Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προσπαθω Εδω Και Μηνες Για Το Δευτερο....

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα...εχω πολυ αστατο κυκλο απο τοτε που ξεκινησα τις προσπαθειες.....την τελευταια φορα ειχα κυκλο 31 μερες και ηρθε η ακατανομαστη στις27/1.....σημερα ειναι 32 μερα και εχω παρα μα παρα πολλα υγρα....φοραω σερβιετακι οποσδηποτε....μπορει καποια να μου πει;τι συμπτωμα ειναι τωρα αυτο;εγκυμοσυνης η περιοδου;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα.... Κάποια άλλα συμπτωματα εχεις; π.χ το στηθος,κατι σσν γκραμπες χαμηλα στην κοιλια;;;; προσπαθειτε για το δεύτερο παιδάκι σας;;

καλησπερα σας..ακομη δεν μου ηρθε εχω να πω....το στηθος φουλ πρησμενο και ποναει...κραμπες,και ναι και οχι.....εχω κατι πονους καπου καπου χαμηλα....αλλα πολυ ηπιους.....ευχαριστω που απαντησες αγγελικη....σημερα 34 η μερα του κυκλου και η ανυπομονησια στο τερμα.....ναι προσπαθουμε εδω και περιπου 1 χρονο για το δευτερο αλλα βλεπουμε ωορρηξιες κτλ....εδω και 3 μηνες περιπου....

Καλησπέρα και καλο μήνα μια απο τα ίδια και εγω προσπαθώ για παιδάκι και εχω παρόμοια σιπτοματα με εσένα. Και καπια αλά ακόμη

Α εγω για το πρώτο παιδάκι

καλημερα αυτα εχω Δλδ ειναι πρησμένο το στήθος μου και η κοιλιά μου απο εχτες το στιθος μου πιο πολύ. Εντωμεταξύ εδω και κατι μερες εχω αρχισρι κσι ζεσταίνομε παρα πολυ σκεφτείτε ότι ο αντρας μου τρέμει το βραδυ απο το κρυο και εγω βαζω καλοκαιρινές πιτζάμες και ξεσκεπει. Που εδω που μενο τα βράδια εχει κρυο. Καλα την ημερα με κοντομανικα εντωμεταξύ ειναι και το αλλο οτι θελω συνέχεια να τσιμπαω και θελω και πολυ παγωτό και πολυ αλμύρα που εγω παγοτο και αλμύρα δεν έτρωγα α πριν παθω αυτο που ζεστενομαι ειμουν παρα πολυ κρυουλιαρα δλδ μπορεί και να φοραγα 3 μπλουζες και να δουλευουν ολλα μαζι καλοριφερ σομπα τζάκι. Και πονάκια χαμηλά ηδικα οταν στέκομαι όρθια η κανω δουλειές στο σπίτι και που και που οταν ειμαι ξαπλωμένει

καθε 3 μηνες;γιατι τοσο πολυ βρε κοριτσι μου;ασε εγω καθε μηνα το ιδιο ανχος και δεν ξερω τωρα εχω και εγω αστατο κυκλο αλλα εγω εχω καθε μηνα περιοδο....απλως δεν ξερω ποτε ακριβως θα ερθει..τον περασμενο μηνα μου ηρθε στις 27 και σημερα ειναι 35 μερες....δεν ξερω ποτε να κανω χοριακη....ποσο να περιμενω...ποσο καιρο προσπαθεις εσυ;και πως ξερεις τισ γονιμες μερες σου;με περιοδο καθε 3 μηνες;

:(|)

Εγω προσπαθώ εδώ και 5 μήνες.! Ξέρω ποτε ειναι γόνιμες μέρες μου περίπου.! Εχω έδω και 2 χρόνια περίπου έτσι περίοδο το είχα συζητήσει με το γιατρό και μου λεει οτι δεν υπαρχει θεμα πρέπει μια γεινεκα το λιγότερο να έχει 3 φορές περίοδο τον χρονο. Να πω και οτι εμενα μαρεσει και το εφισα έτσι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...