρει...αυτες τις μερες η θερμοκρασια μου εχει σκαμπανεβασματα.ασε που πλεον δεν ξερω ποτε να την μετρησω,απο το θεμα οτι την μετραμε το πρωι.

εδω και 1 εβδομαδα σχεδον δεν ξερω ποτε ειναι πρωι για μενα αφου μπορει να κοιμηθω 16 ωρες συνεχομενα ,να ξυπνησω και να ξανακοιμηθω μετα απο 2-3 ωρες για κανα 8ωρο.εχουν τρελαθει οι ορμονες μου .

αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ξυπναω και μετα απο καμια ωρα καταλαβαινω οτι εχει ανεβει..και εχω εξαψεις.

Εκανα τη χοριακη κ στις εξι θα παρω τα αποτελεσματα.Ευχομαι να ειναι ολα καλα.Παντως τα πρωινα οταν ξυπναω αισθανομαι λες κ εχω αδιαθετησει κ τρομαζω!!

Μην τρομαζεις!!

εχω διαβασει τοσα πολλα τις τελευταιες μερες που μαλλον αυτο που αισθανεσαι ειναι στα της εγυμοσυνης.

αντε περιμενω νεα σου!!

Κ εγω εχω διαβασει τοσα πολλα που τα εχω χασει πλεον..Οσο να πεις ομως εχω τετοια εμπειρία με τα λαθος τεστ που μεχρι να παρω τη χοριακη δεν πιστευω τιποτα..

Αρνητική χοριακη, θετικο τεστ φαρμακειου, περιοδος απολυτα κανονικη κ με το παραπανω, δεκατα κ πολλες κραμπες χαμηλα στην κοιλια.να περασει η καταραμενη να παω στο γυναικολογο.

Ο,τι να 'ναι ειναι τελικα τα τεστ.

Σε καποιο αλλο σαιτ που εχω μπει και εχω διαβασει λενε οτι οταν υπαρχει  καθυστερηση να κανει καποια κατευθειαν χοριακη και οχι τεστ.Αλλα μιλαμε οτι το λενε πολλα ατομα.

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και απλα να ηταν ανωμαλια.

Εγω αυριο θα κλεισω ραντεβου να κανω ενα  τσεκαπ γιατι προχθες ειχα ταχυκαρδιες,ζαλιζομουν πολυ και με επιανε δυσπνοια.πηγαμε στο φαρμακειο να μου μετρησουν την πιεση μηπως μου εχει πεσει αλλα ηταν ολα μια χαρα.Μου ειπαν στο φαρμακειο να κοιταξω μηπως εχω θυροειδη.θα το κοιταξω και αυτο.

Ωστοσο απο την ημερα που το ειπαμε ξεκινησα να μετραω την θερμοκρασια μου και ειμαι μονιμως με δεκατα και το στηθος μιλαμε δεν μπορω ουτε να κοιμηθω.τωρα για τους πονους που ειχα ..ευτυχως σταματησαν να ειναι μονιμοι(ειχα κουραστει και με αυτο)..με πιανουν ,με αφηνουν.

Αυτα...Εγω προς το παρον θα κανω το τσεκαπ και θα κοιταξω και για θυροειδη.

Αν δω οτι εχω προβλημα οταν θα μου ερθει περιοδος θα παω και στην γυναικολογο μου.

• 5 weeks later...

γεια σας κοριτσια ειμαι νεα στο φορουμ και θα ηθελα την γνωμη σας.Θελουμε με τον αντρα μου ενα δευτερο παιδακι,εχω μια κορουλα 6 χρονων,ηρθαμε σε επαφη την δευτερη μερα της ωορηξιας μου,εχω σταθερο κυκλο 28 ημερων και την ημερα που ηταν να μου ερθει περιοδος μου ηρθε λιγο ροζ αιμα που κρατησε 2 μερες ενω κανονικα μου κραταει 4-5 μερες.Απο εκεινη την ημερα νιωθω χαμηλα στην κοιλια τραβηγματα και ενα βαρος.Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος?Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εεε Αθήνα είναι Αθήνα όπως καταλαβαίνεις και φυσικά εχει τα πάντα και μπορείς να τα βρεις και πολύ εύκολα.. και επαρχία είναι επαρχία.. δυστυχώς ή ευτυχώς έχει άλλα καλά άλλα έχει και πολλά κακά. Παρ' όλα αυτά εννοείται οποία κοπέλα το χρειάζεται μπορώ μέχρι Θεσσαλονίκη να της το διαθέσω.  Καλά & ευλογημένα Χριστούγεννα εύχομαι από καρδιάς σε όλο τον κόσμο, σε σας και τις οικογένειες σας και στα εν δυνάμη μωράκια μας!!! Σε αυτές τις ψυχούλες που είναι εκεί και περιμένουν να γεννηθούν μέσα μας..!!! 
    • Δε το ήξερα κοριτσάκι μου, η αλήθεια είναι ότι μένω Αθήνα και σαφώς εδώ είναι όλα πιο εύκολα!  Εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία στη προσπάθεια σου και τα φάρμακα να δοθούν σε μια κοπέλα και να είναι τυχερά!  Καλές γιορτές ☺️
    • Χρόνια πολλά κορίτσια μου γλυκά!!!!με υγεία σε εσάς και στα σπιτικά σας!!να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας😘🫶🩷 Αλλά να μην ξεχνάμε και τα αγγελούδια μας εκεί ψηλά...σήμερα γιορτάζουν και αυτά...την γέννηση του Χριστού μας!!
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες ❤️🥰 με το καλό τα μωράκια μας!  να χαίρεστε όσους γιορτάζουν κ πάντα υγεία κ χαρούμενες στιγμές! ❄️🎁🙏🏼  
    • Κορίτσι μου καλησπέρα! Δεν μπαίνω η αλήθεια είναι αυτές τις ημέρες και πολύ στο φόρουμ γιατί έχω την αίσθηση ότι με στρεσάρει περισσότερο αυτόν τον καιρό πάρα με ηρεμεί.  Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα πάρα πολύ καλά και δεν θα χρειαστεί θεωρώ να μπω ξανά σε διαδικασία διέγερσης.  Από τη νέα χρονιά θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά πρώτα ο Θεός και μετά αν όλα πάνε καλά θα πω ότι θέλετε κορίτσια, πιστεύω θα είμαι πιο ανοιχτή.. προς το παρόν δεν θέλω να λέω πολλά για να μην προκαλώ και την τύχη μου.. ας πάνε όλα καλά και μετά ρωτάτε ότι θέλετε..!!! 🤗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...