Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα...εχω πολυ αστατο κυκλο απο τοτε που ξεκινησα τις προσπαθειες.....την τελευταια φορα ειχα κυκλο 31 μερες και ηρθε η ακατανομαστη στις27/1.....σημερα ειναι 32 μερα και εχω παρα μα παρα πολλα υγρα....φοραω σερβιετακι οποσδηποτε....μπορει καποια να μου πει;τι συμπτωμα ειναι τωρα αυτο;εγκυμοσυνης η περιοδου;;;;

Δημοσίευση

καλησπερα σας..ακομη δεν μου ηρθε εχω να πω....το στηθος φουλ πρησμενο και ποναει...κραμπες,και ναι και οχι.....εχω κατι πονους καπου καπου χαμηλα....αλλα πολυ ηπιους.....ευχαριστω που απαντησες αγγελικη....σημερα 34 η μερα του κυκλου και η ανυπομονησια στο τερμα.....ναι προσπαθουμε εδω και περιπου 1 χρονο για το δευτερο αλλα βλεπουμε ωορρηξιες κτλ....εδω και 3 μηνες περιπου....

Δημοσίευση

καλημερα αυτα εχω Δλδ ειναι πρησμένο το στήθος μου και η κοιλιά μου απο εχτες το στιθος μου πιο πολύ. Εντωμεταξύ εδω και κατι μερες εχω αρχισρι κσι ζεσταίνομε παρα πολυ σκεφτείτε ότι ο αντρας μου τρέμει το βραδυ απο το κρυο και εγω βαζω καλοκαιρινές πιτζάμες και ξεσκεπει. Που εδω που μενο τα βράδια εχει κρυο. Καλα την ημερα με κοντομανικα εντωμεταξύ ειναι και το αλλο οτι θελω συνέχεια να τσιμπαω και θελω και πολυ παγωτό και πολυ αλμύρα που εγω παγοτο και αλμύρα δεν έτρωγα α πριν παθω αυτο που ζεστενομαι ειμουν παρα πολυ κρυουλιαρα δλδ μπορεί και να φοραγα 3 μπλουζες και να δουλευουν ολλα μαζι καλοριφερ σομπα τζάκι. Και πονάκια χαμηλά ηδικα οταν στέκομαι όρθια η κανω δουλειές στο σπίτι και που και που οταν ειμαι ξαπλωμένει

Δημοσίευση

καθε 3 μηνες;γιατι τοσο πολυ βρε κοριτσι μου;ασε εγω καθε μηνα το ιδιο ανχος και δεν ξερω τωρα εχω και εγω αστατο κυκλο αλλα εγω εχω καθε μηνα περιοδο....απλως δεν ξερω ποτε ακριβως θα ερθει..τον περασμενο μηνα μου ηρθε στις 27 και σημερα ειναι 35 μερες....δεν ξερω ποτε να κανω χοριακη....ποσο να περιμενω...ποσο καιρο προσπαθεις εσυ;και πως ξερεις τισ γονιμες μερες σου;με περιοδο καθε 3 μηνες;

:(|)

Δημοσίευση

Εγω προσπαθώ εδώ και 5 μήνες.! Ξέρω ποτε ειναι γόνιμες μέρες μου περίπου.! Εχω έδω και 2 χρόνια περίπου έτσι περίοδο το είχα συζητήσει με το γιατρό και μου λεει οτι δεν υπαρχει θεμα πρέπει μια γεινεκα το λιγότερο να έχει 3 φορές περίοδο τον χρονο. Να πω και οτι εμενα μαρεσει και το εφισα έτσι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...