Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Silvy είπε:

Καλημέρα κορίτσια μόλις αδιαθετησα κανονικότατα με εφτα μέρες καθυστέρηση!! Τι να πω... Πάει και Αυτός ο μήνας.. Έχει σκεφτε καμία την σπερματεγχυση?  Καλησπερα ειχα σκεφτει εγω αλλα δεν ηταν κανενας γιατρος θετικος για σπερματεγχυση δεν δινουν καλο ποσοστο επιτυχιας και δεν κοστιζει οσο μια εξωσωματικη !!!!και απο που θα τα παρουνε αυτοι?????!!!!? 

Δημοσίευση

Λες να κανω ωορρηξια;;;Μπορει γιατι ειναι και οι μερες για ωορριξια..Μακαρι μακαρι!!!Γρηγορα στον Ρεντη τα ταπερακιααααααα!!!!!!!!!Παντου υπαρχει η αγαπη για τα λεφτα χωρις να σκεφτονται την λαχταρα ενος ζευγαριου για παιδακι.Υπαρχουν και εξαιρεσεις ετσι;;;;Καλλιτεχνακια τα κοριτσακια μου!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!! Είμαι 23χρονων... Η σπερματεγχυση δεν είναι τπτ σαν τεστ παπ είναι απλά σου εκχυει ο γιατρός με μια σύριγγα το σπέρμα που το εμπλουτίζει Να γίνει πιο δυνατό και μετά περιμένεις.. Η διαδικασία δεν είναι τπτ

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Silvy είπε:

Κορίτσια τι κάνετε?εγω είμαι στην δεύτερη μέρα της περιόδου και ξεκινησα τα χάπια για την σπερματεγχυση.. Αντε να δούμε πάντως ο γιατρός είναι αισιόδοξος λόγω της ηλικίας μου... Μακάρι να πετύχει!! 

Καλή επιτυχία!!! Ποσο χρόνων εισαι? 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Silvy είπε:

Κορίτσια τι κάνετε?εγω είμαι στην δεύτερη μέρα της περιόδου και ξεκινησα τα χάπια για την σπερματεγχυση.. Αντε να δούμε πάντως ο γιατρός είναι αισιόδοξος λόγω της ηλικίας μου... Μακάρι να πετύχει!! 

Με το καλό..!

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα θα ηθελα να σας περιγραψω την πιο τραγικη ιστορια και εμπειρια μου.ειχα σχεση 5 χρονια με το αγορι μου, αρραβωνιαστικο μου , καναμε προσπαθειες για μωρο τον τελευταιο ενα χρονο αν καποιες θυμαστε που εχει γραψει...την περασμενη εβδομαδα και χωρις να εχει συμβει τιποτα  με αφησε εφυγε σαν κλεφτης κυριολεκτικα και μεταφορικα μου πηρε οτι πραγματα αξιας υπηρχαν στο σπιτι μου αφυσε ολους τους λογαριασμους απληρωτους και εφυγε.πως μπορει καποιος που το προηγουμενο βραδυ σου ζηταει να μην φυγεις απο την ζωη του να σου κανει κατι τετοιο χωρις λογο και το χειροτερο στην συγκεκριμενη φαση ειναι η πιθανοτητα εγκυμοσυνης και για να λεω χειροτερο ποιος εγω που το ηθελα σαν τρελη ειμαι σε κατασταση απελπισιας.εφυγε την ωρα που ελειπα απο το σπιτι και ουτε καν εμαθα το γιατι

• 2 months later...
Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια θελω την βοηθεια σας.εκανα χοριακη 10μερα απο την εμβρυομεταφορα βγηκε θετικο 38.η χαρα μου μεγαλη.σημερα τρεισ μερες μετα εκανα παλι 54.ευτυχως αυξηθηκε αλλα δυστυχως δεν διπλασιαστηκε. ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι ουτε καλη ουτε κακη.το καλο ειναι οτι ανεβηκε αλλα εχω πολυ αγχοσ

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η katerina2015 είπε:

καλησπερα κοριτσια θελω την βοηθεια σας.εκανα χοριακη 10μερα απο την εμβρυομεταφορα βγηκε θετικο 38.η χαρα μου μεγαλη.σημερα τρεισ μερες μετα εκανα παλι 54.ευτυχως αυξηθηκε αλλα δυστυχως δεν διπλασιαστηκε. ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι ουτε καλη ουτε κακη.το καλο ειναι οτι ανεβηκε αλλα εχω πολυ αγχοσ

Καλησπερα Κατερινα ευχομαι να πανε ολα καλα σε ποιο κεντρο την εκανες;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλησπερα Κατερινα ευχομαι να πανε ολα καλα σε ποιο κεντρο την εκανες;;

