Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προσπάθειες Για Παιδί

kaposetsi

Recommended Posts

στις πριν 8 ώρες, ο/η Silvy είπε:

Καλημέρα κορίτσια μόλις αδιαθετησα κανονικότατα με εφτα μέρες καθυστέρηση!! Τι να πω... Πάει και Αυτός ο μήνας.. Έχει σκεφτε καμία την σπερματεγχυση?  Καλησπερα ειχα σκεφτει εγω αλλα δεν ηταν κανενας γιατρος θετικος για σπερματεγχυση δεν δινουν καλο ποσοστο επιτυχιας και δεν κοστιζει οσο μια εξωσωματικη !!!!και απο που θα τα παρουνε αυτοι?????!!!!? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λες να κανω ωορρηξια;;;Μπορει γιατι ειναι και οι μερες για ωορριξια..Μακαρι μακαρι!!!Γρηγορα στον Ρεντη τα ταπερακιααααααα!!!!!!!!!Παντου υπαρχει η αγαπη για τα λεφτα χωρις να σκεφτονται την λαχταρα ενος ζευγαριου για παιδακι.Υπαρχουν και εξαιρεσεις ετσι;;;;Καλλιτεχνακια τα κοριτσακια μου!!!!

Αμην Παναγια μου!!!Ελπιζω μιας και που ειναι ανοιχτοι οι ουρανοι να μας ακουσουν εκει ψηλα ο Χριστος και η Παναγια και να μας στειλουν τα μωρακια μας!!!!

Καλημέρα!!! Είμαι 23χρονων... Η σπερματεγχυση δεν είναι τπτ σαν τεστ παπ είναι απλά σου εκχυει ο γιατρός με μια σύριγγα το σπέρμα που το εμπλουτίζει Να γίνει πιο δυνατό και μετά περιμένεις.. Η διαδικασία δεν είναι τπτ

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Silvy είπε:

Κορίτσια τι κάνετε?εγω είμαι στην δεύτερη μέρα της περιόδου και ξεκινησα τα χάπια για την σπερματεγχυση.. Αντε να δούμε πάντως ο γιατρός είναι αισιόδοξος λόγω της ηλικίας μου... Μακάρι να πετύχει!! 

Καλή επιτυχία!!! Ποσο χρόνων εισαι? 

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Silvy είπε:

Κορίτσια τι κάνετε?εγω είμαι στην δεύτερη μέρα της περιόδου και ξεκινησα τα χάπια για την σπερματεγχυση.. Αντε να δούμε πάντως ο γιατρός είναι αισιόδοξος λόγω της ηλικίας μου... Μακάρι να πετύχει!! 

Με το καλό..!

Κοριτσια καλημερα θα ηθελα να σας περιγραψω την πιο τραγικη ιστορια και εμπειρια μου.ειχα σχεση 5 χρονια με το αγορι μου, αρραβωνιαστικο μου , καναμε προσπαθειες για μωρο τον τελευταιο ενα χρονο αν καποιες θυμαστε που εχει γραψει...την περασμενη εβδομαδα και χωρις να εχει συμβει τιποτα  με αφησε εφυγε σαν κλεφτης κυριολεκτικα και μεταφορικα μου πηρε οτι πραγματα αξιας υπηρχαν στο σπιτι μου αφυσε ολους τους λογαριασμους απληρωτους και εφυγε.πως μπορει καποιος που το προηγουμενο βραδυ σου ζηταει να μην φυγεις απο την ζωη του να σου κανει κατι τετοιο χωρις λογο και το χειροτερο στην συγκεκριμενη φαση ειναι η πιθανοτητα εγκυμοσυνης και για να λεω χειροτερο ποιος εγω που το ηθελα σαν τρελη ειμαι σε κατασταση απελπισιας.εφυγε την ωρα που ελειπα απο το σπιτι και ουτε καν εμαθα το γιατι

• 2 months later...

