Καλημέρα κορίτσι μου! Εγώ σκεφτόμουν 4 κοντομανικα, 4 μακρυμάνικα εσωτερικά και 5-6 εξωτερικά. Όλα αυτά δεδομένου ότι θα μείνω λογικά 3-4 μέρες. Έτσι τα σκέφτηκα!
Καλημέρα κοριτσια! Πως είστε? Δ έχω κάτι αξιόλογο να σας πω.. απλά παίρνανε οι βδομαδες και ευτυχως έχει ηρεμησει λίγο τ στομαχι μ από εμετους. Η καθημερινότητα σε συνεπαίρνει διαφορετικά όταν έχεις ήδη παιδια. Παρόλα αυτά μ φαίνεται ότι έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας μέχρι το Μάιο. Εγω από ψωνια δ θα χρειαστώ τίποτα. Ούτε φαρμάκι. Έχω τα πάντα από τ κορίτσια οπότε σε κανένα δίμηνο θα τα ψάξω να τ κανω ενα φρεσκάρισμα. Εντωμεταξύ τα κρατουσα μήπως τ χρειαστεί η αδερφή μ π έχει ένα αγοράκι αν τυχόν εκανε 2ο, τ δικο μ παλι θα τα βάλει χαχα. Καμπύλη θα κάνω 7/2. @ΜαρίαΔημήτρης έχει μέρες π έχω παρά πολλά υγρα. Ώρες ωρες νιωθω λες κ τρέχουν. Αλλα πάντα είχα υγρα κ πριν την εγκυμοσύνη οπότε δ πιστεύω πως είναι κάτι. Όσο νιωθβ τ μωρο να κινείται δεν αγχώνομαι.
Ο ρε φίλη.... Πώς την παλεύεις; Εσύ είσαι καλά; Βοήθεια έχεις;
Ελπίζω να γίνουν καλά σύντομα και μετά κλείστους όλους στο σπίτι να περιμένετε το μπεμπέ 😜
Αχ είσαι πολύ κοντά! Άντε με τον καλό! ❤️❤️❤️ Εύχομαι να έχεις μια καλή γέννα όπως την έχεις φανταστεί 😊
Εγώ καλά, αυτό το μήνα ξεκινήσαμε προσπάθειες για δεύτερο αλλά ο άντρας μου με τη μικρή κόλλησαν γρίπη Α και χάσαμε τις 2 πιο γόνιμες, οπότε δεν ελπίζω πολύ σε αυτό το μήνα. Κατά αλλά ήσυχα 😊
Ναι ναι είναι αρκετά...Δευτέρα θα σας πω πόσο θα έχουμε φτάσει...σίγουρα κοντά στα 8!!εγώ με τα κιλά μου δε τα πάω καλά,με τόση κλεισούρα δε φεύγει γραμμάριο αλλά είπα τώρα που θα μπει ο Φλεβάρης τέρμα τα ψέματα,θα κοιτάξω να μαζευτώ..