Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προσπάθειες Για Μωράκι

maria1414

Recommended Posts

Αποσο ξερω ειναι μετα απο της 4 εβδομαδες μετα απο το τεστ εγκυμοσύνης. Και μετα απο τον καθυστέρηση απο οσο ξέρω και μου ειχε πει οταν ειχα τα ροζ υγρά τα Χριστούγεννα αλλα εμενα δεν ηταν τίποτα ηταν απλα ορμονικα σε εμενα μπορει σε εσενα να ειναι κατι πολύ καλο αυτο. Ποτε περιμένεις περίοδο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 121
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εχεις σταθερκ κυκλο?? Αν ναι λογικα μετα απο την καθυστέρηση 10 μερες μετα λογικα θα πρεπει να τον επισκεφτείς ενω εγω που εχω Ασταθει ειναι πιο πολες μερες σχεδον 15 με 20 μερες σε εμενα

αα καταλαβα και εχω εντονο πονο στην πλατη εδω και μερικες μερες και πονο χαμηλα απο την δεξια πλευρα..αχ αυτη η αναμονη ειναι οτι το χειροτερο και τρομοκρατουμε με αυτα τα ροζ υγρα..αχ κοριτσι τοσοοο ανχος

συνηθως ναι εχω σταθερο κυκλο τωρα τελευταια οχι ομως κυμαινεται απο 30 μεχρι 37 μερες ομως η ωορηξια εγινε την 16 ημερα το ξερω γιατι μου το ειπε ο γιατρος οποτε 30 ημερες..

Μπορει να ειναι και καλο. Δεν θελει άγχος μπορεί να ειναι και καλο αυτο η μπορει να ειναι τιποτα αρμονικό όπως εμενα που μου ήρθαν κατι ροζ για δυο μερες μετα σταματισε για μερα και μετα τσουπ η περιοδος το επομενο προι (που ακομη για 5 μερα εχω πολύ αιμα) μην αγχονεσε σου εύχομαι να ειναι πολύ θετικό αυτο με τα ροζ υγρά

Καλα ναι και εγω αγχώνομαι και ας λεω οτι δεν θελει να αγχώνεσαι.. εγω οταν ειχα ειχα αγχωθεί παρα πολύ μέχρι που ειχα κανει ενα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό

μια φιλη μου προσπαθει εδω και 8 μηνες και ακομα τιποτα και το συζηταμε και μου λεει να το θελεις τοσο πολυ και να βλεπεις κα8ε φορα αρνητικο ποσο ασχημο ειναι ..

πηρα το τεστ clear blue αλλα το ηλεκτρονικο και λεω να το κανω την κυριακη λεει 4 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο εσυ το εχεις κανει αυτο ειναι καλο ξερεις?

Πήγε στο γιατρό? Σην ξαδέλφη μου που πιγε τισ ειπε οτι υπάρχει ενα φαρμακο που βοηθάει για να μινει έγκυος πιο γρήγορα ειναι κατι σαν ορμονες εγω παντος τωρα που θα παω τον αλλο μηνα θα τα συζητήσω ολλα με τον γιατρο μου. Γιατί άρχισα να απογοητεύομαι όσο περνάνε η μήνες

οχι δεν πηγε ακομα αλλα μου ειπε οτι θα παει αν δεν ειναι και αυτον το μηνα ..γιατι δεν αντεχει αλλο και εχει και δικιο..

Ξερω σαν εταιρία ειναι η πρώτη αλλά αν διαβασεις λεει οτι τέσσερις μερες πιο πριν ειναι γύρο στα 49% να βγαλει σωστο αποτέλεσμα όλοι λεβε είναι καλλίτερο μια μερα μετα απο την καθυστέρηση α και συγγνώμη αν κανω μερικα λαθει απλα γράφω γρήγορα και βγάζει οτι θέλει

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...