Γειά σου μπεμπελουκα έχω διαβάσει που γράφεις και δεν έχω καταλάβει θα κάνεις εξωσωματικη; 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Γειά σου μπεμπελουκα έχω διαβάσει που γράφεις και δεν έχω καταλάβει θα κάνεις εξωσωματικη; 

Γεια σου και σε εσενα μαλλον εκει οδηγουν οι δρομοι αφου υπαρχει αζωοσπερμια ναι γραφω για να συγκρινω εμπειριες κ αποτελεσματα της εξωσ.επιπλεον δεν ειμαι ευχαριστημενη απο το γιατρο μου..θες να μου πεις την εμπειρια σοτ;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Γεια σου και σε εσενα μαλλον εκει οδηγουν οι δρομοι αφου υπαρχει αζωοσπερμια ναι γραφω για να συγκρινω εμπειριες κ αποτελεσματα της εξωσ.επιπλεον δεν ειμαι ευχαριστημενη απο το γιατρο μου..θες να μου πεις την εμπειρια σοτ;

Καλησπέρα δεν έχω καμία εμπειρία από εξωσωματικη απλά αν θες ξέρω έναν καλό γιατρό που είναι από όσο έχω ακούσει πολύ καλός στην εξωσωματικη και σε τέτοια θέματα.

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Καλησπέρα δεν έχω καμία εμπειρία από εξωσωματικη απλά αν θες ξέρω έναν καλό γιατρό που είναι από όσο έχω ακούσει πολύ καλός στην εξωσωματικη και σε τέτοια θέματα.

α ευχαριστω πολυ θα ηθελα να μ πεις..

Δημοσίευση

Εγω εκανα στο ιασω.ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένη κ απο τον γιατρο μου αλλα κ απ´ ολο το προσωπικό .ειναι ολοι δίπλα σου.τωρα αν δεν προχωρήσει η εγκυμοσυνη αυτο δεν εχει να κανει με τον γιατρο.το θετικό ειναι οτι εκανα πρωτη φορα κ εμεινα με την πρωτη 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η katerina2015 είπε:

Εγω εκανα στο ιασω.ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένη κ απο τον γιατρο μου αλλα κ απ´ ολο το προσωπικό .ειναι ολοι δίπλα σου.τωρα αν δεν προχωρήσει η εγκυμοσυνη αυτο δεν εχει να κανει με τον γιατρο.το θετικό ειναι οτι εκανα πρωτη φορα κ εμεινα με την πρωτη 