καλησπερα κοριτσια θελω την βοηθεια σας.εκανα χοριακη 10μερα απο την εμβρυομεταφορα βγηκε θετικο 38.η χαρα μου μεγαλη.σημερα τρεισ μερες μετα εκανα παλι 54.ευτυχως αυξηθηκε αλλα δυστυχως δεν διπλασιαστηκε. ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι ουτε καλη ουτε κακη.το καλο ειναι οτι ανεβηκε αλλα εχω πολυ αγχοσ

Καλησπέρα κι σε εσένα όλα καλά να πάνε. Σου εύχομαι κοπέλα μου. Δεν σου είπε να την ξανά επαναλαβεις; η κάτι αλλο; 

στις πριν 4 ώρες, ο/η katerina2015 είπε:

καλησπερα κοριτσια θελω την βοηθεια σας.εκανα χοριακη 10μερα απο την εμβρυομεταφορα βγηκε θετικο 38.η χαρα μου μεγαλη.σημερα τρεισ μερες μετα εκανα παλι 54.ευτυχως αυξηθηκε αλλα δυστυχως δεν διπλασιαστηκε. ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι ουτε καλη ουτε κακη.το καλο ειναι οτι ανεβηκε αλλα εχω πολυ αγχοσ

Καλησπερα Κατερινα ευχομαι να πανε ολα καλα σε ποιο κεντρο την εκανες;;

στις πριν 2 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλησπερα Κατερινα ευχομαι να πανε ολα καλα σε ποιο κεντρο την εκανες;;

Γειά σου μπεμπελουκα έχω διαβάσει που γράφεις και δεν έχω καταλάβει θα κάνεις εξωσωματικη; 

στις πριν 10 ώρες, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Γειά σου μπεμπελουκα έχω διαβάσει που γράφεις και δεν έχω καταλάβει θα κάνεις εξωσωματικη; 

Γεια σου και σε εσενα μαλλον εκει οδηγουν οι δρομοι αφου υπαρχει αζωοσπερμια ναι γραφω για να συγκρινω εμπειριες κ αποτελεσματα της εξωσ.επιπλεον δεν ειμαι ευχαριστημενη απο το γιατρο μου..θες να μου πεις την εμπειρια σοτ;

στις πριν 2 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Γεια σου και σε εσενα μαλλον εκει οδηγουν οι δρομοι αφου υπαρχει αζωοσπερμια ναι γραφω για να συγκρινω εμπειριες κ αποτελεσματα της εξωσ.επιπλεον δεν ειμαι ευχαριστημενη απο το γιατρο μου..θες να μου πεις την εμπειρια σοτ;

Καλησπέρα δεν έχω καμία εμπειρία από εξωσωματικη απλά αν θες ξέρω έναν καλό γιατρό που είναι από όσο έχω ακούσει πολύ καλός στην εξωσωματικη και σε τέτοια θέματα.

στις πριν 44 λεπτά, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Καλησπέρα δεν έχω καμία εμπειρία από εξωσωματικη απλά αν θες ξέρω έναν καλό γιατρό που είναι από όσο έχω ακούσει πολύ καλός στην εξωσωματικη και σε τέτοια θέματα.

α ευχαριστω πολυ θα ηθελα να μ πεις..

Εγω εκανα στο ιασω.ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένη κ απο τον γιατρο μου αλλα κ απ´ ολο το προσωπικό .ειναι ολοι δίπλα σου.τωρα αν δεν προχωρήσει η εγκυμοσυνη αυτο δεν εχει να κανει με τον γιατρο.το θετικό ειναι οτι εκανα πρωτη φορα κ εμεινα με την πρωτη 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η katerina2015 είπε:

Εγω εκανα στο ιασω.ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένη κ απο τον γιατρο μου αλλα κ απ´ ολο το προσωπικό .ειναι ολοι δίπλα σου.τωρα αν δεν προχωρήσει η εγκυμοσυνη αυτο δεν εχει να κανει με τον γιατρο.το θετικό ειναι οτι εκανα πρωτη φορα κ εμεινα με την πρωτη 

Μπραβο με το καλό..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...