Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lovely είπε:

Μου ειπε να κανω την pregnyl το βραδυ.τι ψρα το βραδυ οεοοοο???ας μου απαντησει η @emmyland που την εχει κανει η οποια αλλη κοπελα!ευχαριστω

κρινοντας απο τον τελευταιο υπερηχο μου ελεγε τι ωρα να την κανω.εσυ δεν κανεις υπερηχους μερα παρα μερα?

Δημοσίευση

Οχι εκανα το Σαββατο ειδε τα οωθυλακια κ μου ειπε την Δευτερα το βραδυ να κανω την ενεση και την Τεταρτη να κανουμε την σπερματεχυνση.

Την εκανα ομως στις 21.00.

?????

Δημοσίευση
στις On 9/5/2016 at 9:29 ΜΜ, ο/η Lovely είπε:

Οχι εκανα το Σαββατο ειδε τα οωθυλακια κ μου ειπε την Δευτερα το βραδυ να κανω την ενεση και την Τεταρτη να κανουμε την σπερματεχυνση.

Την εκανα ομως στις 21.00.

?????

ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΝΕΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΟΜΩΣ  ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ.. ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Lovely είπε:

Καλημεραααααα!!στο Ρεα θα την κανω!!κοριτσιααααααα σημερααααααααααααααααα!!!!!!!οοεεεοοοοοοοοοο!! 

??❤❤??????????????

Με το καλό να μας πεις τα ευχάριστα ...! Πιον γιατρό εχεις; αν επιτρέπεται 

Δημοσίευση

Κοριτσια δε μπορω αλλο αληθεια εχω αγανακτισει! Δε μπορω να χαρω την εγκυμοσυνη μου με αυτο το πραγμα! Πηγα και στο αττικο χθες και μου ειπαν τα ιδια.. κνυδωση! Δν υποφερετε εχω να κοιμηθω απο το σαββατο βγαζω ολο καινουργια με τρωνε απιστευτα και η κρεμα δε μου κανει τιποτα στη φαγουρα!! Απελπιζομαι.. ετσι θα παει αυτο το πραγμα? Εφτασα σε σημειο να μην φενετε το δερμα μου παρα μονο τα πριξηματα! Ακομα και τα χιλια μου και τα ματια μου πρισμενα ειναι και ουτε τα χερια μου δε μπορω να κλεισω γτ πονανε!! 

Δημοσίευση
στις On ‎09‎/‎05‎/‎2016 at 7:53 ΜΜ, ο/η Lovely είπε:

Μου ειπε να κανω την pregnyl το βραδυ.τι ψρα το βραδυ οεοοοο???ας μου απαντησει η @emmyland που την εχει κανει η οποια αλλη κοπελα!ευχαριστω

Lovelyyy την έκανα και γώ χθες τη δεύτερη σπερματύγχιση ¨)  Θα αγωνιούμε μαζί. Ελπίζω να παν όλα καλά και για τις δυο μας!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η hopeland είπε:

Lovelyyy την έκανα και γώ χθες τη δεύτερη σπερματύγχιση ¨)  Θα αγωνιούμε μαζί. Ελπίζω να παν όλα καλά και για τις δυο μας!

Με το καλό.. καλά αποτελέσματα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...