Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ενα χρονο χαλαρα αλλά δεν ήξερα τι μου γίνεται ουσιαστικά.. γενικά απ'οτι κατάλαβα αυτή τη φορά ποναω 5-6 μέρες συνολικά όταν είναι ωορρηξία  μου.

Είπαμε να προσπαθήσουμε τρεις μηνες με τεστ ωορρηξιας και μετα να κάνουμε εξετάσεις.

Δημοσίευση

Το μονο π χρειαζεται ειναο να μην ανγχωνεσαι κ ολα θα ερθουν..εγω πιστευω πως ειναι θεμα ανγχους π δεν ερχεται...προσπαθησε να ηρεμησεις κ να σταματησεις να το σκεφτεσαι οποτε ερχεσται σ επαφη κ θα δεις...ολα θα αλλαξουν ?

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε????θετικη σκεψη να εχουμε Tweema μια χαρα τα λεει η Gwgw  θα ερθουνε !!!εγω δεν ξερω αλλα αυτο το διαστημα λεω ναι θα ερθει και συντομα ποτε αλωτε δεν το ενιωθα αυτο!!!!

Δημοσίευση

Love 30 θα ερθει φτανει ναμην εχεις ανγχος...κ να μην σ γινεται εμμονη ιδεα...εγω οταν σταματησα να το σκεφτομαι και ηεκινησα γ πρωτη φορα μετα απο 1 χεονο γτ ειχαμε προσπαθησει κ πιο πριν γ μηνες αλλα γ καποιους λογους σταματησαμε...αμεσως επιασα..δν χρειαζεται να τα λεω συνεχεια..το μωρακι σας θα ερθει κ πολυ συντομα μαλιστα....αλλοστε μετα απο ενα χρονο εντατικης προσπαθειας οι γιατροι λενε πως χρειαζεται ψαξιμο..

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Gwgw02 είπε:

Love 30 θα ερθει φτανει ναμην εχεις ανγχος...κ να μην σ γινεται εμμονη ιδεα...εγω οταν σταματησα να το σκεφτομαι και ηεκινησα γ πρωτη φορα μετα απο 1 χεονο γτ ειχαμε προσπαθησει κ πιο πριν γ μηνες αλλα γ καποιους λογους σταματησαμε...αμεσως επιασα..δν χρειαζεται να τα λεω συνεχεια..το μωρακι σας θα ερθει κ πολυ συντομα μαλιστα....αλλοστε μετα απο ενα χρονο εντατικης προσπαθειας οι γιατροι λενε πως χρειαζεται ψαξιμο..

Το εχω ψαξει γιατι παλευουμε περιπου 10 χρονακια!!!!!!!!λαθοι γιατρων εξωσωματικες κλπ........

Δημοσίευση

Αν εχω αλλαξει χμ σε ολους πηγα και το αποτελεσμα????κανενα προβλημα αφου μου ειπανε για υδροσαλπιγγα και την αφερεσα αφου εκανα τρεις φορες εξωσωματικη χωρις να μου ζυτησουν σαλπιγγογραφια αφου δωσανε λαθος αγωγη για υποτηθεμενο προβλημα του συζηγου αφου ειχα εξωμητριο την πρωτη η την δευτερη φορα δεν θυμαμε πολλα πολλα!!!!

Δημοσίευση

Πφφφ...τι εχεις περασει κ εσυ..δν εχεις καμια γνωστη με κανενα πολυ καλο γιατρο...;;;να στν συστησει..;;;ειναι κριμα χαρης τα λαθη των γιατρων εσυ να απογοητευεσαι..τι στο καλο τσαμπα το πηραν το κωλοχαρτο;;;

Δημοσίευση

Ετσι ακριβως τσαμπα το πηρανε εδω στην πολη μου πηγα σε ολους χωρις υπερβολη στην Αθην σε δυο απο τους μεγαλυτερους στην Λαρισα που θες Γιαννενα εκανα την αφερεση σαλπιγγας αλλα επρεπε να βγαλω και την ωοθυκη για να μην κανω ωορεξια απο την μερια που δεν εχω σαλπιγγα!!!!!!ειχα απογοητευτη αλλα τον τελευταιο σχεδον ενα μηνα βρηκα και δουλεια εφτιαξε η διαθεση και εχω θετικη σκεψη πως κατι θα γινει και συντοα δεν ξερω πως μου βγαινει αλλα αυτο σκευτομαι!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα love μου..δεν κουραζεις κανέναν!!Ίσα ίσα που μας υπενθυμιζεις τι άνθρωποι υπαρχουν και που βλέπουν μονο λεφτά και όχι ανθρώπους!!!

Οποτε θελεις κ εχεις τι ανάγκη θα τα λες,γι'αυτο είμαστε εδώ όλες.έχουμε γραφτεί εδώ για ενα συγκεκριμένο λογο και για να μαθαίνουμε ή μια απο την αλλη.

Σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να είσαι ή επόμενη κοπελα εδώ μέσα που θα πεις τα ευχάριστα!μακάρι ο χριστουλης μετα απο τοσα χρονια ταλαιπωριας που εχετε ζησει να σου δώσει πολύ γρήγορα ενα παιδακι.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Καλησπέρα love μου..δεν κουραζεις κανέναν!!Ίσα ίσα που μας υπενθυμιζεις τι άνθρωποι υπαρχουν και που βλέπουν μονο λεφτά και όχι ανθρώπους!!!

Οποτε θελεις κ εχεις τι ανάγκη θα τα λες,γι'αυτο είμαστε εδώ όλες.έχουμε γραφτεί εδώ για ενα συγκεκριμένο λογο και για να μαθαίνουμε ή μια απο την αλλη.

Σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να είσαι ή επόμενη κοπελα εδώ μέσα που θα πεις τα ευχάριστα!μακάρι ο χριστουλης μετα απο τοσα χρονια ταλαιπωριας που εχετε ζησει να σου δώσει πολύ γρήγορα ενα παιδακι.

Σε ευχαριστω πολη πολη με συγκηνητε και μου δινετε δυναμη!!!!!!!γιατι ξερω πως με καταλαβενετε!!!!!?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...