Μπραβο με το καλό..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπερα! Τωρα ειδα το μήνυμα σου.. λοιπον εχω κανει εκει ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες με τον Μαστρομηνα και οταν αποφασισα να αλλαξω εκανα ραντεβου με τον Δουλιωτη και την Τραχανα..ειχα καταληξει στον 1ο, αλλα μετα ρωτησα και τον ενδοκρινολογο μου εαν εχει καποιον να μ προτείνει (εκεινος ειναι στο Ιασω), μου προτεινε τον Χριστοπουλο εκανα ραντεβου μαζι του κ ενιωσα πιο ηρεμη..ολοι μου μιλουσαν κατευθειαν για επομενη ωοληψια ενω εχω 2 στην καταψυξη..  Η αλλαγη ειναι πανεύκολη.. οταν πας στην μονάδα ζητας να αλλαξουν απλα γιατρο στην καρτελα σου.. αν πας απλα να κανεις καποιο ραντεβου με γιατρο στην μοναδα κ δεν εισαι σιγουρη απλα το λες..δηλαδη τι εννοω, εμενα μ ετυχενα παω στον Δουλιωτη στο ιατρειο του πρωτα αλλα κανονισαμε να παω κ απο την μοναδα να δουμε καποια πραγματα. Οταν πηγα στη γραμματεια με ρωτησαν αν θελω να αλλαξουν γιατρο στην καρτέλα μου και τους ειπα οχι ακομα απλα κανω καποια ραντεβου κ με αλλους γιατρους..αυτο..
    • Αχ κοπέλα μου ήθελα από χθες να σου στείλω και ξεχάστηκα γιατί προχθές μετά την αυχενική βγηκαμε μια βόλτα.. Και τώρα μόλις το θυμήθηκα. Έχουμε και μετακόμιση και δεν χαλάρωσα καθόλου.  Όλα καλά! Οι μετρήσεις καλές. Περιμένω την παπει για να γίνει συνδυασμός με τ αποτελέσματα και να μου πουν αν είναι όλα εντάξει.  Εσύ πως είσαι;
    • @pennakiΜε το καλό κορίτσι μου, όλα να πάνε τέλεια κ να πάρετε αγκαλίτσα το μωράκι σας!!!! Μην σκέφτεσαι άλλο τη διαδικασία, πάει περασε κ ούτε επηρέασε καπου, η εμφύτευση γίνεται λίγο αργότερα οπότε να είσαι χαρούμενη κ με θετική σκέψη!! Εγώ τους μιλούσα (3 είχαμε βάλει, 1 εμφυτευθηκε) αλλά χαιδευα κοιλιτσα απο την αρχή κ τους μιλούσα. 😜 Σε όλες κορίτσια μου να είναι αυτή η προσπάθεια η τυχερή!!! 💕  Εμένα από χάπια μου μείωσε το utrogestan, από 6 την ημέρα το έριξε στα 4. Και πάλι πολλά μου φαίνονται αλλά αυτός ξέρει καλύτερα.. Απλά αγχωνομουν γιατι τα καταπίνω κ μηπως επηρέασαν το συκώτι, αλλά ευτυχώς βγήκαν καλές οι εξετάσεις. Μονο σίδηρο δεν παίρνω ακόμη, μαγνήσιο, ασβέστιο και φολικο παίρνω. Διανύω την 24 βδομάδα.  (Σορρυ αλλά εχω χάσει επαφή γιατί είχα φρικάρει που δεν καταλαβαινα το μωρό κ έπεφτα όλο σε δυσάρεστα οποτε δεν έμπαινα πουθενά..) 
    • Γειά σας κορίτσια μου!!! Μα τι ευχάριστα νέα που διαβαζω!!!! Με το καλό τα μπεμπακια μας!!!!  Συγγνώμη που χάθηκα τόσο καιρό!!! Εμειε κάναμε την β επιπέδου 30/10, αλλά ο μπέμπης δεν καθόταν καλά κ πήγαμε κ σε εμβρυοκαρδιολογο για υπέρηχο την επόμενη μέρα για να δει μια τομή στην καρδιά που δεν έβλεπε ο άλλος κ όλα είναι τέλεια!!!  Απλά άργησα να το αισθανθώ κ είχα φρικάρει κ σταμάτησα να διαβάζω πράγματα στο ίντερνετ γιατί όλες οι άλλες το ενιωθαν νωρίς κ αγχωνομουν.. Όπως κ πέφτω κ σε δυσάρεστα πανω κ ειπα να απέχω κ από αυτά..  Όμως τον ένιωσα την Κυριακή 7 το πρωί, 23 προς 24 βδομάδα, ξύπνησα κ ήταν σαν να έκανε σεισμό στο κρεβάτι κάτω από τη μέση μου. Ξύπνησα κ τον άντρα μου κατευθείαν να βάλει το χέρι στην κοιλίτσα αλλά ακόμη δεν μπορείς να τον αισθανθείς από πανω... Ε, ήταν να μη τον νιώσω. Τώρα δε με αφήνει σε ησυχία. Βράδυ 3, 4 η ώρα... Το πρωί πάλι 7 και.... Όχι ότι με ενοχλεί το καημένο χαδακια κάνει.. Αλλά εγώ χαίρομαι κ γελάω μόνη μου σαν τη χαζή κ μετά έχω υπερένταση. Τη μέρα κάθομαι κ κάνω κ συζητήσεις μαζί του.. Παντως πρέπει να κάνει συνέχεια κολοτουμπες εκεί μέσα, δεν εξηγείται αλλιώς.. 😂 🤣 😂  Ρε κορίτσια τι θαύμα ειναι αυτό που ζούμε!!!!!! 😊  Εγω τον ρώτησα για το εμβόλιο της γριπης κ είπε αυτό πρέπει να το κάνω τώρα κ για μετά θα τα πούμε αργοτερα.. Οπότε το έκανα. Λογικά θα μου πει να κάνω κ τα άλλα 2 που είπατε. Όσο για ψώνια δεν έχω κάνει τίποτα, ούτε βαψαμε το δωμάτιο.. Κ ούτε θα το βάψουμε άμεσα γιατί θα μαζεύει και ελιές ο άντρας μου όποτε είμαι λίγο ζεν... Χαζεύω διαφορά αλλά δεν έχω πάει καν να δω. Δεν έχουμε κ ένα μαγαζί της προκοπής εδώ στο Αγρίνιο.. 
    • Κουράγιο, εύχομαι όλα να πάνε καλά, έχουμε περάσει το ίδιο.... Εμένα 4 ημερών και είχε κολλήσει μέσα στη ΜΕΝΝ. Πού γεννήσες;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...