Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγω οταν εκανα τεστ ειχα 4 5 μερες καθηστερηση...επισης εγω ενιωσα οτι ειμαί εγκυος παρ ολο π ειχαν περασει με τα δεδομενα τ κυκλου μ οι γονιμες μερες γιατι εχω 28-29 μερες κυκλο....απλα οταν ηρθαμε σε επαφη την επομενη μερα ειδα τα παχυρευστα υγρα π εχις οταν εχεις οωρρηξια οποτε καταλαβα αμεσως πως ηδη ειχα αργησει να κανω οωρρηξια..

Δημοσίευση

Πάντως ζωή να σου πω την αλήθεια μπορεί να είχα πάρει και όλα τα τεστ του φαρμακείου απο το άγχος μου..αχαχαχαχα

Ζωή ξέρεις το σκέφτηκα μόλις τώρα..

Νομίζω πως αν πας στο νοσοκομειο που εφημερευει λεγοντας οτι πονάς κ τέτοια θα σου κανουν εξέταση αίματος.νομιζω πως το έχω διαβάσει κι αλλου.

Δημοσίευση

Ζωή μου σας ξαναδιαβάζω απο εχθες. Ευχομαι ολα να είναι θετικά και να είσαι εγκυούλα

Εγώ πάλι κορίτσια σας γράφω μετά απο καιρό γιατι ναι... ενω είχε στρώσει η περιοδος μ κανονικότατα με μικρότερο κύκλο βέβαια 26ημερων ξαφνικά έχω καθυστέρηση αυτο τον μήνα δεν ξέρω αν είναι αλλαγή κύκλου ή εγκυμοσύνη διοτι με τελευταία περίοδο 11 δεκεμβρίου και καθημερινές επαφές απο 24/12 εως και 27/12 τι να πώ να είναι τυχαίο? 

ξεκίνησα και γυμναστήριο την δευτέρα π μας πέρασε με τόση κούραση και ταλαιπωρία τίποτα απο την "κοκκινοσκουφίτσα" . 

Συμπτώματα δεν έχω κοριτσάκια μ μονο λιγους πόνους στην μεση μ και φουσκωμα που κ που και σαν να θελω συνεχεια τσιτσα μ και νιωθω υγρη. 

Δημοσίευση

δεν είναι άστατος ήταν 28ημερών και μετά την επίσκεψη μ στην νεα μ γυναικολόγο π μ έδωσε βιταμίνες και φιλισιν εγινε 26ημερων το τελευταίων 3μηνο. Θα περιμένω μέχρι τις 12 του μήνα και μετα μ είπε να πάω για χοριακή!!

Δημοσίευση

αααχ τι τραβαμε τελικα!!!! θα παω αυριο δεν αντεχω παλι σημερα...εχουμε χιλια πραγματα για το γαμο και τα παρατησαμε ολα..παντωςτον προετοιμασα οτι μπορει να μη ειμαι..για να μη του ερθει αποτομα...εχει στα χερια του τα τεστ και τα κοιταει τοση ωρα

Δημοσίευση

αντε κοριτσια μια μια να λεμε τα ευχαριστα... elisaki υπομονη 2 μερες!!!

παντως εγω δε πιστευω οτι ειμαι γιατι εχω πολυκυστικες κ ο αντρας μου θεμα με το σπερμα...βεβαια παιρνει βιταμινεσ..αλλα σε οσες θεραπειες εκανα με σερπαφαρ και ενεσεις δεν εκανα τιποτα..ειναι καπως περιεργο να ειμαι τωρα...

αυριο τελικα θα μαθουμε..

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η ellisaki είπε:

love30 εγω εν αναμονη ειμαι μετα απο καιρο περιμενω να δω αν δεν αδιαθετησω μεχρι την τριτη πρωι θα παω να κανω εξεταση!! 

Ευχομαι να μην ερθει και να εχεις καλα αποτελεσματα!!!!!!!?????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...