Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κ απο μένα. Ονομάζομαι Άννα και έχω κάνει συνολικά 10 προσπάθειες με ενέσιμους κύκλους και 3 αποπειρες για φυσικό κύκλο χωρις όμως να έχουμε φτασει στη γονιμοποίηση. Όλες οι προσπάθειες δυστηχώς μας έδωσαν μηδενικές χοριακές και ενώ όλες οι εξετάσεις που έχουμε κάνει τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος δεν έδειξαν κάτι (και πιστέψτε με τις κάναμε όλες) , οι γιατροί πλεον έχουν σηκώσει τα χέρια... Ονομάζεται ανεξήγητη υπογονιμότητα(!). Ενω κάνουμε πανέμορφα εμβρυάκια και βλαστοκύστες, δεν εμφυτεύονται. Πλεον είμαι 40 ετών και θέλω να δοκιμάσω μια τελευταία φορά μήπως και γίνει το θαυμα!

Ηθελα να σας ζητήσω φάρμακα για διέγερση, εφόσον τα έχετε και δε θα τα χρειαστείτε. Περιμένω να αδιαθετήσω και θα ξεκινήσω με το καλό. Θα με εξηπυρετούσε ιδιαίτερα αν κάποια κοπέλα έχει να μου δώσει puregon ή gonal.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες που βρίσκονται σε προσπάθεια.

Φιλικα

 

 

 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...