Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σοσ!την Γνωμη Σασ?

nicole1

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ..

ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΟΥ ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 23/1.

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΑΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΝΑ.

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΝΙΩΘΩ ΖΑΛΑΔΑ, ΑΝΑΓΟΥΛΑ, Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ, ΤΡΩΩ ΣΑΝ ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ....ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!

ΜΥΡΙΖΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΕΤΣΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΓΟΥΛΑ...ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΥΡΙΖΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ..ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ, ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΜΩΒ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ(ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ)ΠΟΝΑΩ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΑ-ΩΟΘΗΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ..ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΚΑΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΜΟΥ ΝΙΩΘΩ ΚΤ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΚΟΜΠΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ Μ...ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΗΛΙΟΤΙΤΑ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΩ  ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΕΡΜΑΤΙΚΑ ΥΓΡΑ?

Υ.Γ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΥΩΣΑ Η ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ....:(

(συγνωμη για το τεραστιο κειμενο...)

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα nicole! Υπάρχει περίπτωση να μείνεις έγκυος απτα προσπερματικά γιαυτό καλό είναι να χρησιμοποιούμε προφυλακτικό σε όλη τη διάρκεια της επαφής, αλλά είναι πολυ λιγότερες πιθανότητες! Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να αγχώνεσαι! Αν θέλεις να είσαι έγκυος σου εύχομαι να μην έρθει η περίοδος σου!

• 4 weeks later...

Γεια σου Nicole1!!! Κοιτα εγω έμεινα έγκυος με διακοπτόμενη συνουσία όπως εσΥ! Και μάλιστα οχι σε γόνημες μέρες!!! Έμεινα στις 5/7 ενω οι γονημες άρχιζαν στις 8! απο ότι έμαθα ακόμα και όταν έχει στύση ο άνδρας, παράγονται σπερματοζωάρια! Και φυσικά για αυτό τον λόγο δεν κατάλαβα οτι έμεινα έγκυος παρόλο που είχα όλα τα συμπτώματα ( ναυτίες, λιγούρες για φαγητα που σιχαινόμουν, απεχθεια στο τσιγαρο ενω κάπνιζα 7 χρόνια, απεχθεια στον καφε και καθυστέρηση περιόδου). Για το τελευταίο φυσικά ήμουν κρυωμένη εκείνες τις μέρες οπότε φαντάστηκα οτι εχω καθυστέρηση για αυτο!!! Το εμαθα τελείως τυχαία απο κάτι εξετάσεις(που δεν είοχαν σχέση με τεστ εγκυμοσύνης) και ναιιιιι ημουν 7,5 εβδομαδων!!!! Μην σε αγχώνει πάντως γιατι αν εισαι αγχωμένη, ακομα και να μην εισαι έγκυος θα αργήσει να σου έρθει!!! Ελπίζω πάντως να είσαι και να είσαι σύντομα μανούλα!!!!

• 2 months later...

Καλησπέρα, θέλω να μοιραστω τις ανησυχίες μου μαζί σας. Έγινα πρωτη φορά μαμά πριν 13 χρονια όταν μουν 22 σήμερα έχοντας στο ενεργητικό μου ενα διαζύγιο ξεκινω με δεύτερο γαμο και επιθυμια για ενα δεύτερο μωρο. Δε θυμάμαι τίποτα απο την α εγκυμοσύνη . Εχοντας 27 ημερες μέσο ορο κυκλου, με τελευταια περιοδο στις 27/4/15 και επαφες κατά τις γόνιμες μέρες έχω τα εξης: δέκα μέρες και περισσοτερο πρήξιμο στήθους. Στις αρχές είχα πονάκια. Αύριο είναι να αδιαθετησω κανονικά.

Το στήθος πονάει στα πλαγιά και χθες κατα την επαφη στο τέλος είχα ροζ που σταμάτησαν ενω ειχα και εντονη ταχυκαρδια με γρηγορες αναπνοες . σήμερα στην τουαλέτα κατα την πίεση είχα παλι λίγο ροζ κατα το σκουπισμα ενω πονεσα λίγο. Λέτε να είναι εγκυμοσύνη; Πρεπει να προσεξω και κατι αλλο;Ποτε με συμβουλευετε να κάνω τεστ και ποιο; Σας ευχαριστώ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εεε Αθήνα είναι Αθήνα όπως καταλαβαίνεις και φυσικά εχει τα πάντα και μπορείς να τα βρεις και πολύ εύκολα.. και επαρχία είναι επαρχία.. δυστυχώς ή ευτυχώς έχει άλλα καλά άλλα έχει και πολλά κακά. Παρ' όλα αυτά εννοείται οποία κοπέλα το χρειάζεται μπορώ μέχρι Θεσσαλονίκη να της το διαθέσω.  Καλά & ευλογημένα Χριστούγεννα εύχομαι από καρδιάς σε όλο τον κόσμο, σε σας και τις οικογένειες σας και στα εν δυνάμη μωράκια μας!!! Σε αυτές τις ψυχούλες που είναι εκεί και περιμένουν να γεννηθούν μέσα μας..!!! 
    • Δε το ήξερα κοριτσάκι μου, η αλήθεια είναι ότι μένω Αθήνα και σαφώς εδώ είναι όλα πιο εύκολα!  Εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία στη προσπάθεια σου και τα φάρμακα να δοθούν σε μια κοπέλα και να είναι τυχερά!  Καλές γιορτές ☺️
    • Χρόνια πολλά κορίτσια μου γλυκά!!!!με υγεία σε εσάς και στα σπιτικά σας!!να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας😘🫶🩷 Αλλά να μην ξεχνάμε και τα αγγελούδια μας εκεί ψηλά...σήμερα γιορτάζουν και αυτά...την γέννηση του Χριστού μας!!
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες ❤️🥰 με το καλό τα μωράκια μας!  να χαίρεστε όσους γιορτάζουν κ πάντα υγεία κ χαρούμενες στιγμές! ❄️🎁🙏🏼  
    • Κορίτσι μου καλησπέρα! Δεν μπαίνω η αλήθεια είναι αυτές τις ημέρες και πολύ στο φόρουμ γιατί έχω την αίσθηση ότι με στρεσάρει περισσότερο αυτόν τον καιρό πάρα με ηρεμεί.  Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα πάρα πολύ καλά και δεν θα χρειαστεί θεωρώ να μπω ξανά σε διαδικασία διέγερσης.  Από τη νέα χρονιά θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά πρώτα ο Θεός και μετά αν όλα πάνε καλά θα πω ότι θέλετε κορίτσια, πιστεύω θα είμαι πιο ανοιχτή.. προς το παρόν δεν θέλω να λέω πολλά για να μην προκαλώ και την τύχη μου.. ας πάνε όλα καλά και μετά ρωτάτε ότι θέλετε..!!! 🤗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...